• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

canım çok yorgunum ya:(

okullara tablet geldi ya bize de eğitim veriyorlar. eve 9 da anca geldim. :(:5: ölüyorum canım açtım sayfayı okuyamadım bile

nasılsınız hatunlar. Bizde bi durum yok bu saatten sonra ben de soğudum ya o normale dönecek belki ama ben eskisi gibi değilim:20:

okullara tablet geldi ya bize de eğitim veriyorlar. eve 9 da anca geldim. :(:5: ölüyorum canım açtım sayfayı okuyamadım bile

nasılsınız hatunlar. Bizde bi durum yok bu saatten sonra ben de soğudum ya o normale dönecek belki ama ben eskisi gibi değilim:20:

İyiyim canım.Odun bunlar öküzün önde gideni ne diyeyim :19:

Hakkınızda hayırlısı olsun kuzum. Kıyamam yat dinlen bari yarın yine iş var:31: Ben çıktım kızlar bulaşıkları dizeyim öptüm sizi.

iyiyiz cnm sen nasılsınn :16::16:

Bana ettiği hakaretlerle sinir krizleri geçirten ve acilde bir kez bile aramayan şimdi suçluluktan peşimde hev hev diye dolanan exime ziyadesiyle kızgın olduğuma binaen canım biraz sıkkın ama rest çekeceğim o yüzden cadılık takımları iş başında :23:

Ammaa uzun yazdım nasılsın diyen borçlu çıkacak :9:

Ben İzmirden bu arada, topicinizin sınır yaşındayım, fazlasıyla bekarım benden bekarı yok :27: :ssz:

Bana ettiği hakaretlerle sinir krizleri geçirten ve acilde bir kez bile aramayan şimdi suçluluktan peşimde hev hev diye dolanan exime ziyadesiyle kızgın olduğuma binaen canım biraz sıkkın ama rest çekeceğim o yüzden cadılık takımları iş başında :23:

Ammaa uzun yazdım nasılsın diyen borçlu çıkacak :9:

Ben İzmirden bu arada, topicinizin sınır yaşındayım, fazlasıyla bekarım benden bekarı yok :27: :ssz:

yaş kaç kiii :60:

alllammm öle bir dedin kiiiiiii bende 45 falan sandım senivallaaa :60::60:

Merak etme o da olucak bir 25 yıla beni çekebilecek potansiyelde bir erkek olmadığı için sizlere de davetiye gönderirim ola ki dul falan kalırsanız 40 yaş ve üstü bekar bayanlar topici :ssz:

Back
X