20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

çayı ne sen sor ne ben sölimmmm sabah 8de dükkanda bir demlioz akşam 8e kadar sora eve geliom annemde demlemişşş gece 12 ye kadar çay var bizde

vauvv siz tam tiryakiymişsiniz bee

Ahhh canım ahh onlara göre biz hep fazladan konuşup fazladan kırılıyoruz.Onlara göre haklılar biz fazla büyütüyoruz

Öyle canım dün güzelce uykumu aldım sabahta kahvaltımı yaptım şöyle bi düşündüm ve ben tek başıma çabaladığımı farkettim.. üstelik işe yarasa gam yemicem boşa kürek çekiyomuşum ve gerekeni yaptım ..

Ben yanında oldumda ne oldu yolun ortasında bağıra bağıra kavga ettik

Aynı aynı bir fabrika seri üretim

sen neden kavga ettın kı :26:
valla hepsımı okuz olur ya hamurlarında eksıklık var bunların

abowwwwwwwwwww ciddi miiiiiiiiiiii ekşın olmuş baya

Ahahahha görmen lazım.Ben zaten önceden dolu gittim yanına.Ama söyleniyorum söyleniyorum allttan girip üstten çıkıyorum hıncımı çıkaramıyorum.Dokunmaya çalışıyor elini itiyorum felan bi sinirim var ki.Bu en sonunda bi patladı bi insanın üstüne gelinmezki bu kadar bende biliyorum bir şeyler için çabalıyorum felan o bağrıyor ben bağrıyorum rezil olduk ya

sizi tebrik ediorum günün çifti seçmişlerdir siziiii :123:

Hayat onlar olmadan daha sakin ve huzurlu,oldukları zaman gerilim atraksiyon

sen neden kavga ettın kı :26:
valla hepsımı okuz olur ya hamurlarında eksıklık var bunların

Ah canım iş bulma oturtma aşamasındayız.Burada karakter farklılıklarımız orataya çıkıyor ben hırslı olmasını istiyorum ama o daha serimnkanlı çatışıyoruz bu konuda

Ya gelme çabası neden yok bu çocuğun ya vallaha sinir oldum bak şimdi Allah'ın kazması Maddiyatı da iyi diyorsun. Vallaha şaştım kaldım haklısın yani canım. Bunu alcann duvara çarpa çarpa dövcen

Ben yanında oldumda ne oldu yolun ortasında bağıra bağıra kavga ettik

Aynı aynı bir fabrika seri üretim

Kavga mı ettiniz yav. Stillim yanında çam ağacının dalıyla kozalak götürcektin kütüğü süslemek için. Sonra ayna tutacaktın al bak sen busun diyecektin. Belki o zaman anlardı ne olduğunu
ben sana bdv yi yasaklamadım mıııı azıcık laf dinle uslu dur

Kuzum rahat duruyorum bak daha gri değilim

o zaman ıyı (= zaten cok ıcınce sekerlıde ıcınce cok kılo yapar

tabısı anlamsız nedensız terkedıldım ı okudun mu (=

Sınavın hayırlı olsun. Okumadım onu ya ekşınlı mıydı? Tüh kaçırmışım

Hayat onlar olmadan daha sakin ve huzurlu,oldukları zaman gerilim atraksiyon

Ayynen öyle şu an hayatıma renk geldi valla gözlerim şenlendi

Ya gelme çabası neden yok bu çocuğun ya vallaha sinir oldum bak şimdi Allah'ın kazması Maddiyatı da iyi diyorsun. Vallaha şaştım kaldım haklısın yani canım. Bunu alcann duvara çarpa çarpa dövcen

Canım artık uğraşmıyorum kendi haline bıraktım.. Ve görüşmeme kararı aldım kendisiyle..

sizi tebrik ediorum günün çifti seçmişlerdir siziiii :123:

Çok mutluyum şuan içim rahatladı zaten dönerken süt dökmüş kedi gibiydik

Kavga mı ettiniz yav. Stillim yanında çam ağacının dalıyla kozalak götürcektin kütüğü süslemek için. Sonra ayna tutacaktın al bak sen busun diyecektin. Belki o zaman anlardı ne olduğunu

Bitlimm morarttım kolunu hep tırmaladım yara bere içinde dolanıyor şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…