• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Hoşbulduk kuzum :38::38::38:

Nasılsın:26:

İyiyim canım, seni soracam ama sen ekşınlısın bugün:60: Kütük yontma işlemi gerçekleştirmişsin sabah sabah:27:

Oo sende bizdensin canım geç şöyle :27:
Yaz kış demem çay içmeden kendime gelemem :1:

bende geliyorum o zaman sizin dükkana :27:

Aynen öyle demekki içimde bir karadenizli yatıyor:23:

sana bu konuda güvenemiom bilion her konudaa sonuna kadar güvenir inanırım ama iş siyaset oluncaaaa cıkssssssssssssss her an herşey olabilir :130::130:

Tanımışsın beni kuzum:38:
Ayynen öyle şu an hayatıma renk geldi valla gözlerim şenlendi :27:

Canım artık uğraşmıyorum kendi haline bıraktım.. Ve görüşmeme kararı aldım kendisiyle..

Hayırlısı olsun kuzum ya, buna akıl verecek biri olaydı bari yanında. Bizimkiler tecrübesiz ya birinin iteklemesi gerek sürekli:27: Dün bana benimkisi ne dedi biliyor musun. Erkekleri odun olarak düşün dedi, kadınlarda marangoz dedi. Düşün bunu kendi ağzıyla söyledi yani:27: Annem hala babama söylüyor şöyle yap yap diye dedi. Bende banane sende babanı örnek alma dedim. Zaten ben seni yonttum bayaa dedim. Biraz da sen uğraş artık dedim. Tamam dedi ya bakalım:27:

Ah canım iş bulma oturtma aşamasındayız.Burada karakter farklılıklarımız orataya çıkıyor ben hırslı olmasını istiyorum ama o daha serimnkanlı çatışıyoruz bu konuda :27::27:
hayırlısı olsun tatlım ... kendını uzme :38:
Ya gelme çabası neden yok bu çocuğun ya vallaha sinir oldum bak şimdi Allah'ın kazması:47: Maddiyatı da iyi diyorsun. Vallaha şaştım kaldım haklısın yani canım. Bunu alcann duvara çarpa çarpa dövcen:27:

Sınavın hayırlı olsun. Okumadım onu ya ekşınlı mıydı? Tüh kaçırmışım:27:
sagol canım ıns hayırlıdır ... kız ınatla ayrıldgıma ınanamıyorum dıyor ... cocukta ayrılırken gel kopek gbı yalvar belkı affedeblırım demıs :53::53::53: bn sınır krızı gecrdım burda kız ıannamıyorum dıo :50:
yaz geldi biz güya bu pazar antonyo ile denize gidecekktikkk hayal olduuuu teyzesi hastalanıncaaa :31::31:

sağlık olsun napalımmm :16::16:
bızde ıkı haftadr sevgılımle buluscaz bısey cıkarıyo bnde bu hafta cıkmadım zaten sınavlar var haftaya oh olsun kendı ıstedı bunu
Hnagi banka canım inş kazanırsın.Bu banka sınavlarında çok şike dönüyor :47:

Kahveciler çaycılar olarak ayrılıyorsak ben kahveciyim anacım :16::16:

bende kahvecıyım:51:

Hayırlısı olsun kuzum ya, buna akıl verecek biri olaydı bari yanında. Bizimkiler tecrübesiz ya birinin iteklemesi gerek sürekli:27: Dün bana benimkisi ne dedi biliyor musun. Erkekleri odun olarak düşün dedi, kadınlarda marangoz dedi. Düşün bunu kendi ağzıyla söyledi yani:27: Annem hala babama söylüyor şöyle yap yap diye dedi. Bende banane sende babanı örnek alma dedim. Zaten ben seni yonttum bayaa dedim. Biraz da sen uğraş artık dedim. Tamam dedi ya bakalım:27:

Canım onu başlarda benimkide diyordu sonradan işin kolayına kaçıyor bunlar..
Bakıyorlarki tecrübesizlik her hatanın üstünü örtüyor bunu kalkan olarak kullanıyorlar.. Bi yerden sonrada senin enerjin bitiyor e pnlarda alışmış hep bizim iteklememize öyle durup bekliyorlar.. İnşallah seninki öyle çıkmaz yoksa çekilecek gibi değil tatlım..

