20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Ben sizin düzelceğinizi düşünüyorum canım

Bitlim selam canım naber

İyilik kuzum kavuşmak ve ayrılığı bir arada yaşadığım bir gün Senden naber?

iletişimdeyiz canım ama garip bi durum sorgulamıyorum ya geziyorum , kitap okıyorum zaten çok yoğunum :) iyi olmaya çalışıyorum. Kaderimizde kim varsa olacak zaten boşverdim gitti

Limonum herşey olacağına varır, elinden geleni yaptın sen bırak gerisi ona kalmış artık. Sen yoluna bak

aynen öyle betim ya üzerine gitmiyorum bıraktım her şeyi keyfi bilir. Sınavına kadar görevimi yerine getirecğim sonrasında hayatıma yön vereceğim. Şimdilil sessiz kalacağım. Siz nasılsınız??

aynen öyle betim ya üzerine gitmiyorum bıraktım her şeyi keyfi bilir. Sınavına kadar görevimi yerine getirecğim sonrasında hayatıma yön vereceğim. Şimdilil sessiz kalacağım. Siz nasılsınız??

Canım sınava kadar bekle, bakalım eğer sana sonra yine bahane sunmaya devam ederse sal gitsin. Mesleğin var elinde o çok önemli bir şey. Güzel de kızsın. Karşına elbet seni el üstünde tutacak birisi çıkacak. O zaman o derdine yansın. Umarım sınava kadar aklı başına gelir de seni kaybetmez Bugün görüştük işte 2 aydan sonra 6 saatcik Sonrası malum veda vakti. Bakalım haftaya gelecekmiş yine. Sonra da asker olacak

:) aman ya sinir, uyuz o eşşek

hayırlısını istiyorum
Aynen canım aynen herşeyin hayırlısı
İyilik kuzum kavuşmak ve ayrılığı bir arada yaşadığım bir gün Senden naber?

Limonum herşey olacağına varır, elinden geleni yaptın sen bırak gerisi ona kalmış artık. Sen yoluna bak

Seninkimi geldi canım:26:

ya bakalı canım o umutsuz atanamayacağım modunda bilmiyorum bakalım. Bekleme dedi bende beklicem dedim

ah ah o vedalar sanki o gidince o şehirde terk edilmiş gibi kalıyorsa yapayalnız inş gelir hafataya da canım askerlik bide izmir oluyrmuş

Ya sevgisine inanıyorsan eğer bekle. Ama içinde ufacık şüphe varsa bekleme kuzum. En iyi sen tanırsın onu çünkü. Keşke İzmir olsa yaaa çok istiyorum Allah nasip eder umarım

[video=youtube;1V13zFV__AU]https://www.youtube.com/watch?v=1V13zFV__AU&list=PLE076D5FF3676647F[/video]

konuştunuz mu julim ?

evet aradı cnmmmm teyzesi 2 gündür çok ağırlaşmış kanserdi yaaaa onu haber verecekmiş gece bana açmayıncaaa da kızmış ondan patlamış aslında banaaaa işte öyleee yolculadım gittiiii teyzesini görmeye saat 10 gibi akşam

anladı canım ya zaten sırf aradın diye bitmez ki onun da sinirleri yıpranmıştır

anladı canım ya zaten sırf aradın diye bitmez ki onun da sinirleri yıpranmıştır

üstüne gitmedim fazla şimdi bi gitsin gelsn morali çok bozuk fazlaaaa aramıcam o gelmedennn bi dinlesin kafasını bi ilgilensin teyzesi ile teyzesi ona anne gibiiii o yüzden çok fazlaca üzgün

anladım canım ya zaten hatayı biz orda yapıyoruz, çocuğumuz gibi üzerlerine düşüyoruz

İyikide sen aramamışsın culya.Bir şekilde özrünüde dilemiş.Zaten böyle saçma bi sebepten ilişki bitemezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…