• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

kzılar 1 haftam çok yoğun olacak nasılsınız?

ben özet geçeyim uyuz ayrılmak istiyor beni boşuna beklettiğini atanamayacağınıi hayatımı kararttığını falan söyledi bilmiyorumç bişler dedim ama nerdeyse 2ye kadar yazıştık. Hiç uyumadan okula gidiyorum. Sona gelmişiz de haberim olmamış. ben ne hayaller kurarken o neler düşünmüş bu aman zarfında. Ben yıl dönümü boş geçti diye ah vah ederken o hayatımdan çıkıyomuş . Kötüyüm kızlar ya hem de çok en iğreç yanı da işe gitmk zorunda olmak. işin ilginç yanı ağlayamıyorum. Titriyorum sadece, midem bulanıyo ama ağlayamıyorum

Of canım inan çok üzüldüm.. İnsan en çokta yaptığı fedakarlıklara üzülüyor değil mi?
Korkakça davranmış seninki seviyor ama arkasında duramıyor iş meselesi yüzünden.. Gerçi benimkiyle de aylarca ayrı kalmamızın en büyük sebebi işsizlikti.. Oda "ben işe yaramaz biriyim seninde hayatını mahvetmeye hakkım yok" demişti.. Erkeklerin farklı düşünüyor bu konularda.. Biraz zaman tanı ona bence özgüveni yerine geldiğinde tekrar sana adım atacaktır..

kzılar 1 haftam çok yoğun olacak nasılsınız?

ben özet geçeyim uyuz ayrılmak istiyor beni boşuna beklettiğini atanamayacağınıi hayatımı kararttığını falan söyledi bilmiyorumç bişler dedim ama nerdeyse 2ye kadar yazıştık. Hiç uyumadan okula gidiyorum. Sona gelmişiz de haberim olmamış. ben ne hayaller kurarken o neler düşünmüş bu aman zarfında. Ben yıl dönümü boş geçti diye ah vah ederken o hayatımdan çıkıyomuş . Kötüyüm kızlar ya hem de çok en iğreç yanı da işe gitmk zorunda olmak. işin ilginç yanı ağlayamıyorum. Titriyorum sadece, midem bulanıyo ama ağlayamıyorum

Tahmin ettiğim gibi çıktı. Canım sen bundan sonra hayatına devam et. Elinde mesleğin var bu çok önemli bir şey. Sakın ama sakın sana adım atacak diye hayatını erteleme. Herşeyde bir hayır vardır.

Bugun iyi degilimm kuzumm icim sıkılıyorrr cok :14:

Sana ne oldu Culocan?

Stillim, anzerim, topiğimizin kızları nasılsınız?

Canım benim iyiyim çok şükür tek sorunum var oda ders çalışamamak :(
1-2 haziranda aöf sınavlarım var ama çalışamıyorum 3 dersimin vizeleri biraz kötü geldi.. İlk dönem iş olmadığı için rahat rahat çalışmıştım,hepsinden de geçmiştim ama bu dönem pek umudum yok.. Ders bırakmakta istemiyorum napıcam bilmiyorum..

1-2 haziranda aöf sınavlarım var ama çalışamıyorum 3 dersimin vizeleri biraz kötü geldi.. İlk dönem iş olmadığı için rahat rahat çalışmıştım,hepsinden de geçmiştim ama bu dönem pek umudum yok.. Ders bırakmakta istemiyorum napıcam bilmiyorum..

İş yoruyor insanı eve gelince tek aklına gelen dinlenmek oluyor:31: Kafası doluyor insanın. Canım izin günlerinde kendine biraz vakit ayırsan ders çalışmak için çok zorlamadan?

sinir oldum gene antonyocanimaaa :31:

Niye kü:44:

İş yoruyor insanı eve gelince tek aklına gelen dinlenmek oluyor:31: Kafası doluyor insanın. Canım izin günlerinde kendine biraz vakit ayırsan ders çalışmak için çok zorlamadan?

İzin birtek pazar günü var o günde ailemle dışarı çıkıp biraz stres atıyorum.. Ama bu hafta gitmesem iyi olacak zaten 1 hafta kaldı..

Bitlim canım benim iyiyim sen nasılsın yoksun :26:

Kuzu ya aof nin ne sınavu var ki:26::26:bitmedimi sınavlar :26::26:
Yine ben ve yine kavga bıktım artık ya valla..

Ay öküz bunlar odun.yoltulmamış odun devrine tekmeyi basacan uçacak:47::47:

anzerim bzen ne yaparsak yapalım ötesi olmuoooo karşımızdaki insanlar biziiiii bizim onları istediğimiz kadar istemio sanırım ben bugun sürekli bunu düşündümmmm :31::31:

Bilmiyorum canım ya haklısın belki de.. En iyisi sevmeyeceksin kimseyi ve bu kadarda bağlanmayacaksın yoksa olan sana oluyor..

Kuzu ya aof nin ne sınavu var ki:26::26:bitmedimi sınavlar :26::26:

Ay öküz bunlar odun.yoltulmamış odun devrine tekmeyi basacan uçacak:47::47:

Vizeler bitti finaller var canım..
Tekme bile atmak gelmiyor şu an içimden canım öyle kırgınım düşün artık..

Bilmiyorum canım ya haklısın belki de.. En iyisi sevmeyeceksin kimseyi ve bu kadarda bağlanmayacaksın yoksa olan sana oluyor..

Vizeler bitti finaller var canım..
Tekme bile atmak gelmiyor şu an içimden canım öyle kırgınım düşün artık..

Şimdi baktım hakaten varmış bizim öküzcana mesaj ettim bakalım haberi varmı sınavdan eğer yoksa al sana bir kavga daha insan takip etmezmi ya sinirlerimi zıplatacak gece gece yine

Anzerim bence eskiyi oldurmaya çalışma olmayacak belkide,sen daha iyibilirsin elbet ama kırılacaksan yine niye dönesin tekrar geriye

Back
X