• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Belkide canım.Ama kimin nazarı değdiyse iyi göz varmış
Canım aslında çok geniş bi çerçeve.Sevgisinde ilgisinde hiç sorun yaşamadığım bi insan ama gel gör ki askerlikten sonra saldı kendini.Toplayamadı iş tuturması lazım ciddi bir çabası yok ona göre var bana göre yok.Kişilik farklılığımııdır nedir ben çok hırslı bi insanım o ise daha sakin.Onun sakinliği beni deli ediyor.Birde bu dönemler çok gergin sürekli ben bi bağrış çağrış içindeyim.Sınavlara girdi başaramadıkça ben dahada gerildim.

Ah dolduruyor canım :31::31:

Belki biraz kendini toplaması için zamana ihtiyacı vardır.. Kafası karışıktır..
Böyle durulma zamanları her ilişkide olur fazla sıkma canını..

Belki biraz kendini toplaması için zamana ihtiyacı vardır.. Kafası karışıktır..
Böyle durulma zamanları her ilişkide olur fazla sıkma canını..

O da aynısını dedi zaman istedi.Ama dediği zamanın bitmesine 3 ay var elle tutulur birşey yok.Ben de gerginim zaten patlıyorum.Sonuç bir ölü bir yaralı:1:

Benim asıl gerginliğim atanıp atanmayacağım :14::14:

Gçen alımlara bakıyorum önlisanstan 11-12 bin memur alınıyor.

Faruk çelik bi açıklama yapıyor diyor ki bu sene toplamda 15 bin lisans önlisans lise.Buna üzlüyorsun.Ardından bir açıklama ddaha işte buna şu kurumlar emekliye ayrılanlar yok seviniyosun olacak diyorsun.Sonra bi haber daha %60 olan emeklilik oranı %30 a düşürülüyor üzülüyorsun.Lanet olsun ya bişey oalcaksa olur olmayacaksa olmaz.Gerildim iyiden evde.

Birde açıktan alımlar var ki mülakatın torpilin alası döner yandaşlarını alacaklar ya hey allahım neye saysam bilemiyorum:47::47::47:

O da aynısını dedi zaman istedi.Ama dediği zamanın bitmesine 3 ay var elle tutulur birşey yok.Ben de gerginim zaten patlıyorum.Sonuç bir ölü bir yaralı:1:

Hey Allahım :1:
Kaçlıydı seninki? O istenen süreleri iyi bilirim az beklemedim bende ama sonunda hep benim lafıma gelindi..

İnşallah atanırsın canım. O da utanır böylece gayret göstermeye başlar. Sevgilinin mesleği ne? Ne okudu?
Onu bile bitirmeyi beceremedi ilahiyatçı canım.
Demin diyanetin bi alım açıklamış.Kız kardeşine linkini verdim abin buna başvursun benim verdiğimi söyleme dedim.
hatuuunnnlllaaaaaaaarrrr nabeeerrr :3::3:

Ooo marmelad bende ne eksik diyordum:1:

hatuuunnnlllaaaaaaaarrrr nabeeerrr :3::3:

Hoşgeldin harfdaşım:27:

Benim asıl gerginliğim atanıp atanmayacağım :14::14:

Gçen alımlara bakıyorum önlisanstan 11-12 bin memur alınıyor.

Faruk çelik bi açıklama yapıyor diyor ki bu sene toplamda 15 bin lisans önlisans lise.Buna üzlüyorsun.Ardından bir açıklama ddaha işte buna şu kurumlar emekliye ayrılanlar yok seviniyosun olacak diyorsun.Sonra bi haber daha %60 olan emeklilik oranı %30 a düşürülüyor üzülüyorsun.Lanet olsun ya bişey oalcaksa olur olmayacaksa olmaz.Gerildim iyiden evde.

Birde açıktan alımlar var ki mülakatın torpilin alası döner yandaşlarını alacaklar ya hey allahım neye saysam bilemiyorum:47::47::47:

Kuzu çok olaylar dönüyor, bizzat şahidim. Çok yüksek puan alırsan şansın var, öteki türlü yok. Kul hakkının alasını yiyorlar. Allah belalarını versin:47:

Kuzu çok olaylar dönüyor, bizzat şahidim. Çok yüksek puan alırsan şansın var, öteki türlü yok. Kul hakkının alasını yiyorlar. Allah belalarını versin:47:

Ne farkeden 700 bin önlisanslının girdiği sınavda 7 bin de olman .Hak yiyorlar bütçeyi kapamak için ilk kestikleri yer memur alımları.Hey allahım bu açıklarda boğulsun hakkımızı yiyen kim varsa

Demin diyanetin bi alım açıklamış.Kız kardeşine linkini verdim abin buna başvursun benim verdiğimi söyleme dedim.

beeen bennn :1:

iyi cnm senden ne haber :16:

iyiym canım bi bkıyım dedm çkıcam :ssz:

hoşbulduk kuzu muhabbet derin bakıyorum da :ssz:

İyi yapmışsın,işte ne varsa yine bu kız milletin de var da kadir kıymet bilmezler öküzler:27:

İyi yapmışsın,işte ne varsa yine bu kız milletin de var da kadir kıymet bilmezler öküzler:27:
Aynen.Kadınlar tez çöküyor niye çöküyor al işte.Bunların hepsi tam olanı yok mu ya.Benimki çok anlayışlı çok seven gözümün içine bakan bir kötü sözünü duymadığım efendiliğini asla bozmamış bir insan ama gel gör ki neyle uğraşıyorum.
Diğerini yapmış olup öküzlükde sınır tanımayanlar.
Bi ara bi orta istiyorum çok şeymi istiyorum nedir
Evet canım
?.........

Canım 89 lu benden bir yaş küçük.Belkide bu herşeyin sebebi ancak daha kendini toparlayacağı yaşta.Yok anacım erkek kadından bi 3-5 yaş büyük olmalı en az

Back
X