• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Bilmiyorum canım ya haklısın belki de.. En iyisi sevmeyeceksin kimseyi ve bu kadarda bağlanmayacaksın yoksa olan sana oluyor..

.

aynen öle cnm bak antonyo bey dha şimdi aradı beni koca gün çalışmışşş insan istese 5 dk fırsat bulamaz mı :ssz::ssz:

Neypayım kuzum ya valla 40 yıllık ev kadınları gibi oldum.Kalk temizle yap yedir topla yıka :37: günler öyle geçiyor valla sen ne yapıyorusn

kız seni alan yaşadı deeseneee :27::27:

bende napim koca gün antonyomdan telefon bekledim haspam anca aradııı :19::19:

Şimdi baktım hakaten varmış bizim öküzcana mesaj ettim bakalım haberi varmı sınavdan eğer yoksa al sana bir kavga daha insan takip etmezmi ya sinirlerimi zıplatacak gece gece yine

Anzerim bence eskiyi oldurmaya çalışma olmayacak belkide,sen daha iyibilirsin elbet ama kırılacaksan yine niye dönesin tekrar geriye

Sistem değişti bu sene canım önceden güzde bir sınav baharda bir sınav varmış şimdi güzde vize final baharda vize final şeklinde..
Seninki ilk dönem ayrı ayrı 2 tarihte girmedi mi sınavlara?
Canım gerçekten değişmese barışmazdım ama bazen öyle hareketler ediyorki deli oluyorum.. Sanki o olay küçük bişeymişte ben abartıyormuşum gibi davranıyor..
Ama böyle gidersede zorlamam dediğin gibi ben bu dünyaya onun kahrını çekmeye gelmedim sonuçta..

aynen öle cnm bak antonyo bey dha şimdi aradı beni koca gün çalışmışşş insan istese 5 dk fırsat bulamaz mı :ssz::ssz:

Bulur canım neden bulamasın bunların işi gücü hikaye bahane..

Son düzenleme:
kız seni alan yaşadı deeseneee :27::27:

bende napim koca gün antonyomdan telefon bekledim haspam anca aradııı :19::19:
,

Alan yaşayacakda alabilse :27::27:

Beklemekle geçiyor ömrümüz yeminle gelmesini bekle aramasını bekle bilmem nesini bekle bekle allah bekle :37:

Sistem değişti bu sene canım önceden güzde bir sınav baharda bir sınav varmış şimdi güzde vize final baharda vize final şeklinde..
Seninki ilk dönem ayrı ayrı 2 tarihte girmedi mi sınavlara?
Canım gerçekten değişmese barışmazdım ama bazen öyle hareketler ediyorki deli oluyorum.. Sanki o olay küçük bişeymişte ben abartıyormuşum gibi davranıyor..
Ama böyle gidersede zorlamam dediğin gibi ben bu dünyaya onun kahrını çekmeye gelmedim sonuçta..

Bulur canım neden bulamasın bunların işi gücü hikaye bahane..

O iki dönemdir kredili sistemde.Bilmesi lazım şimdi.Cevap ne sınavı.Yedim ben onu bunca tartışmamızın üstüne beni tutana aşk olsun sınav unutmak neymiş görecek :19:

Onlara göre küçük,ama bize göre büyük şeyler bi anlasalar nelerin bizi üzüp mutlu ettiğini.Acelen yok canım düşün taşın karar ver olurmu olmazmı olursa ne ala olmazsa uğraşmaya değmez üç günlük dünyada :31:

Evet canım haklısın. erkeklerin ve bizim beynimiz tamamiyle farklı işliyor.
Ben şuan odunlardan biraz uzak duruyorum. :)
Fazla geldi odunlarla uğraşmak. :)

En iyisini yapıyorsun..
Bendeki sabırda taşacak elbet ama bakalım ne zaman

yaaaa cnmmm bence dee işeee :31::31:

Şu saatten sonra bende vurdumduymaz ve rahat olucam bazı konularda ne görüyorsam onu yapıcam..

İyi canım senden naber

Hayatımızda yontulmamış odun devrinden erkekler olunca bizde derin mevzulardan çıkamıyoruz kuzum:31:

O tipleri iyi bilirim canım benim başımdada vardı :)
İlgisizlik ve kararsızlık odunlarda hiç katlanamadığım şeylerdir. :53:

En iyisini yapıyorsun..
Bendeki sabırda taşacak elbet ama bakalım ne zaman

Şu saatten sonra bende vurdumduymaz ve rahat olucam bazı konularda ne görüyorsam onu yapıcam..

Aynen anzerim aynen vurdumduymaz olacaksın hiç kırılacakmış üzülecekmiş hiiç kendini kasma yorma.

Back
X