yaşım 20 falan değilde julianın yorumlarını gördüm par füm arıyorsun heralde juliam calvin klein in euphoria chocalate miydi neydi öle bir parfümü var çok güzel der konuya atlarımD:
hehee hoş geldinn buyur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşım 20 falan değilde julianın yorumlarını gördüm par füm arıyorsun heralde juliam calvin klein in euphoria chocalate miydi neydi öle bir parfümü var çok güzel der konuya atlarımD:
İş ilanlarına bakıyodumBornovaa sende mi İzmir okuyamadım yaa
![]()
ıncımnaz ablayaaakime özel msj atıosun kız :2::2:
görüşürüz cnmm konuştuklarımızı unutma akşam rapor alıcazkızlarrr ben çıkıorommm akşama görüşürzz![]()
Eveeet, Konaktan katılıyorum ben :) Ne iş ilanı kız? Ne işle meşgulsün?![]()
Canım ziraat mühendisiyim ben. Ama genelde kendi alanımdan bakmıyorum iş zaten çok yokSatış danışmanlıklarına bakıyorum şimdilik işte. Konağın neresi? Sen neler yapıyorsun?
Bilmez miyim o durumu kuzenim de mühendislik dışında her şeye el atıyor maşallahBen okuyorum daha üniversitedeyim, "deli doktoru" olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum
:)
Hediyem gelmiş kızlarrrrrrrPembe hello kitty pc kulaklığı
İstediğim birşeydii kulaklığım kırılmıştı ee malum hello kitty i de çok severim
![]()
Gule gule kullan cnmHediyem gelmiş kızlarrrrrrrPembe hello kitty pc kulaklığı
İstediğim birşeydii kulaklığım kırılmıştı ee malum hello kitty i de çok severim
![]()
görüşürüz cnmm konuştuklarımızı unutma akşam rapor alıcaz![]()
selam kızlar1 saattir okudum yoruldum yeni hatunlar gelmişler hoşgelmişler:)
başım çatlıyooo ağrıdan:2:
juli çok sevindim canım![]()