aha bi uzatmalı bekar daha .d hoşgeldin aramıza
kimse mesajımı görmedi diye kendi kendimden alıntı yapıyorum :) yüzsüz müyüm neyim
Yetişemiyorum artık senin topiclere kız
Herkesi bi yere topla
ynen çok da güzel yaptın cnmm
öyle oluo zaten cnmmmm ipler hep erkeklerin elinde oluoooyaa erkek biraz ağır olmalı zaten yaaaa
yap bosver bende onun ıstedıgı magzalara başvurdum iş için yanımda geldi bide istemediklerinede kesinlikle hayır dediklerine falanda eve gelınce başvurdum :)
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz. Benim çıkmam gerek gidip az sevgilimle konuşayım msnde. Malum uzaklıkGece gelirim. Size iyi sohbetler
bide onlardan bitanesi olusa eyvah eyvah gümbürtüyü düşünemiorum bile
sanki öbürüne çok geliosunnn
erkek ağır olmalı tabi ama bence ipler dengede olmalı, en azından bizde öyle :)
Çağırdın da gelmedik mi
Gece yarılarına kadar sohbet etmedik mi
Artık beni sevmiyor musun
İlişkimiz nereye gidiyor juli bebeğim
aynen cnmmmm ama işteee
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz. Benim çıkmam gerek gidip az sevgilimle konuşayım msnde. Malum uzaklıkGece gelirim. Size iyi sohbetler
sevmem mii kızzzz aşkolsunn
ben hangi topikte isem oraya geleceksinnnn anlaştık mııı
ay sorma dua edıyorum olmasın dıyeee yarın iş gorusmesıne gdecem allahtan onun ıstedıkleri arasından bi yer aradı
beetlee grsz canm bız buralardayız benımsedım ben artık bu topiği çıkmak istemiyorum :)
ynen çok da güzel yaptın cnmm
öyle oluo zaten cnmmmm ipler hep erkeklerin elinde oluoooyaa erkek biraz ağır olmalı zaten yaaaa
çıkma çıkma hep gel cnmm
ay düşünemiorum olursa eğer yaaaaaaaaa
ama işte ben devamını getıriim olmuyooooor o bi kere şunu yapmıcaksın dedi ve biz onu yapmadıysak ki yapmadık bitti yani bundan sonra ona danışcaz o nerde o nöyle hakszmıyım kuzum
aramıza hoşgeldin cnmmmm aaaa neden ayrıldınız cnmmmerhaba kızlar bende 26 yaşındayım sevgilim vardı 2 yıllık 1 ay önce ayrıldık artık tamamen bekarım aranızdayım bende
dert yok geyik varrrrrrBurda olduğum sürece
Geyik olsun da dertli topiclere takılınca içim şişiyor
bencede erkek dediğin ağır olmalı da, ipler çok fazla elinde olmasa ii olur
merhaba kızlar bende 26 yaşındayım sevgilim vardı 2 yıllık 1 ay önce ayrıldık artık tamamen bekarım aranızdayım bende
hep burdayım artık o zamn :)
ay düşünme boşver yaaaaa .s:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?