Kızlarr döndüm.
Biraz rahatsızlık duydum ama çok ta üzülmedim.
Güzelce süslendim ve salındım. :)
Güzel de resimler çekildim. yemekleri yedim keyfime baktım.
Ay bunu facede gördüm "kadınların sustuğu tek an" diye gülmekten kendimi alamadım yaa
Burda paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 722153
Ama kadınları o kadar dırdırcı yapan da erkekler hiç ç-şikayet etmesinler bir kerede anlasalar o kadar konuşmayız dimi bizde
İzlediği maçın bile tekrarlarını defalarca izleyip bununla yetinmeyip pozisyonları tek tek ele alıp, yavaşlatılmış olarak izleyen, ayriyetten yorumlarını izleyen ve özet bile olsa kaçırmayan bi erkek topluluğunun bizim anlattıklarımızı anlamaması normal. Buna bağlı olarak çok konuşmak "zorundayız" çünkü tek seferde anlamıyorlar
[ Nasıl bi cümle kurmuşum ben öyle ya :44:]
İyi analiz etmişsin
Onlar bir seferde anlamıyor biz bir seferde anlatamıyoruz haliye,yapbozun uyumlu parçaları gibiyiz aslında ama bir türlü anlamıyorlar kabul edemiyorlar kendi zayıf noktalarını
Nasılsın kuzum
Yorgunum canım..Ama şükür diyelim :)
Sen nasılsın?
kızlar nasılsınızzz..
Anlıyorum canımAtlatacaksın bugünleri de
Şükür canım iyiyim ben.Sadece üzerimde bi halsizlik var hiç bir şey yapasım yokneden ağırlık çöktü üstüme bilmiyorum iki gündür spor bile yapmıyorum
kızlar nasılsınızzz..
İyi canım sen nasılsın :26:
Havalardandır belki aşırı sıcak ve bunaltıcı.. Şimdiden böyleyse bikaç aya naparız bilmem :18:
Hoşgeldin iyiyim şükür sen nasılsın
Geçmiş olsun canım.idare eder kızlar napayım.
cuma gunu ayagımda parmak arasında nasır vardı kazınıp alındı.onun acısını cekıyorum malesef..yarında ıse gıtmıcem
rapor alıcam sabah.:26: zaten salı gunude ılışkım bıttı onunda stresı ustumde
of sorma canım ya nem hele öldürüyor.Birde bugün dışarı çıktım eve nasıl kendimi atacağımı bilemedim.
Geçmiş olsun canım.
Sende mi sevgilinden ayrıldın :26: ayrılıklar bu mevsimdemi depreşiyor nedir ilişkiler nasıl zorlanıyor böyle
ben bugün çarşambaya termeye gittim bide şu an pestilim çıkmış vaziyette
of sorma canım ya nem hele öldürüyor.Birde bugün dışarı çıktım eve nasıl kendimi atacağımı bilemedim.
Geçmiş olsun canım.
Sende mi sevgilinden ayrıldın :26: ayrılıklar bu mevsimdemi depreşiyor nedir ilişkiler nasıl zorlanıyor böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?