20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

julim ya hayırlısı ya ölü nmüyo galiba belirsizlik öldürüyor

şu konuda hepimiizn aynı anda yüzü gülmedi ya

Limonum ya hala bi değişiklik yok mu.Seninkinin kafasına dank edecek ben bunu biliyorum pişman olacak ama iş işten geçecek bi bilse

Sorma kuzum ya şu topikde birininki düzeliyorsa birininki bozuluyor ayarsız yaratıklar

Son düzenleme:
Sebebini bende bilmiorum cnm daha once uyarmisti beni bu hattimdan arama die ama farkinda bile degilim ondan aradigima cnm o ondan aramis die bi anlik boş blunup aradim napimmm o yuzden de ayrildikk
Saçma yanlışlıkla aramışsın onun için kızılırmı uyarırsın güzelce olur biter.Bence ayrılmadınız canım o seni arayacak o sinirle cevap vermemiş
Napim sence şimdii aramim demi onu

Arama sakın hem suçlu hem güçlüolmasın hatasını anlasın o arasın yüzsüz olur yoksa

Son düzenleme:

aramak icimden gelmio suan zaten de seninle isim olmaz artik yazmis bana msj amaa gece offff ben kötü bısı yapmadım kıiii

aramak icimden gelmio suan zaten de seninle isim olmaz artik yazmis bana msj amaa gece offff ben kötü bısı yapmadım kıiii

Manyak mı ne ne demek senınle işim olmaz artık ne yapmışsın aldatmışmısn başkaları ile gülüp eğlenmişmisin.Allahım küçük olsa anlayacağım koca adam böyle bi sebepten kalp kırılırmı

Arasada samimi olma sakın clyam.

Aramaz ki zaten cnmm

stilim ne olduğunu çözemedim kendi haline bıraktım arada whaatshapptan yazışıyoruz ama ne olduğumuz belli değil. Onu rahat bırakma kararı aldım sormuyorum, sorgulamıyorum. Kendi hayatıma bakıyorum bi süre verdim ona sınavına kadar sakin olacağım sonra yoluma bakarım.

Onun acı çekmeside canımı yakıyor

İyi düşünmüşsün canım.Sınav stresi baskısını atlatsın daha sağlıklı düşünecektir

Yapcak bisi yok aynen cnmm

kızlar merhaba..aranıza bende katıldımm.bekar bırı olarak.

bende sevglımden salı gecesı ayrıldım.hıc ses seda yok.sebebımız...belırsızlıkler.ve ondan yana ufacık bır fedakarlık gormemem.

kızlar merhaba..aranıza bende katıldımm.bekar bırı olarak.

bende sevglımden salı gecesı ayrıldım.hıc ses seda yok.sebebımız...belırsızlıkler.ve ondan yana ufacık bır fedakarlık gormemem.

H.g cnmm

Culim sen bana at linkini eklerim seni ben

Tmm deneyelim cnm ama ortak arkadasimiz lmali ozel msj atiorum cnm ekle bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…