20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Yok canım bayanlara araç vermiyorlar çünkü aracın olursa dağıtımda yapmak zorundasın onuda bi bayan yapamaz..

Daha da zor oluyordur o şekilde

Ama gezmek güzel ya bir ofise tıkılı kalıp çalışmak daha bunaltıcı olur

Son düzenleme:
bende yırtamadım
siz niye ayrıldınız ne zamandır birlikteydiniz?

Ay anzerim o "aşk mümkün müdür hala" yazmışsın aklıma bir şey getirdi.
Kuzenim biri ile beraberdi çocuk bunu teketti o zaman bu şarkı yeni çıktı sürekli dilindeydi yetti artık diyordum takma bu kadar.Ama ben dedim diye insanın üzüntüsü geçmez.Neyse o aralar yazdı üniye geri döndü.Orada biri ile tanıştı bir sene felan çocuğu kabul etmedi çocuk peşinde süründü ben bile yalvardım bak kabul et çocuk çok iyi.

Şimdi o kadar mutlu ki değerini anlayan onu el üstünde tutan biri ile beraber.Demem o ki bazı şeyler olmuyor.Üzülüyorsun kırılıyorsun ama hayat sana gün geliyor hak ettiğini veriyor.Eminim karşına seni anlayan el üstünde tutan biri çıkacak

Bende uzun bi aradan sonra bugün dinledim buraya yazayım dedim
Sevindim kuzenin adına ama ben inanmıyorum artık aşk konusunda mutlu olacağıma..

Ay o bende de var hemde kalıtsal 3,5 aydır spor yapıyorum günde 2 saat banamısın demiyor

gitmeye niyeti yok desene aman boşver canım ya zorlama kendini çokta madem gitmiyor

bızım 2 yılın bıtmesıne 2 ay vardı canımm.:26:

anladım hayırlısı..

şimdi böyle düşünmen doğal canım.
O kişi karşına çıktığında her şey değişecektir

Hırs yaptım canım gidecek eriyecek

[video=youtube;icPuFyq5Yms]http://www.youtube.com/watch?v=icPuFyq5Yms[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…