• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

yazdıklarım tekrar edip durur bi problem oldu sanırsam..:)
gece gece napcaz başka dı mı..muhabbet sohbet...
ah bu geceler hele de müzik eşliğinde nasılda tatlı oluyor

topikte keyifler yerinde değil bu ara keyfimiz yok toptan :31::31:

topikte keyifler yerinde değil bu ara keyfimiz yok toptan :31::31:

valla bende yeni yeni atlatırım sıkıntıyı ..2 3 gün öncesine kadae bi sıkıntı stres ..yerlere göğe sığamıyorum..nedeni de yok...gözle görünür sebebi de yok..
alışveriş bile tat vermiyordu düşünün yani:)
şimdilik düzelirim ..
sizde sıkıntılar nedir..çözüm üretmeye çalışalımmm

Anzerim çok haklısın canım benim.Fakat bir sonuca varamıyorsunuz bir türlü ne o düzeliyor ne sen bırakabiliyorsun.Ya onun yaptığını yapacak kendi hayatına bakacaksın.Ya da öyle kabul edip alttan alacaksın.Ben ilkini yapmanı tavsiye ederim bazı konularda yapıyorsa yapacaksın ki anlasın.

Haklısın canım bende vurdumduymaz olucam bundan sonra.. Düzelmiyor mu? Kendimi paralamicam ister düzelir ister düzelmez lisede değilizki uzun uzun adam etmeye çalışayım..
Bu arada dün yemekten sonra uyumuşum o yüzden gelemedim :17: Benimkide mesaj atmış hatta yatağıma geçerken buyur? yazdım oda bişey dememiş.. Sabahta günaydın bugün düzelelim artık dedi niyeki bişey mi değişti dedim senin inadın değişseydi bi diyor bende asıl senin öküzlüğün değişse dedim o genetik diyor bende üzülen kırılan benim ama sen değil ben ödün vericem öyle mi dedim ödün vere vere bi hal oldun dedi bende çok verdim ama demekki değer vermiyosun bundan sonra vermem dedim öyle atıştık baya bi sonrada bana sen kavgayı seversin bilirim uzatmayıda seversin :) yazmış bende bi saçmalama allah aşkına dedim oyyyy :( yazmış aynen dedim sustu..
Görüyosun di mi ben hiç ödün vermemişim.. Ve kavgayı sevdiğimden uzatan da ben mişim.. Bir özür bile dilemedi ya.. Sonrada inadından oluyor diyo.. Bana bulduğu suçlara bak.. Beyfendi mükemmel demekki sorun bende..

Back
X