20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Canım bende aynı şekilde. Senin çok vicdanlı ve akıllı bir kız olduğunu hissediyordum. İçten içe böyle tanıdıkça daha çok sevdim. Görünce de iyice emin oldum Az buçuk iyi analiz ederim insanları. Sen çok vicdanlı, akıllı ve güçlü bir kızsın

bende güçsüz birr kızımmmmm

Canım sen atmak istemiyorsun. Yoksa zor bir şey değil. Bu kaçıncı sana hakaret edişi. Bu yaptıklarının hepsi aslında senin kişiliğine hakarettir. Ne diyim ki çok kötü de konuşmak istemiyorum. Ağzımı açsam kapayamam bu çocuğa o derece....

Canım hani bazı kadınlar evlenmezde dersin ya "yahu hoş kadın,aklı fikride yerinde neden evde kalmış acaba" diye işte ben o konuşulan kadın olacağım.. Tabi mihrap hala yerinde olursa o zamanlar..

ay milletin de işi gücü yokkkk seninki bir çocukla konusuodu demişşşşş . yaa hatırlamıom daaaaa konusmusta olabilirm ne var bunda benimde arkadaslarım çevrem var hatır sormak kötü bişi mi sanki aldatıomusum gibiiii

sevmek yetmio işte yetmiooooo

Yetseydi zaten mutsuz olmazdın culya ya da olmazdık.Sevmek tek başına hiç bir şeye yetmiyor çok şeyi beraberinde istiyor özveri saygı emek.....

Ah beetleem gerçekten utandırdın beni
O güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim

Millet der, millete bakma sen onu dinleyen oduna bakacaksın. Milletin ağzına bakan, yarın bir gün sana iftira atılsa ona da inanır. Bunları göz önünde bulundur. Hem çalışan bir bayansın müşterin olur arkadaşın olur. Konuşucaksın tabii. Ya adam 30 yaşında değil sanki 13 yaşında ne biçim erkek ya...

nasıl üzüldüm anlatamammmm bana dio ki odandan aşagı inme mazeret kabul etmemm çalışıom ben bu mümkün müüü

Sen çok naif bi kızsın culya

İkizler burcu musun kuzum:26:

yok cnmmm boğaaaaa

Ben teşekkür ederim kuzucum

nasıl üzüldüm anlatamammmm bana dio ki odandan aşagı inme mazeret kabul etmemm çalışıom ben bu mümkün müüü

yok cnmmm boğaaaaa

Canım bilmiyorum sevgi anlayışı çok tuhaf biri. Yani böyle biriyle bir ömür geçirebilir misin iyi düşün derim. Yıllar geçiyor.

kızlar ben yatıorum başım zonkluoo iyi değilim ben

Canım hani bazı kadınlar evlenmezde dersin ya "yahu hoş kadın,aklı fikride yerinde neden evde kalmış acaba" diye işte ben o konuşulan kadın olacağım.. Tabi mihrap hala yerinde olursa o zamanlar..

Sen öyle san sen evleneceksin bende gelip düğününde göbek atacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…