20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Aaa anzerim olmazmı hiç

Hayırdır canım diyeceğimde derdinin sebebini iyi biliyorum

Dün en son demiştim ya bence sevgili olmamalıyız diye sabah yazmış cevabını günaydın o mesajı görmezden geliyorum çünkü saçmalamışsın dedi bende sadece günaydın dedim.. Saatler sonra bi napıyosun dedi soğuk soğuk mesajlaştım.. Düzelir misin dedi düzüm zaten dedim böyle yapıyosun sonra tatilde küs kalıyoruz bununda suçunu bana atıyosun neyse başımıza iş yıktılar 5 günlük işi iki günde yapmamızı istiyorlar dedi bende kolay gelsin dedim sonra tamam sen nasıl istersen dedi alttan alttan beni tehdit etti aklı sıra.. Sonra bende dedim bi noldu niye böylesin dışında herşeyi söyledin dedim noldu dedi o saatten sonrada insanın anlatası gelmiyo bilirsin.. zahmet oldu dedim onada oda söyle dedi sonra mesajla anlatamam zaten işteyim dedim tamam aricam birazdan dedi bende müsait değilim dedim sonra müsait olunca çaldırdım aradı noldu dedi anlattım arkadaşlarınla görüşme demiyorum ama onlara ayırdığın zamanı bana ayrmıyorsun dedim sen benim orda ne halde olduğumu bilsen diyo ne haldeymişsin dedim ben bi 1 saat oturup kalkıyorum gözlerim kapanıyo dedi e ne alaka bu şimdi kafana silah dayamadılar ya yorgunsan gitme dedim bi süre sonra ofladı pufladı sana verecek cevap bulamıyorum haklısın dedi ama sen 3 ay yokken onlar vardı nasıl sırtımı döneyim dedi bende ben kimseye sırtını dön demedim sen beni dinlemiyo musun dedim arkadaşlarını at demiyorum ama bana emreyi unuttum işi bulduğumdan beri diyosun ama biz 1 seneden fazladır görüşmedik farkında mısın? sen dün bana o cümleyi söyleyince bana da susmak düştü dedim oda o benim en yakın arkadaşım kapı komşum dedi bende peki o zaman tercihlerine saygı duymaktan başla bişe yapamam bu sözlerden sonra dedim.. ben ilk fırsatta gelecem niye üstüme geliyosun dedi bende ne üstüne gelmesi ya ben verebileceğim minimum tepkiyi verdim kendi fikirlerimi söylemek üstüne gelmek mi? az önce haklısın bişe diyemiyorum diyosun şimdi üstüme gelme diyosun biraz dengeli ol dedim.. sonra arkadan biri bağırdı buna bak görüyo musun 2 dk telefonda bile konuşturmuyolar dedi bende napim kendini bana acındırmaya çalışma işin varsa kapat benimde işim var hadi güle güle dedim kapattım..
Uzun oldu ama ayrıntılı yazmak istedim

Son düzenleme:
Anzerim ya aslında bakınca çok büyük sorunlar yok aranızda.Seninki az daha özverili olsa sorun çözülecek ama bünye kaldırmıyor demekki yada anlıyorda anlamamazlığıma vuruyor anlamadım.
Aranızdaki uzaklık çok büyük sorun eminim burada olup aynı olay olsa takmazdın bile.Görüşememek sizi çok yıpratıyor.Yazık oda dengeyi kuramıyor nasıl kuracağınıda bilmiyor sana da hak veriyor.

