• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Yok canım bayanlara araç vermiyorlar çünkü aracın olursa dağıtımda yapmak zorundasın onuda bi bayan yapamaz..

Daha da zor oluyordur o şekilde :31:

Ama gezmek güzel ya bir ofise tıkılı kalıp çalışmak daha bunaltıcı olur :1:

Son düzenleme:
bende yırtamadım :27:
siz niye ayrıldınız ne zamandır birlikteydiniz?

Ay anzerim o "aşk mümkün müdür hala" yazmışsın aklıma bir şey getirdi.
Kuzenim biri ile beraberdi çocuk bunu teketti o zaman bu şarkı yeni çıktı sürekli dilindeydi yetti artık diyordum takma bu kadar.Ama ben dedim diye insanın üzüntüsü geçmez.Neyse o aralar yazdı üniye geri döndü.Orada biri ile tanıştı bir sene felan çocuğu kabul etmedi çocuk peşinde süründü ben bile yalvardım bak kabul et çocuk çok iyi.

Şimdi o kadar mutlu ki değerini anlayan onu el üstünde tutan biri ile beraber.Demem o ki bazı şeyler olmuyor.Üzülüyorsun kırılıyorsun ama hayat sana gün geliyor hak ettiğini veriyor.Eminim karşına seni anlayan el üstünde tutan biri çıkacak

Ay anzerim o "aşk mümkün müdür hala" yazmışsın aklıma bir şey getirdi.
Kuzenim biri ile beraberdi çocuk bunu teketti o zaman bu şarkı yeni çıktı sürekli dilindeydi yetti artık diyordum takma bu kadar.Ama ben dedim diye insanın üzüntüsü geçmez.Neyse o aralar yazdı üniye geri döndü.Orada biri ile tanıştı bir sene felan çocuğu kabul etmedi çocuk peşinde süründü ben bile yalvardım bak kabul et çocuk çok iyi.

Şimdi o kadar mutlu ki değerini anlayan onu el üstünde tutan biri ile beraber.Demem o ki bazı şeyler olmuyor.Üzülüyorsun kırılıyorsun ama hayat sana gün geliyor hak ettiğini veriyor.Eminim karşına seni anlayan el üstünde tutan biri çıkacak

Bende uzun bi aradan sonra bugün dinledim buraya yazayım dedim :31:
Sevindim kuzenin adına ama ben inanmıyorum artık aşk konusunda mutlu olacağıma..

Ay o bende de var hemde kalıtsal 3,5 aydır spor yapıyorum günde 2 saat banamısın demiyor:37:

gitmeye niyeti yok desene :1: aman boşver canım ya zorlama kendini çokta madem gitmiyor :31:

bızım 2 yılın bıtmesıne 2 ay vardı canımm.:26:

anladım hayırlısı..

Bende uzun bi aradan sonra bugün dinledim buraya yazayım dedim :31:
Sevindim kuzenin adına ama ben inanmıyorum artık aşk konusunda mutlu olacağıma..

gitmeye niyeti yok desene :1: aman boşver canım ya zorlama kendini çokta madem gitmiyor :31:
şimdi böyle düşünmen doğal canım.
O kişi karşına çıktığında her şey değişecektir :31:

Hırs yaptım canım gidecek eriyecek :1:

[video=youtube;icPuFyq5Yms]http://www.youtube.com/watch?v=icPuFyq5Yms[/video]

:31::31::31::31::31::31::31:

Back
X