hoşgeldin cnm o zmn hiç sorun yok eminsen önünde dediğin gibi sorun yok kendi evinde gidersin kursuna kendini bana bırak demesindeki maksat şu olabilir hani istemeden bşyler kırıyorsun farklı davranıyorsun ya bşy düşünme takma kurma benimle ol bana inan gerisini bana bırak demek istemiş evlenmeniz için bi sebep yok aranızda ama ailen demekki seni paylaşamıyor ama snnde bi yuvan olucak boşuna hasretlik çekmeyin derim anneni babanı alıştır babanla konuşmayı dene istersen annenin etkisine kalmadan yoksa boşu boşuna üzülüp hasretlik çekiyorsunuz
her ay sonu 600 700 tl yemek parası yazmayı bılıyo hergun yedıgımızse peynır ekmek bılmem ne bıktım ya ustune bıde corba yap dıyo yaparmsınız bıle demıyo okuz ya
evet ona da yazık, bi basına oralarda... aslında tam babamın kafa yapısında bi adam.. ve ben samsunluyum, samsunda yasıyor.. cık demelerini gerektirecek tek bi sebep yok ama annem böyle yaparken babam daha büyük tepki verirse diye korkuyorum, ne evliliği falan filan die
zaten basıma ne gelirse annemle babamı düşünmekten geliyo...
evet cnm patron ya agrı kesıcı ıcsem adetım kesılır dıe korkuyorumpatronun mu ? Geçmiş olsun bi ağrı kesici fln iç
evet cnm patron ya agrı kesıcı ıcsem adetım kesılır dıe korkuyorum
yarım saaat kaybolmaya gelmio bensiz ne de çok konusmussunuzzzzz
evet geldimmm son durum nedir julıacım
sanırım pazar gunu alışverişe gitcezzzzzz
olmaz öylee detay ver bakem barıştınız mı ne dedi hee hee
çok ayrıntı konusamadık cnmmm calışıo aksama ancaaaa
hımmmm çookk sevindim bu iyiye işaret amaaa biz burda seviniyoruz bütün neşemiz burda kalıyor tmm julıacımnormal davran ama 3 gün seni merakta bırakmasını ne kdr sinirli olursa olsun en azından bi cvp vermesini anlat ona aynı şekilde sen yapsaydın o nasıl olurdu onuda düşünsün bi zahmet ceza ver yani
tmm dır cnmmm anlaşıldıııı
sımdı kım cıkıp alcak :) burada hava yagmurlu bıdeahh cnm sabır parol diye bi ilaç var zararı yok cnm ağrı kesici ben içiyorum bir sorun olmadı denersen
afferimşimdide benimki naz yapıyor özledimi naptı ilgi istiyor sanırsam bende alttan alma modundayım yani kuzenleriyle geziyor fazla konuşamadık cumasını kutlamayı unuttum o bana yazdı ben unuttum iyi diyo sadece buda ne demek benimle ilgilenmiyorsun hanımefendi suratım düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?