• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

sağolllll tuğçem iyiyim bendeeeeeeee :16::16: iş güç antonyo uğrasıp duruom işteee :34:

heee sunu bileydin cnmmmm yaaaaa :14::14:

Onu ben değil hücrelerim bile ezberledi "kod adı bekle"

O tipleri iyi bilirim canım benim başımdada vardı :)
İlgisizlik ve kararsızlık odunlarda hiç katlanamadığım şeylerdir. :53:

Kuzum benimki ilgisiz değil bunların bişeyleri tamsa bişeyleri eksik oluyor tamı yok bunların
İlgide sevgide üstüne yoktur şükür ki ammaa gel gelelim bazı konularda rahat uyuz oluyorum bu rajatlığına bak sınavı var haziranda eminim haberi yok hey allahım sen sabır ver bana :47:

En iyisini yapıyorsun..
Bendeki sabırda taşacak elbet ama bakalım ne zaman

Şu saatten sonra bende vurdumduymaz ve rahat olucam bazı konularda ne görüyorsam onu yapıcam..

İnsanlar değişmiyorlar canım.
Değiştik deselerde anzercim karakter çok fazla değişmez.
Umarım aranız iyi olur.

Kuzum benimki ilgisiz değil bunların bişeyleri tamsa bişeyleri eksik oluyor tamı yok bunların
İlgide sevgide üstüne yoktur şükür ki ammaa gel gelelim bazı konularda rahat uyuz oluyorum bu rajatlığına bak sınavı var haziranda eminim haberi yok hey allahım sen sabır ver bana :47:

siz o gün bugun hiç konusmadınız mı cnmmm :31::31:

hımm anladım canım.
Sorumluluk konusunda biraz eksik mi?

O da seviyor mu gezmeyi?
İnşallah çalışmaz canım. Beraber zaman geçirmek iyi gelebilir.

sever cnmmm beraber çok güzel vakit geçirioruzzzz çalışmadığı her pzar gideriz bir yerlere :16::16:

su kartlarıma bak bakalımmm gezinti var mı pazar :60:

siz o gün bugun hiç konusmadınız mı cnmmm :31::31:

Konuştuk canım aradı iki gün önce açmadım.Aradı durdu.Sonra bi baktım deli kapıma gelmiş.Niye açmıyor muşum hey allahım ya
Şimdi süründürme evresindeyim çekeceği var elimden.Gitmiyorum buluşmaya felan:63:

sever cnmmm beraber çok güzel vakit geçirioruzzzz çalışmadığı her pzar gideriz bir yerlere :16::16:

su kartlarıma bak bakalımmm gezinti var mı pazar :60:

Canım kartın dileğinin olucağını söylüyor.
Yüreğindeki gerçekleşicek bunu bil diyor kartların. :34:

hımm anladım canım.
Sorumluluk konusunda biraz eksik mi?

Hayır canım sorumluluk sahibi biri.Sınav sevmiyor beni deli ediyor ben diyorum o üni bitecek o başka hallerde hayallerde.Ona ders çalışmak olmayacak :19: biz burada çatışıyoruz diyorum ona bak bu üniyi bitir ne olursa olsun sana faydası olacak tamam diyor bi bakıyorum yumurta kapıya dayanınca başlıyor çalışmaya

Konuştuk canım aradı iki gün önce açmadım.Aradı durdu.Sonra bi baktım deli kapıma gelmiş.Niye açmıyor muşum hey allahım ya
Şimdi süründürme evresindeyim çekeceği var elimden.Gitmiyorum buluşmaya felan:63:

bence de süründür cnm bunlar bu dilden anlıooo :7::7:

,

Alan yaşayacakda alabilse :27::27:

Beklemekle geçiyor ömrümüz yeminle gelmesini bekle aramasını bekle bilmem nesini bekle bekle allah bekle :37:

O iki dönemdir kredili sistemde.Bilmesi lazım şimdi.Cevap ne sınavı.Yedim ben onu bunca tartışmamızın üstüne beni tutana aşk olsun sınav unutmak neymiş görecek :19:

Onlara göre küçük,ama bize göre büyük şeyler bi anlasalar nelerin bizi üzüp mutlu ettiğini.Acelen yok canım düşün taşın karar ver olurmu olmazmı olursa ne ala olmazsa uğraşmaya değmez üç günlük dünyada :31:

