Hoşbulduk kuzum
Nasılsın:26:
Oo sende bizdensin canım geç şöyle
Yaz kış demem çay içmeden kendime gelemem
bende geliyorum o zaman sizin dükkana
sana bu konuda güvenemiom bilion her konudaa sonuna kadar güvenir inanırım ama iş siyaset oluncaaaa cıkssssssssssssss her an herşey olabilir :130::130:
Ayynen öyle şu an hayatıma renk geldi valla gözlerim şenlendi
Canım artık uğraşmıyorum kendi haline bıraktım.. Ve görüşmeme kararı aldım kendisiyle..
Ee sen böyle yaparsan tabi çıkmazlar tükandan onca saat
hayırlısı olsun tatlım ... kendını uzmeAh canım iş bulma oturtma aşamasındayız.Burada karakter farklılıklarımız orataya çıkıyor ben hırslı olmasını istiyorum ama o daha serimnkanlı çatışıyoruz bu konuda
sagol canım ıns hayırlıdır ... kız ınatla ayrıldgıma ınanamıyorum dıyor ... cocukta ayrılırken gel kopek gbı yalvar belkı affedeblırım demısYa gelme çabası neden yok bu çocuğun ya vallaha sinir oldum bak şimdi Allah'ın kazmasıMaddiyatı da iyi diyorsun. Vallaha şaştım kaldım haklısın yani canım. Bunu alcann duvara çarpa çarpa dövcen
Sınavın hayırlı olsun. Okumadım onu ya ekşınlı mıydı? Tüh kaçırmışım
bızde ıkı haftadr sevgılımle buluscaz bısey cıkarıyo bnde bu hafta cıkmadım zaten sınavlar var haftaya oh olsun kendı ıstedı bunuyaz geldi biz güya bu pazar antonyo ile denize gidecekktikkk hayal olduuuu teyzesi hastalanıncaaa
sağlık olsun napalımmm
Hnagi banka canım inş kazanırsın.Bu banka sınavlarında çok şike dönüyor
Kahveciler çaycılar olarak ayrılıyorsak ben kahveciyim anacım
Çok mutluyum şuan içim rahatladızaten dönerken süt dökmüş kedi gibiydik
Bitlimm morarttım kolunu hep tırmaladım yara bere içinde dolanıyor şimdi
severler beniiii çok bazennnn hediye bile getiriolar memnun kalıp ilgimden teyzeler
Hayırlısı olsun kuzum ya, buna akıl verecek biri olaydı bari yanında. Bizimkiler tecrübesiz ya birinin iteklemesi gerek sürekliDün bana benimkisi ne dedi biliyor musun. Erkekleri odun olarak düşün dedi, kadınlarda marangoz dedi. Düşün bunu kendi ağzıyla söyledi yani Annem hala babama söylüyor şöyle yap yap diye dedi. Bende banane sende babanı örnek alma dedim. Zaten ben seni yonttum bayaa dedim. Biraz da sen uğraş artık dedim. Tamam dedi ya bakalım
Ayynen öyle şu an hayatıma renk geldi valla gözlerim şenlendi
İyiyim canım, seni soracam ama sen ekşınlısın bugünKütük yontma işlemi gerçekleştirmişsin sabah sabah
Hayırlısı olsun kuzum ya, buna akıl verecek biri olaydı bari yanında. Bizimkiler tecrübesiz ya birinin iteklemesi gerek sürekliDün bana benimkisi ne dedi biliyor musun. Erkekleri odun olarak düşün dedi, kadınlarda marangoz dedi. Düşün bunu kendi ağzıyla söyledi yani Annem hala babama söylüyor şöyle yap yap diye dedi. Bende banane sende babanı örnek alma dedim. Zaten ben seni yonttum bayaa dedim. Biraz da sen uğraş artık dedim. Tamam dedi ya bakalım
kendı ısın olunca farklı oluyodur ne guzel masallah sana canım
sagol canım ıns hayırlıdır ... kız ınatla ayrıldgıma ınanamıyorum dıyor ... cocukta ayrılırken gel kopek gbı yalvar belkı affedeblırım demısbn sınır krızı gecrdım burda kız ıannamıyorum dıo
Valla öyle kızlara müstehak yani. Bu kızlar anlamıyor ya böyle yaparlarsa, köpek gibi davranır tabi adam diyecem de çok sevdiğim köpeciklere hakaret olacak
hayırlısı olsun tatlım ... kendını uzme
bende kahvecıyım
Ben mecazi anlamda dediydim Stillim sen adamı gerçek anlamda yontmuşsun, adamın filizleri koparmışsın
kendi işin olunca daha zor inan buna cnmmm
Kendimi Üzmüyorum canım onu üzüyorum
Ahahahhıncımı alamadıkça daldım kızım kedi gibi tırmaladın millete ne dicem diyip duruyordu en son
ıllakı canım ama daha bı askla calısırsın kendı ısınde ondan bahsedıyorum
severler beniiii çok bazennnn hediye bile getiriolar memnun kalıp ilgimden teyzeler
Daim olsun kuzum bu odnlar ömür törpüsü
Sorma biraz yorucu oldu.Artık bugün spor yapmayacağım bu kafi
Vayy sevgilin çok açık sözlü bunu kabul etmesi bile büyük bir erdem.Evet onlar bir odun.Yoltması çok zor bi odun
Canım onu başlarda benimkide diyordu sonradan işin kolayına kaçıyor bunlar..
Bakıyorlarki tecrübesizlik her hatanın üstünü örtüyor bunu kalkan olarak kullanıyorlar.. Bi yerden sonrada senin enerjin bitiyor e pnlarda alışmış hep bizim iteklememize öyle durup bekliyorlar.. İnşallah seninki öyle çıkmaz yoksa çekilecek gibi değil tatlım..
Daim olsun kuzum bu odnlar ömür törpüsü
Sorma biraz yorucu oldu.Artık bugün spor yapmayacağım bu kafi
Vayy sevgilin çok açık sözlü bunu kabul etmesi bile büyük bir erdem.Evet onlar bir odun.Yoltması çok zor bi odun
yazık adama bee evlenmeden sıddet gormeye baslamıs
Herkese iyi pazarlarr...
Düğün mevsimi açıldı vatana millete hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?