Evet canım kaderimizdeki olacak elbet o yüzden kasmamak en iyisi ama gelde kasma
Ben sizin düzelceğinizi düşünüyorum canım
Bitlim selam canım naber
iletişimdeyiz canım ama garip bi durum sorgulamıyorum ya geziyorum , kitap okıyorum zaten çok yoğunum :) iyi olmaya çalışıyorum. Kaderimizde kim varsa olacak zaten boşverdim gitti
aynen öyle betim ya üzerine gitmiyorum bıraktım her şeyi keyfi bilir. Sınavına kadar görevimi yerine getirecğim sonrasında hayatıma yön vereceğim. Şimdilil sessiz kalacağım. Siz nasılsınız??
Aynen canım aynen herşeyin hayırlısı:) aman ya sinir, uyuz o eşşek
hayırlısını istiyorum
İyilik kuzum kavuşmak ve ayrılığı bir arada yaşadığım bir günSenden naber?
Limonum herşey olacağına varır, elinden geleni yaptın sen bırak gerisi ona kalmış artık. Sen yoluna bak
Aynen canım aynen herşeyin hayırlısı
Seninkimi geldi canım:26:
Canım sınava kadar bekle, bakalım eğer sana sonra yine bahane sunmaya devam ederse sal gitsin. Mesleğin var elinde o çok önemli bir şey. Güzel de kızsın. Karşına elbet seni el üstünde tutacak birisi çıkacak. O zaman o derdine yansın. Umarım sınava kadar aklı başına gelir de seni kaybetmezBugün görüştük işte 2 aydan sonra 6 saatcik Sonrası malum veda vakti. Bakalım haftaya gelecekmiş yine. Sonra da asker olacak
Evet canımcım. 6 saatte olsa görmek, dokunmak iyi geldi. Hep yan yana olabilsek keşke
ya bakalı canım o umutsuz atanamayacağım modunda bilmiyorum bakalım. Bekleme dedi bende beklicem dedim
ah ah o vedalar sanki o gidince o şehirde terk edilmiş gibi kalıyorsa yapayalnızinş gelir hafataya da canım askerlik bide izmir oluyrmuş
Ya sevgisine inanıyorsan eğer bekle. Ama içinde ufacık şüphe varsa bekleme kuzum. En iyi sen tanırsın onu çünkü. Keşke İzmir olsa yaaa çok istiyorum Allah nasip eder umarım
ay uykum var ama uyuyasom yok hiçç
konuştunuz mu julim ?
evet aradı cnmmmm teyzesi 2 gündür çok ağırlaşmış kanserdi yaaaa onu haber verecekmiş gece bana açmayıncaaa da kızmış ondan patlamış aslında banaaaa işte öyleee yolculadım gittiiii teyzesini görmeye saat 10 gibi akşam
anladı canım ya zaten sırf aradın diye bitmez ki onun da sinirleri yıpranmıştır
evet aradı cnmmmm teyzesi 2 gündür çok ağırlaşmış kanserdi yaaaa onu haber verecekmiş gece bana açmayıncaaa da kızmış ondan patlamış aslında banaaaa işte öyleee yolculadım gittiiii teyzesini görmeye saat 10 gibi akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?