20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

katılıyorum cnm sanaaa yürekten hemde ...

hoşbuldum canım artık bende üzülmek istemiyorum mutluluk peşimizi bırakmasın inşallah :))

Topiğin hayırlı olsun juliaaa :124:
Valla süper olmuş bu topik.. Bende geçen gün böyle bir isimle topik açmayı düşündüm ama sonra aklımdan çıkmış.. Ellerine sağlık

üzülmeyın ya ben bile bu kadar sürdürebıldıysem hep alttan almalarım sayesinde ama çok yoruldum artık ya inan dayanacak en ufak bı tartsmayı kaldrabılecek gücüm yok çok üzülüyorum sevgilim varken daha çok üzülüyorum kaldıramıyorum çoğu şeyi ayrılsan olmuyor çok seviyorum ne bilim ya ay dertlendım yıne.s

Topiğin hayırlı olsun juliaaa :124:
Valla süper olmuş bu topik.. Bende geçen gün böyle bir isimle topik açmayı düşündüm ama sonra aklımdan çıkmış.. Ellerine sağlık

o zaman bundan sora sık sık bekliorum anzercim seni dee

Uzun süreli ilişkisi olup evliliğe adım atmamışlar kapandıktan sonra bu başlık iyi gelecek bana

Merhabalar!

bende öyleydim devam etmesi için hep alttan aldım sevdiğim için hep hoşgördüm ilgisiz davrandı alttan aldım tartıştık alttan aldım sonra aşkım bitti dostum gibi seviyorum dedi yine üzülen ben oldum inşallah sen mutlu olursun dertlenme kendi değerini bil canım sevgilinin değerinide bil :))

kızlaer bu arada herkez burdayken tanıştım sizlerle en azndan tanıyorsunuz beni azda olsa yardımınıza ihtiyacım var bitane topiğim var benım orda szlere ıhtıyacm var yarımdlarınıza eminim güzel fikirler çıkıak Ana Sayfa Ortaya Karışık Hiçbir başlığa uymayan yazılar ! ortaya karışık bir gün
cok az bi zamanım kaldı çunku

bakıorum cnmmm

Uzun süreli ilişkisi olup evliliğe adım atmamışlar kapandıktan sonra bu başlık iyi gelecek bana

Merhabalar!

hoşgeldin cnm biraz kendinden bahsedermisin

o zaman bundan sora sık sık bekliorum anzercim seni dee

E tabiki :)
Eveettt nasılsınız kızlarrr bende kendimi tanıtayım bu arada 26 yaşındayım 1 ay önce 3 senelik sevgilimden ayrıldım.. İş arıyorum.. Açıköğretimden adalet okuyorum..
Cv gibi oldu buda

aynıyız yaaa onun değerni biliyorum kendimi bsverdım ama o benim değerimi bilmiyo üzüyo sonrada pişan oluyo annesine onu üzdüm diyo napiim ben yap yap pişman ol olduuu

anzerim nihyet yüzünde kilot olan avatarını değişmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…