20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

kızlar bu arada geyikte bnm geyik topiğim var oraya da beklerimmm :9::10:

haklısın kuzum hemde çok haklısınn :16::16:
[/B]
aramıza hoşgeldin cnmmmm aaaa neden ayrıldınız cnmm :31::31:

dert yok geyik varrrrrr :52::52:

öyle amaaaa bnm ipler ntonyomdaaa malesefff :14::16:

Çok çabaladım bitmesin diye ama olmadı tek taraflı çaba gösterdim sonunda da bitti beni artık dostu arkadaşı gibi seviyomuş öyle söyledi

Çok çabaladım bitmesin diye ama olmadı tek taraflı çaba gösterdim sonunda da bitti beni artık dostu arkadaşı gibi seviyomuş öyle söyledi

yuh manyak mı o yaaa insan sevdiği kadını nasıl arkadas olarak görebilir aman boşver cnm kurtulmussunn :19::19:

İlişkide iki tarafında özel hayatı olmalı.
Öyle sevgili olduk ya da uzun süredir beraberiz diye ilişki cıvık olmamalı.
Saygı en temel basamaktır.
Sevgiden bile önce gelir.
Bi insanın önce kendisine saygısı olmalı ki karşı tarafa da gerekli saygıyı göstersin.
Hak ettiği kadar değer görmeli karşı taraf.
Seni üzüyorsa sana değer vermiyor demektir. O yüzden sende onun değerini düşürmelisin.
İlişkiye iki tarafta gerektiği kadar katkı sağlamalı.
Sürekli canımlı cicimli laflar karşı taraftan beklenmemeli anlayışlı olmakta önemli

Ay ne çok yazdım yahu daha ço..................k var böyle temel şeyler :31:

Bi insanın önce kendisine saygısı olmalı ki karşı tarafa da gerekli saygıyı göstersin.
Seni üzüyorsa sana değer vermiyor demektir. O yüzden sende onun değerini düşürmelisin.
Sürekli canımlı cicimli laflar karşı taraftan beklenmemeli anlayışlı olmakta önemli

hepsi bir arada biraz zor bulunuo malesef ama cnmm :16::16:
yaa 2 yıl boyunca sevdiğim adam bana öyle söyledi ne hissettiğimi az çok anlayabiliyosundur Allah yolunu açık etsin benden uzak olsun

bian erkek arkadasımmm bana öle dese naparım diye düşündümdeee çok incinirdim sanıırımm :25::25:

hepsi bir arada biraz zor bulunuo malesef ama cnmm :16::16:

bian erkek arkadasımmm bana öle dese naparım diye düşündümdeee çok incinirdim sanıırımm :25::25:

Hepsi bir arada olmaz zaten tüm özellikleri her iki taraf bir araya getirecek :ssz:

sanki ben yazmışım gibi çok doğru..katılıyorum yazdıklarınıza.iki tarafta birey olduğunu unutmayacak, birbirlerinin özel hayatına saygı duyacak.

Seni de alsın aile ziyareti yaparsınız :1:

yok cnm oo bi iş için gidioo hem ben gidemem kalacak o ve bnm pazartesi işte olmam gerek :5::5:
bende çok kırıldım öyle de bitti zaten neyse artık önümüze bakıyoruz

boşver cnm sana öle diyen biri için üzülmene değmez bileeeee yeni bir aşk seni bulsun inşallah :16::16:

ben bi ara koptum gsz hoşgldn canım
ya bitmiş ilişki için üzülmek sadece bizi yıpratır bunu bile bile üzülsekde birbirimize destek olamalıyız artık üzülmeyin güzel anılar yerine kavgaları düşünün ne bilim üzülmesin kimse ya :43:

Back