kızlarr merhaba :))
26 yaşındayımm ve çook yalnız hissediyorum şu an beni 2 kez aldatan eski sevgilim yine hayatıma girdi ve ruh halimi mahvetti . Halbuki çok iyi bir kariyerim var hoş olduğumu söylerler ama aşk hayatımda hiç dikiş tutturamıyorum insanlara dert yanmak istemiyorum ama içimde bir boşluk hep oluyor ilişkim oluyor ya biticek diye korkmaktan mahvediyorum ya hissedemiyorum birşey insaları geri çeviriyorum. Bazen bir cümle insana o an nefes alma gücü verir ya belki sizden gelir o cümle diye çareyi burda buldum . yazdım bende yalnızlığım azalır belki diye
kızlarr merhaba :))
26 yaşındayımm ve çook yalnız hissediyorum şu an beni 2 kez aldatan eski sevgilim yine hayatıma girdi ve ruh halimi mahvetti . Halbuki çok iyi bir kariyerim var hoş olduğumu söylerler ama aşk hayatımda hiç dikiş tutturamıyorum insanlara dert yanmak istemiyorum ama içimde bir boşluk hep oluyor ilişkim oluyor ya biticek diye korkmaktan mahvediyorum ya hissedemiyorum birşey insaları geri çeviriyorum. Bazen bir cümle insana o an nefes alma gücü verir ya belki sizden gelir o cümle diye çareyi burda buldum . yazdım bende yalnızlığım azalır belki diye
Anzerrrr Türk Yıldızlarının gözterisini izledin mii
selam kızlar nasılsınız? biz ayrıldık galiba
stiiiiiiii napıyosunnnnnnnnn
İzledim kıızz süperdi bayıldım vallaama o kalabalık neydi ya..
Ladym marmeladımm napayımm kuzumm buralarda dolanıyorum sen ne yapıyorsun
Ne taraftaydın yawru ya hakkaten ne kalabalıktı oadım atsam insana çarpıyordum.Ama çok güzel bişey yaa
survivor izliyorum bnde tatlm napıyım
Hala survivor mu var
İlk bölümü izlediğimde arıza duygu vardı bi baktım hala varbi atamamışlar kızı
sorma ayar oluyorum o gacıya
aman sıkıntıdan işte
İmm cnm sen nasilsin
naber juliiii
ünlüleri
İmm cnm sen nasilsin
Ne haber stilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?