Bir adet dertli anzer var olur mu
Aaa anzerim olmazmı hiç
Hayırdır canım diyeceğimde derdinin sebebini iyi biliyorum
Anzerim ya aslında bakınca çok büyük sorunlar yok aranızda.Seninki az daha özverili olsa sorun çözülecek ama bünye kaldırmıyor demekki yada anlıyorda anlamamazlığıma vuruyor anlamadım.
Aranızdaki uzaklık çok büyük sorun eminim burada olup aynı olay olsa takmazdın bile.Görüşememek sizi çok yıpratıyor.Yazık oda dengeyi kuramıyor nasıl kuracağınıda bilmiyor sana da hak veriyor.
Barıştınızmı yoksa hala kırgın mısın :26: Anlamıştır hatasını herlade anzerim
Ya canım ben tüm gün bi mesaj ya da kısa bi arama için beklerken ve eve gittiğinde 5 dk bile uyumak için beklemezken onlar her çağırdığında gitmesi zoruma gidiyor.. Bide bana diyoki adamlara ben diyodum iş buldunuz beni boşladınız diye şimdi ben aynısını yapıyorum diyor.. E onlar senin gibi ağır iş mi yapıyor az düşünde konuş allahın odunu.. aynı şehirde olsak zaten mesaja gerek kalmazdı görüşürdük..
Barışmadık yüzüne kapattım çocuk gibi kendini acındırmaya başlayınca.. hatasını anlasa bi mesaj atardı haklısın kusura bakma hata ettim diye.. oda yok.. istiyorki ben hiç kırılmim üzülmim onun odunluklarına karşı bide mesafe koymim.. herşeyi görmezden gelemem bende robot değilim ya..
birde diyorumki işten çıkma diyorum küsüyosun sen bana acımıyosun diye sonra düşünüp çok zorlanıyor heralde çık işten diyorum ne yapacam boş boş diyosun bende ne diyeceğimi şaşırdım ne desem yapmıyosun tam tersini savunuyosun bana dedim.. cevap veremiyo öyle olunca işte..
Sen hakılısın canım zaten bu konuda.İnsan kendine 5 dkika ayrılmıyorken elin adamlarına o kadar zaman ayrılmasına içerler demekki bu zaman yaratılabiliyormuş istenildiğinde.Sen haklısında o anlamıyor bunu ya da deidğim gibi anlamak işine gelmiyor.Erkekler hep öyle yapsınlar yapsınlar biz görmeyelim ağzımızı açmayalım gelde açma sonra dırdırcı oluyoruz.Zor değildir bi 5 dk mesaj atmak
Anzerim bizimkiler işten gelecek birazdan ben onlara yemek hazırlamaya gidiyorum kuzum gelince görüşürüz
selamlar kızlar off insanlar ne kadar mutluyken biz niye böyleyiz. Benim tek istediğim ilgi ama yok o isteyince sadece
şu anda ne lduğumuzu bile bilmiyorum
Selam yavrilerNassınız?
berbat o yüzden bu gece yazmıcam buraya cnm kimseninnn canını sıkmak istemiorumm
Bende aynısını dedim sen ya anlamıyorsun ya da anlamamazlıktan geliyorsun beni çünkü böylesi işine geliyor dedim sen haklısın ben düşünemiyorum diyor.. e düşünemiyorsan sana anlatıyorum söylüyorum işte.. o zamanda ben abartıyor oluyorum dedim bişe demedi.. baya bi ofladı yalnız köşeye sıkıştı çünkü.. ama ben biliyorum bu konuşma hiç olmamış gibi o kendi düşüncelerini sürdürmeye devam edicek.. kafasında kurduğuda şu bu anzerde ne kadar abartıyor.. ha birde o benim kapı komşum diyor ya arkadaşı için ona bittim.. iyi dedim onla görüşmemeyi göze alamıyosun benle görüşmemenin lafı bile geçmiyor..
ya stil az değil biz en son geçen sene mayısın 14-15 inde görüştük.. onun barıştığımız hafta pazar gelmesi lazımdı bu kadar basit olmamalı ya.. ben normalde pazarları ailemle geçirdiğim ve hiçbirimiz o güne plan yapmadığımız halde ben bi yolunu bulurum sen gel dedim.. ama kaale alınmadı..
Ben sizin düzelceğinizi düşünüyorum canımselamlar kızlar off insanlar ne kadar mutluyken biz niye böyleyiz. Benim tek istediğim ilgi ama yok o isteyince sadece
şu anda ne lduğumuzu bile bilmiyorum
Selam yavrilerNassınız?
Stillim kuzum napan
Ben sizin düzelceğinizi düşünüyorum canım
:
iletişimdeyiz canım ama garip bi durum sorgulamıyorum ya geziyorum , kitap okıyorum zaten çok yoğunum :) iyi olmaya çalışıyorum. Kaderimizde kim varsa olacak zaten boşverdim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?