20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

şimdi böyle düşünmen doğal canım.
O kişi karşına çıktığında her şey değişecektir

Hırs yaptım canım gidecek eriyecek

Boşver 26 yaşına gelmişim bu saatten sonra dahada çok özellik ararım ben iyice evde kalırım
Ben kariyer yapacam karar verdim..
Sabahları yürüyüşe git bakalım belki işe yarar..?

Boşver 26 yaşına gelmişim bu saatten sonra dahada çok özellik ararım ben iyice evde kalırım
Ben kariyer yapacam karar verdim..
Sabahları yürüyüşe git bakalım belki işe yarar..?

Hiiiççç bileee değill bizz gencecikk taşş gibi hatunlarızz

Kariyerde yaparız çocukta sevgilide aşkta
Sağol canım onuda deneyeceğim inş sabah totşu kaldırabilirsem ben kalkana kadar öğlen oluyor

aramadı cnm biraz msjlaştık işi varmış öyle yazmışşşşş bilmiorum istese 5 dk fırsat yaratırdı

Arardı canım o konuda haklısın.Neden böyle oluyor culyam ya seviyor diyorsun o sana döndü bunu biliyoruz neden kıymetini bilmiyor

Arardı canım o konuda haklısın.Neden böyle oluyor culyam ya seviyor diyorsun o sana döndü bunu biliyoruz neden kıymetini bilmiyor

cnm yanında iken bana davranışlarını bir görsen ağzın açık kalır bu kız manyak dersin banaaa neler dio bu cocuk için ağzımın içine düşüo amaaaaaa amaaaaaaa bazen de böle işteeee yüzde yüz kimse sevdiğinden emin olamaz zaten cnmmmm dengesiz balık işteeeeeee

ben biraz fazla yıpratıorum kendimi sanırımm

Canım son cümlene imzamı atarım sen kendini çok yıpratıyorsun çok kafana takıyorsun.Yapma kendine yazık.Biliyorum lafla kolay oluyor katlanamıyoruz kendimizi üzüyoruz ama sen çok hasassın anlaşılan

Bir Dilek Tut Şimdi...Gözlerini Kapat Ama, Seni Sevdiğimi Hiç Aklından Çıkarma...Aç Gözlerini Yavaşça...Farzet Önünde Bir Demet Papatya...Başla Yaprakları Koparmaya. SEVİYOR.. SEVMİYOR. SEVİYOR Diyen Yaprakları Kendine Sakla. SEVMİYOR Diyenleri Bana Yolla...Onlara, Seni Nasıl Sevdiğimi Anlatayım da, Bilmeden Konuşmasınlar Bir daha..​

:123::132::123::132::127:​

Canım son cümlene imzamı atarım sen kendini çok yıpratıyorsun çok kafana takıyorsun.Yapma kendine yazık.Biliyorum lafla kolay oluyor katlanamıyoruz kendimizi üzüyoruz ama sen çok hasassın anlaşılan

norml insanlardan biraz daha fazla kırılganım kabul ediorum bunu ama elimde değil kiii buuuu

norml insanlardan biraz daha fazla kırılganım kabul ediorum bunu ama elimde değil kiii buuuu

Haklısın canım yapın böyleyse değiştiremezsin.En azından antonyoyu biliyorsun tanıyorsun yaptıklarını çok kafaya takmamaya çalış

Son düzenleme:
offffffffffffffffffffffffffffffffffff gerim gerim gerildim geneeeee

hiç bir şey beni mutlu etmio beetlem benim halim ne olcakkk

Sakin ol kuzum sakin.Sana hiç iyi gelmiyor bu çocuk.Elimden gelse kazıyıp atarım hayatından ama bu da mümkün değil.Ne olacak böyle

Hehe yarışma heyecanına kapılmışsındır kuzum. Topiğin diğer beybilerini de yazmıştım çok önceden. Sonra seni tanıdıkça çok sevdim, seni de ekledim

Galiba canım.Çok utandırdın beniTeşekkür ederim
Oraya da yazdım fırsatı gelmişken.Çok uzun zamandır hisettiğim bir şeydi ilk tanıltığımızda garip bi sıcaklık hissettmiştim sana karşı

Kuzum dost acı söylermiş, o antonyo düzelmedikçe sen mutlu olamazsın. Çok tuhaf biri:26:

koparıp atamıorummm kangıran olmuş parmağı işte beetlem şimdi telde idim anttonyo ile aradı beniiiii ortağının eniştesi beniiii dükkanın önünde bir çocukla konusurken görmüş azıcık söylendiiiii moralim bozuldu dedi kapadııııı teliiiiii bende aramadım peşine bi dahaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…