20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Stil fırtına vardı ya hala şimşekler çakıyor..

Ay kuzum ya bende sana yazmıştım geçmiş sayfalarda o neydi ya tırstım gök gürültüsünden :18:
,
Ben annanemlerdeyken fırtına hatta hortum olmuştu geçen sene odur budur korkuyorum.Hani şu loveleti su bastığı zamanlar da hiç duydun mu bilmem çarşambada bi köye hortum vurmuştu o zaman bu zaman artık korkuyorum

Stil duydum canım o fenadır tabi korkman doğal.. Yatıyomuşsun ben tutmim iyi geceleeerr
Lady korkmak değilde huzursuz etti..

Stil duydum canım o fenadır tabi korkman doğal.. Yatıyomuşsun ben tutmim iyi geceleeerr
Lady korkmak değilde huzursuz etti..

O hortum tam annanemin evinin hizasından geçti.Çok kötüydü bi an öleceğimizi bile düşünmüştüm o sesi o görüntüsü

Şükür ki uzun sürmeden dağılmıştı.Etkiledi sanırım demen gibi korku değilde huzursuz ediyor
Canım görüşürüz iyi geceler

ışığını en kısıkta kullan tatlm karanlıkta mı oturuyosun

Tatlım kızıyorum geceleri yoksa hiç bakamıyorum belli bir saatten sonra ışığı kapatıyorum o bile rahatsız ediyor bi ara göz doktoruna gideceğim çünkü baş ağrısına çeviriyor

Bir türk genci , cumhuriyet bekçisi olarak butun herkesin gençlik ve spor bayramini kutluyorumm kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…