kuzum sen ilçelerede mi gidiyorsun :26: İşin de zor canım araç vardır inş :26:
saol canım.sendemı ayrıldınnn:26:
Yok canım bayanlara araç vermiyorlar çünkü aracın olursa dağıtımda yapmak zorundasın onuda bi bayan yapamaz..
Daha da zor oluyordur o şekilde
Ama gezmek güzel ya bir ofise tıkılı kalıp çalışmak daha bunaltıcı olur
pofff bız yırtamamısız sancılı gunler canım o zaman
Bana baya bi spor oldu zaten bu iş..Bi tek o yönden seviniyorum kilo veririm belki diye
pofff bız yırtamamısız sancılı gunler canım o zaman
Kilolu musun ki yawrum sen,gayet hoşsun
bende yırtamadım
siz niye ayrıldınız ne zamandır birlikteydiniz?
Ay o bende de var hemde kalıtsal 3,5 aydır spor yapıyorum günde 2 saat banamısın demiyorSağol canımmmm :)
Göbeğim varda biraz dar giyince hoş bi durum olmuyor
sankiherkes aşktan yana sınanıoyaaaaaaaaaaa
bende yırtamadım
siz niye ayrıldınız ne zamandır birlikteydiniz?
Ay o bende de var hemde kalıtsal 3,5 aydır spor yapıyorum günde 2 saat banamısın demiyor
Yawrumm antonyo döndümü:26:
dün akşam üzeri döndü antonyo cnmm
ama ama ama işteeeeeeeeeeeeee
Ay anzerim o "aşk mümkün müdür hala" yazmışsın aklıma bir şey getirdi.
Kuzenim biri ile beraberdi çocuk bunu teketti o zaman bu şarkı yeni çıktı sürekli dilindeydi yetti artık diyordum takma bu kadar.Ama ben dedim diye insanın üzüntüsü geçmez.Neyse o aralar yazdı üniye geri döndü.Orada biri ile tanıştı bir sene felan çocuğu kabul etmedi çocuk peşinde süründü ben bile yalvardım bak kabul et çocuk çok iyi.
Şimdi o kadar mutlu ki değerini anlayan onu el üstünde tutan biri ile beraber.Demem o ki bazı şeyler olmuyor.Üzülüyorsun kırılıyorsun ama hayat sana gün geliyor hak ettiğini veriyor.Eminim karşına seni anlayan el üstünde tutan biri çıkacak
Ay o bende de var hemde kalıtsal 3,5 aydır spor yapıyorum günde 2 saat banamısın demiyor
bızım 2 yılın bıtmesıne 2 ay vardı canımm.:26:
şimdi böyle düşünmen doğal canım.Bende uzun bi aradan sonra bugün dinledim buraya yazayım dedim
Sevindim kuzenin adına ama ben inanmıyorum artık aşk konusunda mutlu olacağıma..
gitmeye niyeti yok deseneaman boşver canım ya zorlama kendini çokta madem gitmiyor
bişi olmuo sorunda o zatennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?