Ayynen öyle şu an hayatıma renk geldi valla gözlerim şenlendi :27:

Daim olsun kuzum bu odnlar ömür törpüsü :37:

İyiyim canım, seni soracam ama sen ekşınlısın bugün:60: Kütük yontma işlemi gerçekleştirmişsin sabah sabah:27:

Sorma biraz yorucu oldu.Artık bugün spor yapmayacağım bu kafi :9::9:

Vayy sevgilin çok açık sözlü bunu kabul etmesi bile büyük bir erdem.Evet onlar bir odun.Yoltması çok zor bi odun :19:

sagol canım ıns hayırlıdır ... kız ınatla ayrıldgıma ınanamıyorum dıyor ... cocukta ayrılırken gel kopek gbı yalvar belkı affedeblırım demıs :53::53::53: bn sınır krızı gecrdım burda kız ıannamıyorum dıo :50:

Valla öyle kızlara müstehak yani. Bu kızlar anlamıyor ya böyle yaparlarsa, köpek gibi davranır tabi adam diyecem de çok sevdiğim köpeciklere hakaret olacak:31:

hayırlısı olsun tatlım ... kendını uzme :38:

bende kahvecıyım:51:

Kendimi Üzmüyorum canım onu üzüyorum :27::27:

Ben mecazi anlamda dediydim Stillim sen adamı gerçek anlamda yontmuşsun, adamın filizleri koparmışsın:60::60::60:

Ahahah:60: hıncımı alamadıkça daldım :27::27: kızım kedi gibi tırmaladın millete ne dicem diyip duruyordu en son :27::27:

Kendimi Üzmüyorum canım onu üzüyorum :27::27:

Ahahah:60: hıncımı alamadıkça daldım :27::27: kızım kedi gibi tırmaladın millete ne dicem diyip duruyordu en son :27::27:

yazık adama bee evlenmeden sıddet gormeye baslamıs :27::27::27:

ıllakı canım ama daha bı askla calısırsın kendı ısınde ondan bahsedıyorum

eeeee tabikiiiii cnmmmm bütün sorumluluk bnm üstümde zatennnn ve sanırım bundan sora daha büyük sorumluluklar verecekler banaa babamlar :31::31:

severler beniiii çok bazennnn hediye bile getiriolar memnun kalıp ilgimden teyzeler :16::16:

seni sevmemek mümkün mü yav sende..
benim lokum fındıklı olsun :27:

Vayy sevgilin çok açık sözlü bunu kabul etmesi bile büyük bir erdem.Evet onlar bir odun.Yoltması çok zor bi odun :19:

Canım geçmiş olsun 1 yaralı çıktı desene sizin savaştan :27: Ama hakediyorlar iyi etmişsin..
Aynen ömrümü yedi bu geldim 26 yaşıma hala mı uğraşılır üstelikte benden 2 yaş büyük... Şimdi saldım çayıra o ne yapacağını iyi bilir orda..

$26052013305.webp$26052013306.webp$26052013307.webp$26052013309.webp$26052013310.webp$26052013311.webp$26052013312.webp$26052013313.webp

beetlem ve stilim ve faldan anlayan kuzular ik yorum yapın bakalımm :27::27:

Canım onu başlarda benimkide diyordu sonradan işin kolayına kaçıyor bunlar..
Bakıyorlarki tecrübesizlik her hatanın üstünü örtüyor bunu kalkan olarak kullanıyorlar.. Bi yerden sonrada senin enerjin bitiyor e pnlarda alışmış hep bizim iteklememize öyle durup bekliyorlar.. İnşallah seninki öyle çıkmaz yoksa çekilecek gibi değil tatlım..

Haklısın canım. Bende bir ara çok yoruldum. Sinirlerim bozuldu resmen. İtekle itekle nereye kadar:27: En son aynı onun gibi davranmaya başladım. Sonra kendine geldi:27: Şimdi düzeldi biraz kendi kendine öğrenmeye çalışıyor. Dün de tamam dedi görecez bakalım. Haftaya yine gelecekmiş. O zaman anlarım:23:

Sporun alasını yapmışsın zaten:27: Etti ya valla öyle söyledi çok şaşırdım he:27: Demek ki biliyorlar özlerini:52:

Back
X