- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
Öküzler ya vazifelerini yerine getirsinler bariÖküz möküz seviyoruz yine
![]()
Haklısın canım halısın yinede seviyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öküzler ya vazifelerini yerine getirsinler bariÖküz möküz seviyoruz yine
![]()
canım çok yorgunum ya
okullara tablet geldi ya bize de eğitim veriyorlar. eve 9 da anca geldim.ölüyorum canım açtım sayfayı okuyamadım bile
nasılsınız hatunlar. Bizde bi durum yok bu saatten sonra ben de soğudum ya o normale dönecek belki ama ben eskisi gibi değilim![]()
canım çok yorgunum ya
okullara tablet geldi ya bize de eğitim veriyorlar. eve 9 da anca geldim.ölüyorum canım açtım sayfayı okuyamadım bile
nasılsınız hatunlar. Bizde bi durum yok bu saatten sonra ben de soğudum ya o normale dönecek belki ama ben eskisi gibi değilim![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun kuzum. Kıyamam yat dinlen bari yarın yine iş varBen çıktım kızlar bulaşıkları dizeyim öptüm sizi.
iyiyiz cnm sen nasılsınn![]()
Bana ettiği hakaretlerle sinir krizleri geçirten ve acilde bir kez bile aramayan şimdi suçluluktan peşimde hev hev diye dolanan exime ziyadesiyle kızgın olduğuma binaen canım biraz sıkkın ama rest çekeceğim o yüzden cadılık takımları iş başında
Ammaa uzun yazdım nasılsın diyen borçlu çıkacak
Ben İzmirden bu arada, topicinizin sınır yaşındayım, fazlasıyla bekarım benden bekarı yok![]()
![]()
20
Yazmış olduğum mesaj çok kısaymış![]()
alllammm öle bir dedin kiiiiiii bende 45 falan sandım senivallaaa![]()
Selamm
Nörüyonuz![]()
Selam
Nereliler kullanıyordu bu nörüyonuzu![]()
Genelde konyalılar kullanır bunu ama Ege şivesi olarakta biliniyor
![]()
Hee ben genelde napıpdurun gız filan derim
Egeli miyiz![]()
Napıpdurun denizli şivesi sanırım
Egeliyim evet![]()