• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

yaşım 20 falan değilde julianın yorumlarını gördüm par füm arıyorsun heralde juliam calvin klein in euphoria chocalate miydi neydi öle bir parfümü var çok güzel der konuya atlarım :DD:

yaşın kaçtı kız senin :15::15:

Eveeet, Konaktan katılıyorum ben :) Ne iş ilanı kız? Ne işle meşgulsün? :31:

Canım ziraat mühendisiyim ben. Ama genelde kendi alanımdan bakmıyorum iş zaten çok yok :1: Satış danışmanlıklarına bakıyorum şimdilik işte. Konağın neresi? Sen neler yapıyorsun?

Canım ziraat mühendisiyim ben. Ama genelde kendi alanımdan bakmıyorum iş zaten çok yok :1: Satış danışmanlıklarına bakıyorum şimdilik işte. Konağın neresi? Sen neler yapıyorsun?

Bilmez miyim o durumu kuzenim de mühendislik dışında her şeye el atıyor maşallah :27: Ben okuyorum daha üniversitedeyim, "deli doktoru" olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum :p :)

Son düzenleme:
Hediyem gelmiş kızlarrrrrrr:16::16: Pembe hello kitty pc kulaklığı :1: İstediğim birşeydii kulaklığım kırılmıştı ee malum hello kitty i de çok severim :16:

Kayıt donemı baslayana kdr bı kıtap bıtırmek ıstıyorum :31:
Tavsıye edebılecegınız guzel kıtaplar var mı kızlar

selam kızlar :D 1 saattir okudum yoruldum yeni hatunlar gelmişler hoşgelmişler:)

başım çatlıyooo ağrıdan:2:

Back