20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Stil fırtına vardı ya hala şimşekler çakıyor.. :50:

Ay kuzum ya bende sana yazmıştım geçmiş sayfalarda o neydi ya tırstım gök gürültüsünden :18:
,
Ben annanemlerdeyken fırtına hatta hortum olmuştu geçen sene odur budur korkuyorum.Hani şu loveleti su bastığı zamanlar da hiç duydun mu bilmem çarşambada bi köye hortum vurmuştu o zaman bu zaman artık korkuyorum :14::14:

Ay kuzum ya bende sana yazmıştım geçmiş sayfalarda o neydi ya tırstım gök gürültüsünden :18:
,
Ben annanemlerdeyken fırtına hatta hortum olmuştu geçen sene odur budur korkuyorum.Hani şu loveleti su bastığı zamanlar da hiç duydun mu bilmem çarşambada bi köye hortum vurmuştu o zaman bu zaman artık korkuyorum :14::14:

Stil duydum canım o fenadır tabi korkman doğal.. Yatıyomuşsun ben tutmim iyi geceleeerr :16:
Lady korkmak değilde huzursuz etti.. :50:

Stil duydum canım o fenadır tabi korkman doğal.. Yatıyomuşsun ben tutmim iyi geceleeerr :16:
Lady korkmak değilde huzursuz etti.. :50:

O hortum tam annanemin evinin hizasından geçti.Çok kötüydü bi an öleceğimizi bile düşünmüştüm o sesi o görüntüsü :14::14:

Şükür ki uzun sürmeden dağılmıştı.Etkiledi sanırım demen gibi korku değilde huzursuz ediyor :31:
Canım görüşürüz iyi geceler :54:

Bir türk genci , cumhuriyet bekçisi olarak butun herkesin gençlik ve spor bayramini kutluyorumm kızlarr :72::72:

Back
X