- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
Erkeklerin düşünmesi gerekiyor da işte kafa basmıyor. Çok uzaması iyi olmuyor ama karşındaki erkeğe anlatamıyorsun ki bunu
Deli![]()
Öyle işte beetleem.Bi an önce atanıp gitmek istiyorum şuradan çok bunaldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkeklerin düşünmesi gerekiyor da işte kafa basmıyor. Çok uzaması iyi olmuyor ama karşındaki erkeğe anlatamıyorsun ki bunu
Deli![]()
Belkide canım.Ama kimin nazarı değdiyse iyi göz varmış
Canım aslında çok geniş bi çerçeve.Sevgisinde ilgisinde hiç sorun yaşamadığım bi insan ama gel gör ki askerlikten sonra saldı kendini.Toplayamadı iş tuturması lazım ciddi bir çabası yok ona göre var bana göre yok.Kişilik farklılığımııdır nedir ben çok hırslı bi insanım o ise daha sakin.Onun sakinliği beni deli ediyor.Birde bu dönemler çok gergin sürekli ben bi bağrış çağrış içindeyim.Sınavlara girdi başaramadıkça ben dahada gerildim.
Ah dolduruyor canım![]()
Belki biraz kendini toplaması için zamana ihtiyacı vardır.. Kafası karışıktır..
Böyle durulma zamanları her ilişkide olur fazla sıkma canını..
Öyle işte beetleem.Bi an önce atanıp gitmek istiyorum şuradan çok bunaldım
O da aynısını dedi zaman istedi.Ama dediği zamanın bitmesine 3 ay var elle tutulur birşey yok.Ben de gerginim zaten patlıyorum.Sonuç bir ölü bir yaralı![]()
Onu bile bitirmeyi beceremedi ilahiyatçı canım.İnşallah atanırsın canım. O da utanır böylece gayret göstermeye başlar. Sevgilinin mesleği ne? Ne okudu?
hatuuunnnlllaaaaaaaarrrr nabeeerrr![]()
Benim asıl gerginliğim atanıp atanmayacağım
Gçen alımlara bakıyorum önlisanstan 11-12 bin memur alınıyor.
Faruk çelik bi açıklama yapıyor diyor ki bu sene toplamda 15 bin lisans önlisans lise.Buna üzlüyorsun.Ardından bir açıklama ddaha işte buna şu kurumlar emekliye ayrılanlar yok seviniyosun olacak diyorsun.Sonra bi haber daha %60 olan emeklilik oranı %30 a düşürülüyor üzülüyorsun.Lanet olsun ya bişey oalcaksa olur olmayacaksa olmaz.Gerildim iyiden evde.
Birde açıktan alımlar var ki mülakatın torpilin alası döner yandaşlarını alacaklar ya hey allahım neye saysam bilemiyorum![]()
Hey Allahım
Kaçlıydı seninki? O istenen süreleri iyi bilirim az beklemedim bende ama sonunda hep benim lafıma gelindi..
Hoşgeldin harfdaşım
Kuzu çok olaylar dönüyor, bizzat şahidim. Çok yüksek puan alırsan şansın var, öteki türlü yok. Kul hakkının alasını yiyorlar. Allah belalarını versin![]()
Onu bile bitirmeyi beceremedi ilahiyatçı canım.
Demin diyanetin bi alım açıklamış.Kız kardeşine linkini verdim abin buna başvursun benim verdiğimi söyleme dedim.
Ooo marmelad bende ne eksik diyordum![]()
iyi cnm senden ne haber![]()
Hoşgeldin harfdaşım
Kuzu çok olaylar dönüyor, bizzat şahidim. Çok yüksek puan alırsan şansın var, öteki türlü yok. Kul hakkının alasını yiyorlar. Allah belalarını versin![]()
Onu bile bitirmeyi beceremedi ilahiyatçı canım.
Demin diyanetin bi alım açıklamış.Kız kardeşine linkini verdim abin buna başvursun benim verdiğimi söyleme dedim.
Ooo marmelad bende ne eksik diyordum![]()
Kaçlıydı derken canım yaşınımı soruyorsun
beeen bennn
iyiym canım bi bkıyım dedm çkıcam
hoşbulduk kuzu muhabbet derin bakıyorum da![]()
Aynen.Kadınlar tez çöküyor niye çöküyor al işte.Bunların hepsi tam olanı yok mu ya.Benimki çok anlayışlı çok seven gözümün içine bakan bir kötü sözünü duymadığım efendiliğini asla bozmamış bir insan ama gel gör ki neyle uğraşıyorum.İyi yapmışsın,işte ne varsa yine bu kız milletin de var da kadir kıymet bilmezler öküzler![]()
Evet canım
?.........
eh geldiğine göre tam olduk kuzu![]()
ama çıkcam tatlım bi bakıyım dedim size