20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Olsun canım 6 saatte olsa yeter 1-2 saat bile yetiyor bazen.. Görmek ayrı birşey gerçekten..
Biz görüşmesekte olur artık canım ya uğraşamicam valla..

Bende kırk yıl içmesem aramam o derece :)

cnm bende işe başladıktan soraaa bu kadar sık içmeye basladım müşteriler gelince sölüorum yaaa onlarla beraber bende içiorum işteee mecbur

teyzesi çok iyi bir kadın ama üzüldüm hem de çokkkkkkk sanırım baya da ağırlaşmışş tmm aramıcam cnmmm

Olsun canım 6 saatte olsa yeter 1-2 saat bile yetiyor bazen.. Görmek ayrı birşey gerçekten..
Biz görüşmesekte olur artık canım ya uğraşamicam valla..

Bende kırk yıl içmesem aramam o derece :)

Ya aslında görseniz birbirinizi sorunlar hallolur. Buzlar erir canım. Uzaklık çok etkiliyor daha zor hallediliyor sorunlar. Bende kahve sevmem hiç ancak fal için içiyorum arada

Zelo hoşgeldin.

Hımm anladım canım bende çayı çok severim sabah akşam içerim
Sende seversin gerçi karadenizlisin..

çayı ne sen sor ne ben sölimmmm sabah 8de dükkanda bir demlioz akşam 8e kadar sora eve geliom annemde demlemişşş gece 12 ye kadar çay var bizde

Ya aslında görseniz birbirinizi sorunlar hallolur. Buzlar erir canım. Uzaklık çok etkiliyor daha zor hallediliyor sorunlar. Bende kahve sevmem hiç ancak fal için içiyorum arada

Zelo hoşgeldin.

hosbulduk beetlemmm naber ... karsılasıyoruz arada BDV ' de =)

Ahhh canım ahh onlara göre biz hep fazladan konuşup fazladan kırılıyoruz.Onlara göre haklılar biz fazla büyütüyoruz

çayı ne sen sor ne ben sölimmmm sabah 8de dükkanda bir demlioz akşam 8e kadar sora eve geliom annemde demlemişşş gece 12 ye kadar çay var bizde

sızın dukkan ne uzerıneydı canım ?
cayı sekerlı mı ıcıyorsun ?

Zelo hoşgeldin.

Zele hoşgeldiiinnn
Ben artık bişey istemiyorumda beklemiyorumda görüşmeyeli 1 seneden fazla olmuş artık onu görsem nasıl eriyeyim ki canım.. 1-2 ay hadi onuda geçtim 4-5 ay bile olsa neyse diyeceğimde 1 sene olmuş ve bir gelme çabası yok.. Ben bıraktım ne hali varsa görsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…