20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

naparsınız kaç gündür gelemedim ne var ne yok bakalım bebekler

Hoşgeldin canım ne olsun öyle takılıyoruz buralarda sen ansılsın ne yapıyorsun

İlla ucundan bi yerden dokunduracan öküzcana

Gelde dokundurma adamın hafta sonu sınavı var haberi bile yok senin yazını görüp ben bakmasam da olmayacak ben buna dolanmayayımda kime dolanayım sen söyle.

Bilsem ben söylerdim ya.. Gerçi benimde çalıştığım yok
Sınav yerleri de belli oldu bu arada onada bakın isterseniz.. Ne okuyodu?

Bilsem ben söylerdim ya.. Gerçi benimde çalıştığım yok
Sınav yerleri de belli oldu bu arada onada bakın isterseniz.. Ne okuyodu?

Baktım canım sınav yerine bitiremedi ilahiyat okuyor beni ayar ediyor bilmese gam yemiyeceğim bildiği bölüm.Madem okumayacaktın niye kaydoldun.Geçen tutmuş diyor ki ben öss girip başka bölüm okuyacağım ama ygs geçmiş üzerinden 2 ay ölürmüsün öldürür müsün
Tek takıldığımız noktada bu ben inat ettim yapacak

Son düzenleme:

Benimkide kpss bittikten sonra girecem diye tutturmuştu.. Hatta benimkinin üniyi bitirdiğinden bile şüpheliyim ben pek inanasım gelmiyor
Severek yazılmadı mı bölümüne acaba :26:

Benimkide kpss bittikten sonra girecem diye tutturmuştu.. Hatta benimkinin üniyi bitirdiğinden bile şüpheliyim ben pek inanasım gelmiyor
Severek yazılmadı mı bölümüne acaba :26:

Ne bileyim anlamadım.Bileydim bu sene ygs ye ben başvururdum onun adına ne bileyim.Başka bölüm okurdu.Ama okuyacak başka çaresi yok ölsede okuyacak

Siz aynı ünidemi tanışmıştınız canım

Ne bileyim anlamadım.Bileydim bu sene ygs ye ben başvururdum onun adına ne bileyim.Başka bölüm okurdu.Ama okuyacak başka çaresi yok ölsede okuyacak

Siz aynı ünidemi tanışmıştınız canım

2 senelik sanırım ilahiyat dimi? Anladığım kadarıyla da uzattı okulu.. E bu kadar yol almışken bitirsin yeni yazılacağı bölümü zamanında bitireceği ne malum?
Yok canım aöf den işletme bitirmiş benimki biz tanışmadan çok önce.. 84 lü zaten kendisi, biz tanışmadan askerliği bile yapmıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…