Ne sınavı mı :1::1: Oyy çok güldüm buna cevaba bak :27:
Canım genel olarak çok iyi sevgisinden hiç şüphem olmadı,iyi bir insan,benden asla vazgeçmedi,kavgalarda genelde alttan alır ama bazen deliriyorum ya.. Birde 3 ay ayrı kaldık ama birbirimizden vazgeçemedik.. Aslında onsuz yapabildim 3 ay ama mutlu muydum hayır hep bişeyler eksik gibiydi.. Bugünkü kavganın sebebide şuydu bi anlatimde sizde fikrinizi söyleyin haksız mıyım?
Yarım saat önce mesaj attı "işten çıktım arkadaşım mehmet askerden gelmiş oraya gidiyorum" diye bende o çocuğu sevmiyorum çünkü yüzüme gülüp sevgilisiyle aynı anda beni face ten silen insanlar bunlar.. Bende dedim "ben sana yavaş yavaş onla alakanı kes diyorum sen napıyosun" diye(geçen gün söylemiştim tamam yavaş yavaş keserim alakamı demişti) oda "ha deyince kesemedim şimdi anzerle barıştı bize sırtını döndü demesinler diye.." Bende "ha deyince kes diyen yok şu an bile işten çıktım çok yorgunum diyebilirsin" dedim "ayarlamışlar napim" dedi bende "senin özgür iraden yok mu bahaneleri bırak" dedim oda "ya bi sakin olup güzelce yazar mısın" dedi bende "yazamam. çünkü ben tüm gün senden fırsatını bulup bana mesaj atmanı ya da aramanı bekliyorum aldığım sonuca bak senin bana verdiğin değer bu kadar işte. geçen gün de arkadaşlarına gittin gece yarısı döndün bugünde bu çıktı benim için 5 dk bile uykundan fedakarlık etmezken bunları görmezden gelemiyorum" dedim oda "abartma ben bu işe başladığımdan beri emreyi(çocukluk arkadaşı bu buluşmayıda o ayarlamış) görmüyorum neredeyse.." dedi ne alakaysa sanki ben onla alakalı bişey dedim bende tamam dedim sadece daha uğraşamadım çünkü..

Merhana hanımlar!
Keyifleriniz yerindedir umarım..
Tuğçecim bi kart rica edebilir miyim canım.. :17:

Aynen anzerim aynen vurdumduymaz olacaksın hiç kırılacakmış üzülecekmiş hiiç kendini kasma yorma.

Öyle oluyorum bu seferde depresyona giriyor herşeyi boşluyor ama naparsa yapsın bundan sonra napim ya..

İnsanlar değişmiyorlar canım.
Değiştik deselerde anzercim karakter çok fazla değişmez.
Umarım aranız iyi olur.

İşte bu kadar değişmiş demekki..
Aramız 5 gün iyiyse 2 gün kötü mutlaka..

bence de süründür cnm bunlar bu dilden anlıooo :7::7:

Aynen bacım :29:

Ne sınavı mı :1::1: Oyy çok güldüm buna cevaba bak :27:
Canım genel olarak çok iyi sevgisinden hiç şüphem olmadı,iyi bir insan,benden asla vazgeçmedi,kavgalarda genelde alttan alır ama bazen deliriyorum ya.. Birde 3 ay ayrı kaldık ama birbirimizden vazgeçemedik.. Aslında onsuz yapabildim 3 ay ama mutlu muydum hayır hep bişeyler eksik gibiydi.. Bugünkü kavganın sebebide şuydu bi anlatimde sizde fikrinizi söyleyin haksız mıyım?
Yarım saat önce mesaj attı "işten çıktım arkadaşım mehmet askerden gelmiş oraya gidiyorum" diye bende o çocuğu sevmiyorum çünkü yüzüme gülüp sevgilisiyle aynı anda beni face ten silen insanlar bunlar.. Bende dedim "ben sana yavaş yavaş onla alakanı kes diyorum sen napıyosun" diye(geçen gün söylemiştim tamam yavaş yavaş keserim alakamı demişti) oda "ha deyince kesemedim şimdi anzerle barıştı bize sırtını döndü demesinler diye.." Bende "ha deyince kes diyen yok şu an bile işten çıktım çok yorgunum diyebilirsin" dedim "ayarlamışlar napim" dedi bende "senin özgür iraden yok mu bahaneleri bırak" dedim oda "ya bi sakin olup güzelce yazar mısın" dedi bende "yazamam. çünkü ben tüm gün senden fırsatını bulup bana mesaj atmanı ya da aramanı bekliyorum aldığım sonuca bak senin bana verdiğin değer bu kadar işte. geçen gün de arkadaşlarına gittin gece yarısı döndün bugünde bu çıktı benim için 5 dk bile uykundan fedakarlık etmezken bunları görmezden gelemiyorum" dedim oda "abartma ben bu işe başladığımdan beri emreyi(çocukluk arkadaşı bu buluşmayıda o ayarlamış) görmüyorum neredeyse.." dedi ne alakaysa sanki ben onla alakalı bişey dedim bende tamam dedim sadece daha uğraşamadım çünkü..

Görüşmeyi belli bir seviyeye çekmesini istemen doğal canım.O da bi anda yapmak istememiş.Germe canım ya.Ayda yılda bir görüşsün erkekler böyle şeyleri gururuna dokundurur.Hemen kızı buldu bizi unuttu felan gibisinden düşünülmesini istemez ki oda öyle demiş.Ama birilerine vakit bulup sana bulamaması asıl burası sorun:31:

Back
X