Evet canım kaderimizdeki olacak elbet o yüzden kasmamak en iyisi ama gelde kasma![]()
:) aman ya sinir, uyuz o eşşek

hayırlısını istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım kaderimizdeki olacak elbet o yüzden kasmamak en iyisi ama gelde kasma![]()
Ben sizin düzelceğinizi düşünüyorum canım
Bitlim selam canım naber![]()
iletişimdeyiz canım ama garip bi durum sorgulamıyorum ya geziyorum , kitap okıyorum zaten çok yoğunum :) iyi olmaya çalışıyorum. Kaderimizde kim varsa olacak zaten boşverdim gitti![]()
aynen öyle betim ya üzerine gitmiyorum bıraktım her şeyi keyfi bilir. Sınavına kadar görevimi yerine getirecğim sonrasında hayatıma yön vereceğim. Şimdilil sessiz kalacağım. Siz nasılsınız??
Aynen canım aynen herşeyin hayırlısı:) aman ya sinir, uyuz o eşşek
hayırlısını istiyorum
İyilik kuzum kavuşmak ve ayrılığı bir arada yaşadığım bir günSenden naber?
Limonum herşey olacağına varır, elinden geleni yaptın sen bırak gerisi ona kalmış artık. Sen yoluna bak![]()
Aynen canım aynen herşeyin hayırlısı
Seninkimi geldi canım:26:
Canım sınava kadar bekle, bakalım eğer sana sonra yine bahane sunmaya devam ederse sal gitsin. Mesleğin var elinde o çok önemli bir şey. Güzel de kızsın. Karşına elbet seni el üstünde tutacak birisi çıkacak. O zaman o derdine yansın. Umarım sınava kadar aklı başına gelir de seni kaybetmezBugün görüştük işte 2 aydan sonra 6 saatcik
Sonrası malum veda vakti. Bakalım haftaya gelecekmiş yine. Sonra da asker olacak
![]()
Evet canımcım. 6 saatte olsa görmek, dokunmak iyi geldi. Hep yan yana olabilsek keşke![]()
ya bakalı canım o umutsuz atanamayacağım modunda bilmiyorum bakalım. Bekleme dedi bende beklicem dedim![]()
ah ah o vedalar sanki o gidince o şehirde terk edilmiş gibi kalıyorsa yapayalnızinş gelir hafataya da canım askerlik bide izmir oluyrmuş
![]()
Ya sevgisine inanıyorsan eğer bekle. Ama içinde ufacık şüphe varsa bekleme kuzum. En iyi sen tanırsın onu çünkü. Keşke İzmir olsa yaaa çok istiyorum Allah nasip eder umarım![]()
ay uykum var ama uyuyasom yok hiçç![]()
konuştunuz mu julim ?
evet aradı cnmmmm teyzesi 2 gündür çok ağırlaşmış kanserdi yaaaa onu haber verecekmiş gece bana açmayıncaaa da kızmış ondan patlamış aslında banaaaa işte öyleee yolculadım gittiiii teyzesini görmeye saat 10 gibi akşam![]()
anladı canım ya zaten sırf aradın diye bitmez ki onun da sinirleri yıpranmıştır![]()
evet aradı cnmmmm teyzesi 2 gündür çok ağırlaşmış kanserdi yaaaa onu haber verecekmiş gece bana açmayıncaaa da kızmış ondan patlamış aslında banaaaa işte öyleee yolculadım gittiiii teyzesini görmeye saat 10 gibi akşam![]()