20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

coolkulum hoşgeldin ban mı yedin sen yaaaaaa

mapısaaa don etek tshirt baklava yollayayım hemn bariii

İyi diyelim iyi olalım canım ya sen nasılsın? Sevdicekle görümüşsün ne güzel sevindim senin adına

Sende kafayı bulacaksın kahve içe içe

İyiyim bende canım. 6 saatcik ama olsun değer Darısı başına canım bir an önce inşallah seninki de fırsat bulsun gelsin. Uzaklık ne zor ya Allah izin verse de bir şekilde yan yana olabilsek hepimiz

Sen, ben, o , şu, bu hepimiz

oooooooooooooooo baby hepimiz babyiz o zmaan antonyonun teyzesi çok hastayış beetlem yaaaa hala haber alamadım müsait değil sanırım meşgule alıooo teli bende müsait olunca dön die msj attım

Sende kafayı bulacaksın kahve içe içe

günde 1 kahve mutlaka içerim cnm alışkanlıkkk

Kuzum ya valla çok ilginç biri. Sen arama bence onu hiç. Ben anlayamadım antonyoyu. Teyzesi hasta diye 2 dakika ayırıp arayamıyor mu ya da teyzesi hasta diye sana bağıramaz yani. Ben anlamadım. Sen de hala arıyorsun. Arama boşver.

İyiyim bende canım. 6 saatcik ama olsun değer Darısı başına canım bir an önce inşallah seninki de fırsat bulsun gelsin. Uzaklık ne zor ya Allah izin verse de bir şekilde yan yana olabilsek hepimiz

Olsun canım 6 saatte olsa yeter 1-2 saat bile yetiyor bazen.. Görmek ayrı birşey gerçekten..
Biz görüşmesekte olur artık canım ya uğraşamicam valla..

günde 1 kahve mutlaka içerim cnm alışkanlıkkk

Bende kırk yıl içmesem aramam o derece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…