20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Ooo nee rahat ben askerlikde bekledim okulunuda bekliyorum işinide bekliyorum
Evet canım iki yıllık.Sosyolojiye kaydedeceğim bu sefer çocuğumdan bahseder gibi oldu bu
Okuyacak öyle yada böyle okuyacak başka çaresi çkıkarı yok

Canım ben şimdi kaçtım yarın devam ederiz bu muhabbete

İyi geceler tatlım...

zaman geçtikçe daha iyi oluyorum tabiki daha güzel günlerin beni bekledğine eminim hem

Sevindim canım güçlü durduğuna.
Tabiki güzel günler seni bekliyor.
Bende aynı şeyleri yaşadım biliyorsun ama hiç başımı öne eğmedim, hep dik durdum.
Kaybeden kaybettiğiyle kalır çünkü.
bİZ ELimizden geleni yaptık.
O yüzden içimiz rahat bir şekilde yoluma devam etmeliyiz.

kesinlike canım bazı şeylerle sınanır işte insanlar bizde o dönemden geçtik geçiyoruz
hakkımızda hayırlısı olsun bir anda çook zor tabiki unutmak silip atmak vs ama zaman işte herşeyin ilacı

günaydın kızlar benim canım cok sıkkın bu sabahhhhhh sanırım ayrıldıkkkkkk

julim ya hayırlısı ya ölü nmüyo galiba belirsizlik öldürüyor

şu konuda hepimiizn aynı anda yüzü gülmedi ya

günaydın culimmm sanırım derken ? :26: nedirki sebep böyle canım :26:

julim ya hayırlısı ya ölü nmüyo galiba belirsizlik öldürüyor

şu konuda hepimiizn aynı anda yüzü gülmedi ya

Kızlar antonyo çıft hat kullaniyor fakat faturali hattindan aradigim zaman cok sinirleniyor nedendir bilmiorumm meselaa dun gece beni on iki bucukta aramis bende gormedim 5 dk sora yanlisliklaaa o hattindan aramisimm cok kızdi o dakikadan sora ne konustuk msjlastik anlayacaginiz ayrildik kızlar

Yok deve ne oluyormuş çok mühimmm telefonlar mı bekliyormuş senden mühüm telefonmu olurmuş.
Dengesiz ayarsız yaratıklar bunun için kalp kırırlırmı

Yok deve ne oluyormuş çok mühimmm telefonlar mı bekliyormuş senden mühüm telefonmu olurmuş.
Dengesiz ayarsız yaratıklar bunun için kalp kırırlırmı

Sebebini bende bilmiorum cnm daha once uyarmisti beni bu hattimdan arama die ama farkinda bile degilim ondan aradigima cnm o ondan aramis die bi anlik boş blunup aradim napimmm o yuzden de ayrildikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…