• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

kızlarr merhaba :))
26 yaşındayımm ve çook yalnız hissediyorum şu an beni 2 kez aldatan eski sevgilim yine hayatıma girdi ve ruh halimi mahvetti . Halbuki çok iyi bir kariyerim var hoş olduğumu söylerler ama aşk hayatımda hiç dikiş tutturamıyorum insanlara dert yanmak istemiyorum ama içimde bir boşluk hep oluyor ilişkim oluyor ya biticek diye korkmaktan mahvediyorum ya hissedemiyorum birşey insaları geri çeviriyorum. Bazen bir cümle insana o an nefes alma gücü verir ya belki sizden gelir o cümle diye çareyi burda buldum . yazdım bende yalnızlığım azalır belki diye:50:

26 yaşındayımm ve çook yalnız hissediyorum şu an beni 2 kez aldatan eski sevgilim yine hayatıma girdi ve ruh halimi mahvetti . Halbuki çok iyi bir kariyerim var hoş olduğumu söylerler ama aşk hayatımda hiç dikiş tutturamıyorum insanlara dert yanmak istemiyorum ama içimde bir boşluk hep oluyor ilişkim oluyor ya biticek diye korkmaktan mahvediyorum ya hissedemiyorum birşey insaları geri çeviriyorum. Bazen bir cümle insana o an nefes alma gücü verir ya belki sizden gelir o cümle diye çareyi burda buldum . yazdım bende yalnızlığım azalır belki diye:50:

Merhaba cnaım hoşgeldin

Doğru insan karşına çıkmamış demekki hem yaşın daha genç kariyerin de varmış çevrende vardır doğru insanı elbet bulacaksın

Al benden de o kadar. Hala bir dikiş tutturamadım. İnsanlar kaçıncı yılına giriyor, söz, nişan, düğün planları yapıyor. Ben hala bir şerefsizin ardından ağlıyorum. Arar mı diye bekliyorum. Hem sen nasıl kabul ediyorsun ya 2 kez aldatmış birini?

Back
X