Sakin ol kuzum sakin.Sana hiç iyi gelmiyor bu çocuk.Elimden gelse kazıyıp atarım hayatından ama bu da mümkün değil.Ne olacak böyle
Sakin ol kuzum sakin.Sana hiç iyi gelmiyor bu çocuk.Elimden gelse kazıyıp atarım hayatından ama bu da mümkün değil.Ne olacak böyle
Galiba canım.Çok utandırdın beniTeşekkür ederim
Oraya da yazdım fırsatı gelmişken.Çok uzun zamandır hisettiğim bir şeydiilk tanıltığımızda garip bi sıcaklık hissettmiştim sana karşı
Canım bende aynı şekilde. Senin çok vicdanlı ve akıllı bir kız olduğunu hissediyordum. İçten içe böyle tanıdıkça daha çok sevdim. Görünce de iyice emin oldumAz buçuk iyi analiz ederim insanları. Sen çok vicdanlı, akıllı ve güçlü bir kızsın
koparıp atamıorummm kangıran olmuş parmağı işte beetlem şimdi telde idim anttonyo ile aradı beniiiii ortağının eniştesi beniiii dükkanın önünde bir çocukla konusurken görmüş azıcık söylendiiiii moralim bozuldu dedi kapadııııı teliiiiii bende aramadım peşine bi dahaaaaaa
Hiiiççç bileee değill bizz gencecikk taşş gibi hatunlarızz
Kariyerde yaparız çocukta sevgilide aşkta
Sağol canım onuda deneyeceğim inş sabah totşu kaldırabilirsem ben kalkana kadar öğlen oluyor
Arardı canım o konuda haklısın.Neden böyle oluyor culyam ya seviyor diyorsun o sana döndü bunu biliyoruz neden kıymetini bilmiyor
Canım sen atmak istemiyorsun. Yoksa zor bir şey değil. Bu kaçıncı sana hakaret edişi. Bu yaptıklarının hepsi aslında senin kişiliğine hakarettir. Ne diyim ki çok kötü de konuşmak istemiyorum. Ağzımı açsam kapayamam bu çocuğa o derece....
sevmek yetmio işte yetmiooooo
Canım bende aynı şekilde. Senin çok vicdanlı ve akıllı bir kız olduğunu hissediyordum. İçten içe böyle tanıdıkça daha çok sevdim. Görünce de iyice emin oldumAz buçuk iyi analiz ederim insanları. Sen çok vicdanlı, akıllı ve güçlü bir kızsın
ay milletin de işi gücü yokkkk seninki bir çocukla konusuodu demişşşşş . yaa hatırlamıom daaaaa konusmusta olabilirm ne var bunda benimde arkadaslarım çevrem var hatır sormak kötü bişi mi sanki aldatıomusum gibiiii
bende güçsüz birr kızımmmmm
Millet der, millete bakma sen onu dinleyen oduna bakacaksın. Milletin ağzına bakan, yarın bir gün sana iftira atılsa ona da inanır. Bunları göz önünde bulundur. Hem çalışan bir bayansın müşterin olur arkadaşın olur. Konuşucaksın tabii. Ya adam 30 yaşında değil sanki 13 yaşında ne biçim erkek ya...
Sen çok naif bi kızsın culya
İkizler burcu musun kuzum:26:
nasıl üzüldüm anlatamammmm bana dio ki odandan aşagı inme mazeret kabul etmemm çalışıom ben bu mümkün müüü
yok cnmmm boğaaaaa
nasıl üzüldüm anlatamammmm bana dio ki odandan aşagı inme mazeret kabul etmemm çalışıom ben bu mümkün müüü
yok cnmmm boğaaaaa
Canım hani bazı kadınlar evlenmezde dersin ya "yahu hoş kadın,aklı fikride yerinde neden evde kalmış acaba" diye işte ben o konuşulan kadın olacağım.. Tabi mihrap hala yerinde olursa o zamanlar..
Merhaba Hoşgeldinbenide alır mısınız aranıza :)
Eki Görüntüle 722262 Benim saftirik te böyle oturuyor
Selam kızlaar :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?