şimdi böyle düşünmen doğal canım.
O kişi karşına çıktığında her şey değişecektir
Hırs yaptım canım gidecek eriyecek
Aramadı mı daha:26:
Boşver 26 yaşına gelmişim bu saatten sonra dahada çok özellik ararım ben iyice evde kalırım
Ben kariyer yapacam karar verdim..
Sabahları yürüyüşe git bakalım belki işe yarar..?
aramadı cnm biraz msjlaştık işi varmış öyle yazmışşşşş bilmiorum istese 5 dk fırsat yaratırdı
Arardı canım o konuda haklısın.Neden böyle oluyor culyam ya seviyor diyorsun o sana döndü bunu biliyoruz neden kıymetini bilmiyor
cnm yanında iken bana davranışlarını bir görsen ağzın açık kalır bu kız manyak dersin banaaa neler dio bu cocuk için ağzımın içine düşüo amaaaaaa amaaaaaaa bazen de böle işteeee yüzde yüz kimse sevdiğinden emin olamaz zaten cnmmmm dengesiz balık işteeeeeee
ben biraz fazla yıpratıorum kendimi sanırımm
Canım son cümlene imzamı atarım sen kendini çok yıpratıyorsun çok kafana takıyorsun.Yapma kendine yazık.Biliyorum lafla kolay oluyor katlanamıyoruz kendimizi üzüyoruz ama sen çok hasassın anlaşılan
Selammm bitlim hoş geldin canım
norml insanlardan biraz daha fazla kırılganım kabul ediorum bunu ama elimde değil kiii buuuu
Hoşbulduk kuzumBen dün sana aşkımı ilan ettim görmedin sen
Haklısın canım yapın böyleyse değiştiremezsin.En azından antonyoyu biliyorsun tanıyorsun yaptıklarını çok kafaya takmamaya çalış
Culom sana noldu yine:44:
ay kuzum görmedim.
Nasıl görmedim :26::26::26:
offffffffffffffffffffffffffffffffffff gerim gerim gerildim geneeeee
hiç bir şey beni mutlu etmio beetlem benim halim ne olcakkk
offffffffffffffffffffffffffffffffffff gerim gerim gerildim geneeeee
hiç bir şey beni mutlu etmio beetlem benim halim ne olcakkk
Hehe yarışma heyecanına kapılmışsındır kuzum. Topiğin diğer beybilerini de yazmıştım çok önceden. Sonra seni tanıdıkça çok sevdim, seni de ekledim
Kuzum dost acı söylermiş, o antonyo düzelmedikçe sen mutlu olamazsın. Çok tuhaf biri:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?