• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

canım mesaj attım 10 dk bekleyemedim birde bakayım gençler ne yapıyorsunuz diye daldım topice
ıyı yaptın hosgeldın bnde bgn takıldım buraya :)
akşam saat 8den soraaaa gece 1e kadarrr hatta bazılarımız 2 ye kadar buralardaaa nöbet tutuooo :32::32:
valla mı :) bnm kardesım bılgısayara bn geccem dıe tutturur bırakmaz geceye kdr :(

ozmnn top önce sende enişte beye söyle sonrada enişte beyde hayırlsı olur inş cnm :16:tabiki yardımcı oluruz tatlım.... sorun ztn onun bana demesi benim ona unutup dememem güya ama şimdi attığı mesajı aynen yazim ben kızınca bak ne yazdı ... kalbini kırmak istemiyorum yok yere daha bşy deme bi sabebi yok yani bunalıyorum daralıyorum bunu sana yansıtmak istemiyorum bende dedim iyi grsz aeo...

ayy inşallah.. hiç akılımda evlilik yokken dün gece girdi, akşam o uzatmayalım falan dedi ama nasıl uzatmıcaz diyip kesitirip attım, ama kavgadan sonra, dedim sevgili yanımda olur, destek verirse söylerim ailemede ya, dövecek halleri yok ya :1:.. yani bizim anlaşamadığımız tek bi konu bile yok, o banakıyamıyo ben ona, değer veriyoruz birbirimize.. tek sorun bu uzaklık ve benim onu çok özlemem...

off off, bu bunalmalarımızı sevdiklerimizden çıkarmasak ne güzel olurdu, ama hep en sevdiğimize yapıyoruz... güya şimdi yansıtmadı demi :1::1:

Çok ağır kokuyor valla bizim bir arkadaş kullanıyordu 3 mt öteden anlardık geldiğini :27:

Carolina Herrera 212 Sexy, şekerli ve ağır parfüm severlere tavsiyemdir, müptelasıyım, adını sorup duruyorlar söylemiyorum :23:
bunun bi kokusuna bakarım haftasonuuuu :12::12:
Merhaba gençler nasılsınız bir selam vereyim dedim
zelemem nasılsın tatlım
iyi sohbetler

merhaba cnmmm :16::16: hoşgeldinnn :3::3:

ayy inşallah.. hiç akılımda evlilik yokken dün gece girdi, akşam o uzatmayalım falan dedi ama nasıl uzatmıcaz diyip kesitirip attım, ama kavgadan sonra, dedim sevgili yanımda olur, destek verirse söylerim ailemede ya, dövecek halleri yok ya :1:.. yani bizim anlaşamadığımız tek bi konu bile yok, o banakıyamıyo ben ona, değer veriyoruz birbirimize.. tek sorun bu uzaklık ve benim onu çok özlemem...

off off, bu bunalmalarımızı sevdiklerimizden çıkarmasak ne güzel olurdu, ama hep en sevdiğimize yapıyoruz... güya şimdi yansıtmadı demi :1::1:

inşş dua edicem sana eee artık çeyizleri yapmaya başla bakim sen :16: iç üzülmedim yani hiç yansımadı gerçekten ama yapıcak bşy yok iyi günde kötü günde mutlulukta sıkıntıda yapıcak bşy yok akşama yapar şirinlik pis :1:

inşş dua edicem sana eee artık çeyizleri yapmaya başla bakim sen :16: iç üzülmedim yani hiç yansımadı gerçekten ama yapıcak bşy yok iyi günde kötü günde mutlulukta sıkıntıda yapıcak bşy yok akşama yapar şirinlik pis :1:

çeyiz mi o da ne :1::1:
valla evlenmeye kalktığımda bizimkiler fena batacak, bi tane bişey yok çeyizimde :1: ee çalışmıyorum da malum, param da yok :1: anam haklı mı ne :1:

aynen öyle canım, aynen öyle.. sadece iyi zamanda yanyana olsak ne anlamı var ki ?

yaşım 20 falan değilde julianın yorumlarını gördüm par füm arıyorsun heralde juliam calvin klein in euphoria chocalate miydi neydi öle bir parfümü var çok güzel der konuya atlarım :DD:

çeyiz mi o da ne :1::1:
valla evlenmeye kalktığımda bizimkiler fena batacak, bi tane bişey yok çeyizimde :1: ee çalışmıyorum da malum, param da yok :1: anam haklı mı ne :1:

aynen öyle canım, aynen öyle.. sadece iyi zamanda yanyana olsak ne anlamı var ki ?

aman cnm hele bi iş oralara gelsin söz olsun yavaş yavaş olur :1:aynen öyle cnm o yüzden pek üstünde durup çok kafa takmamak lazım byle küçük şeylere brz yanlız bırakmak iyi gelir kanımca...

Son düzenleme:
Back