Barıştınızmı yoksa hala kırgın mısın :26: Anlamıştır hatasını herlade anzerim

Ya canım ben tüm gün bi mesaj ya da kısa bi arama için beklerken ve eve gittiğinde 5 dk bile uyumak için beklemezken onlar her çağırdığında gitmesi zoruma gidiyor.. Bide bana diyoki adamlara ben diyodum iş buldunuz beni boşladınız diye şimdi ben aynısını yapıyorum diyor.. E onlar senin gibi ağır iş mi yapıyor az düşünde konuş allahın odunu.. aynı şehirde olsak zaten mesaja gerek kalmazdı görüşürdük..
Barışmadık yüzüne kapattım çocuk gibi kendini acındırmaya başlayınca.. hatasını anlasa bi mesaj atardı haklısın kusura bakma hata ettim diye.. oda yok.. istiyorki ben hiç kırılmim üzülmim onun odunluklarına karşı bide mesafe koymim.. herşeyi görmezden gelemem bende robot değilim ya..
birde diyorumki işten çıkma diyorum küsüyosun sen bana acımıyosun diye sonra düşünüp çok zorlanıyor heralde çık işten diyorum ne yapacam boş boş diyosun bende ne diyeceğimi şaşırdım ne desem yapmıyosun tam tersini savunuyosun bana dedim.. cevap veremiyo öyle olunca işte..

Sen hakılısın canım zaten bu konuda.İnsan kendine 5 dkika ayrılmıyorken elin adamlarına o kadar zaman ayrılmasına içerler demekki bu zaman yaratılabiliyormuş istenildiğinde.Sen haklısında o anlamıyor bunu ya da deidğim gibi anlamak işine gelmiyor.Erkekler hep öyle yapsınlar yapsınlar biz görmeyelim ağzımızı açmayalım gelde açma sonra dırdırcı oluyoruz.Zor değildir bi 5 dk mesaj atmak

Anzerim bizimkiler işten gelecek birazdan ben onlara yemek hazırlamaya gidiyorum kuzum gelince görüşürüz

Bende aynısını dedim sen ya anlamıyorsun ya da anlamamazlıktan geliyorsun beni çünkü böylesi işine geliyor dedim sen haklısın ben düşünemiyorum diyor.. e düşünemiyorsan sana anlatıyorum söylüyorum işte.. o zamanda ben abartıyor oluyorum dedim bişe demedi.. baya bi ofladı yalnız köşeye sıkıştı çünkü.. ama ben biliyorum bu konuşma hiç olmamış gibi o kendi düşüncelerini sürdürmeye devam edicek.. kafasında kurduğuda şu bu anzerde ne kadar abartıyor.. ha birde o benim kapı komşum diyor ya arkadaşı için ona bittim.. iyi dedim onla görüşmemeyi göze alamıyosun benle görüşmemenin lafı bile geçmiyor..
ya stil az değil biz en son geçen sene mayısın 14-15 inde görüştük.. onun barıştığımız hafta pazar gelmesi lazımdı bu kadar basit olmamalı ya.. ben normalde pazarları ailemle geçirdiğim ve hiçbirimiz o güne plan yapmadığımız halde ben bi yolunu bulurum sen gel dedim.. ama kaale alınmadı..

Son düzenleme:
selamlar kızlar off insanlar ne kadar mutluyken biz niye böyleyiz. Benim tek istediğim ilgi ama yok o isteyince sadece

şu anda ne lduğumuzu bile bilmiyorum

Anzerim çok haklısın canım benim.Fakat bir sonuca varamıyorsunuz bir türlü ne o düzeliyor ne sen bırakabiliyorsun.Ya onun yaptığını yapacak kendi hayatına bakacaksın.Ya da öyle kabul edip alttan alacaksın.Ben ilkini yapmanı tavsiye ederim bazı konularda yapıyorsa yapacaksın ki anlasın.

Şu ayarsız dengesiz bir türlü iki işi bir arada götüremeyen erkeklerin kafalarını duvara sürtüp kıvılcım çıkarasım var.Belki o zaman çatlakları kapanır

Bunları Allah bilip kadın yaratmamış iki günde intihar ederler vallaha

Ben sizin düzelceğinizi düşünüyorum canım

:

iletişimdeyiz canım ama garip bi durum sorgulamıyorum ya geziyorum , kitap okıyorum zaten çok yoğunum :) iyi olmaya çalışıyorum. Kaderimizde kim varsa olacak zaten boşverdim gitti

iletişimdeyiz canım ama garip bi durum sorgulamıyorum ya geziyorum , kitap okıyorum zaten çok yoğunum :) iyi olmaya çalışıyorum. Kaderimizde kim varsa olacak zaten boşverdim gitti

Evet canım kaderimizdeki olacak elbet o yüzden kasmamak en iyisi ama gelde kasma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…