Olsun canım 6 saatte olsa yeter 1-2 saat bile yetiyor bazen.. Görmek ayrı birşey gerçekten..
Biz görüşmesekte olur artık canım ya uğraşamicam valla..
Bende kırk yıl içmesem aramam o derece :)
Kuzum ya valla çok ilginç biri. Sen arama bence onu hiç. Ben anlayamadım antonyoyu. Teyzesi hasta diye 2 dakika ayırıp arayamıyor mu ya da teyzesi hasta diye sana bağıramaz yani. Ben anlamadım. Sen de hala arıyorsun. Arama boşver.
zeloş sen nerelerdesin cnm yaaaaa
cnm bende işe başladıktan soraaa bu kadar sık içmeye basladım müşteriler gelince sölüorum yaaa onlarla beraber bende içiorum işteee mecbur
Ooo pazar pazar hepiniz buradasınız
Olsun canım 6 saatte olsa yeter 1-2 saat bile yetiyor bazen.. Görmek ayrı birşey gerçekten..
Biz görüşmesekte olur artık canım ya uğraşamicam valla..
Bende kırk yıl içmesem aramam o derece :)
Hımm anladım canım bende çayı çok severim sabah akşam içerim
Sende seversin gerçi karadenizlisin..
Ya aslında görseniz birbirinizi sorunlar hallolur. Buzlar erir canım. Uzaklık çok etkiliyor daha zor hallediliyor sorunlar. Bende kahve sevmem hiç ancak fal için içiyorum arada
Zelo hoşgeldin.
Haklısın canım bende vurdumduymaz olucam bundan sonra.. Düzelmiyor mu? Kendimi paralamicam ister düzelir ister düzelmez lisede değilizki uzun uzun adam etmeye çalışayım..
Bu arada dün yemekten sonra uyumuşum o yüzden gelemedimBenimkide mesaj atmış hatta yatağıma geçerken buyur? yazdım oda bişey dememiş.. Sabahta günaydın bugün düzelelim artık dedi niyeki bişey mi değişti dedim senin inadın değişseydi bi diyor bende asıl senin öküzlüğün değişse dedim o genetik diyor bende üzülen kırılan benim ama sen değil ben ödün vericem öyle mi dedim ödün vere vere bi hal oldun dedi bende çok verdim ama demekki değer vermiyosun bundan sonra vermem dedim öyle atıştık baya bi sonrada bana sen kavgayı seversin bilirim uzatmayıda seversin :) yazmış bende bi saçmalama allah aşkına dedim oyyyy yazmış aynen dedim sustu..
Görüyosun di mi ben hiç ödün vermemişim.. Ve kavgayı sevdiğimden uzatan da ben mişim.. Bir özür bile dilemedi ya.. Sonrada inadından oluyor diyo.. Bana bulduğu suçlara bak.. Beyfendi mükemmel demekki sorun bende..
çayı ne sen sor ne ben sölimmmm sabah 8de dükkanda bir demlioz akşam 8e kadar sora eve geliom annemde demlemişşş gece 12 ye kadar çay var bizde
Ahhh canım ahh onlara göre biz hep fazladan konuşup fazladan kırılıyoruz.Onlara göre haklılar biz fazla büyütüyoruz
buralardayım sekerım
napıyosunuz kızlar ne var ne yok anlatın bakım
Ya aslında görseniz birbirinizi sorunlar hallolur. Buzlar erir canım. Uzaklık çok etkiliyor daha zor hallediliyor sorunlar. Bende kahve sevmem hiç ancak fal için içiyorum arada
Zelo hoşgeldin.
sızın dukkan ne uzerıneydı canım ?
cayı sekerlı mı ıcıyorsun ?
Ooo pazar pazar hepiniz buradasınız
Hımm anladım canım bende çayı çok severim sabah akşam içerim
Sende seversin gerçi karadenizlisin..
hosbulduk beetlemmm naber ... karsılasıyoruz arada BDV ' de =)
ne olsun bildiğin gibi cnm aynı tas aynı hamamm :121::121:
sevdiceği yanında olmayan herkes burda işte
hepsı aynı bunların hepsı
İyilik senden naber? Evet ya bdv siz olmaz
o zaman ıyı (= zaten cok ıcınce sekerlıde ıcınce cok kılo yaparyapı marketimiz var cnmmmm bi gelen 2 saat çıkmıoben mi çayı şekersiz içiorummmm hiç şeker kullanmam ben kahve de dee
İyilik senden naber? Evet ya bdv siz olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?