• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

coolkulum hoşgeldin ban mı yedin sen yaaaaaa :5::5:

mapısaaa don etek tshirt baklava yollayayım hemn bariii :12:

İyi diyelim iyi olalım canım ya sen nasılsın? Sevdicekle görümüşsün ne güzel sevindim senin adına :31:

Sende kafayı bulacaksın kahve içe içe :27:

İyiyim bende canım. 6 saatcik ama olsun değer:31: Darısı başına canım bir an önce inşallah seninki de fırsat bulsun gelsin. Uzaklık ne zor ya Allah izin verse de bir şekilde yan yana olabilsek hepimiz:31:

Sen, ben, o , şu, bu hepimiz:27:

oooooooooooooooo baby hepimiz babyiz o zmaan :60::60: antonyonun teyzesi çok hastayış beetlem yaaaa hala haber alamadım müsait değil sanırım meşgule alıooo teli bende müsait olunca dön die msj attım :31::31:

Sende kafayı bulacaksın kahve içe içe :27:

günde 1 kahve mutlaka içerim cnm alışkanlıkkk :12::12:

oooooooooooooooo baby hepimiz babyiz o zmaan :60::60: antonyonun teyzesi çok hastayış beetlem yaaaa hala haber alamadım müsait değil sanırım meşgule alıooo teli bende müsait olunca dön die msj attım :31::31:

Kuzum ya valla çok ilginç biri. Sen arama bence onu hiç. Ben anlayamadım antonyoyu. Teyzesi hasta diye 2 dakika ayırıp arayamıyor mu ya da teyzesi hasta diye sana bağıramaz yani. Ben anlamadım. Sen de hala arıyorsun. Arama boşver.

İyiyim bende canım. 6 saatcik ama olsun değer:31: Darısı başına canım bir an önce inşallah seninki de fırsat bulsun gelsin. Uzaklık ne zor ya Allah izin verse de bir şekilde yan yana olabilsek hepimiz:31:

Olsun canım 6 saatte olsa yeter 1-2 saat bile yetiyor bazen.. Görmek ayrı birşey gerçekten..
Biz görüşmesekte olur artık canım ya uğraşamicam valla..

Bende kırk yıl içmesem aramam o derece :)

Back
X