20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

karnımda nasıl agrıyo regl oldum bgn hıc halım yok ya

ben bıraz sonra gelırım gorusuruz kızlar

evet ona da yazık, bi basına oralarda... aslında tam babamın kafa yapısında bi adam.. ve ben samsunluyum, samsunda yasıyor.. cık demelerini gerektirecek tek bi sebep yok ama annem böyle yaparken babam daha büyük tepki verirse diye korkuyorum, ne evliliği falan filan die

zaten basıma ne gelirse annemle babamı düşünmekten geliyo...

ama cnm kendi hayatınıda oluşturman lazım yine düşün onları bi sorun olmaz ama biraz cesaret edip seninde hayırlısıyla yuvanı kurman lazım yıllar gelip geçiyor yazık onada sanada bence artık olayı bi eline al babanla güzelce uygun şekil konuş anlat durumu derim...

Son düzenleme:
yarım saaat kaybolmaya gelmio bensiz ne de çok konusmussunuzzzzz

çok ayrıntı konusamadık cnmmm calışıo aksama ancaaaa

hımmmm çookk sevindim bu iyiye işaret amaaa biz burda seviniyoruz bütün neşemiz burda kalıyor tmm julıacım normal davran ama 3 gün seni merakta bırakmasını ne kdr sinirli olursa olsun en azından bi cvp vermesini anlat ona aynı şekilde sen yapsaydın o nasıl olurdu onuda düşünsün bi zahmet ceza ver yani

tmm dır cnmmm anlaşıldıııı

tmm dır cnmmm anlaşıldıııı

afferim şimdide benimki naz yapıyor özledimi naptı ilgi istiyor sanırsam bende alttan alma modundayım yani kuzenleriyle geziyor fazla konuşamadık cumasını kutlamayı unuttum o bana yazdı ben unuttum iyi diyo sadece buda ne demek benimle ilgilenmiyorsun hanımefendi suratım düştü

Selam kızlarr Amma kaynatmışsınız hee yarım saat okumakla geçti Juliaaaa az kırgınlığını belli et hemen yumuşama sakınn. Bak sen oduna aklı daha yeni başına geldi demek. Odun yok yok odunun gelişmiş hali bu kütük

Of yaa hediyem daha gelmedi yanlış bir yere gitmiş meraktan ölücem. Pembe birşey ama ne? Pembe seviyorum diye pembe bişey almış. Sadece bunu anlayabildim Sweet falan mı acaba off çok merak ettim

çok özledim ama bir an önce görsem iyiydiiii :2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…