20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Son düzenleme:
Hmm kendi işi olunca işte çok zor oluyor izin mizin yalan oluyor kolaylık diliyorum

Topik yarılır vallaha

yaa bende istiorum kiii bari haftasonları beraber olalım ama işteeee borçda var araba aldık işte çalışcak mecbur çare yok

Demek ki iki karadenizli anlaşamıyor
Ben de senin hesap gece saydırırım ederim sabah bi bakarım hiç bişey yok gibi arar gece ne saçmaladın sen öyle der

Juli kızar sonra

kızmam cnm korkmaaaaaaa

eee napsın çocukkk çalışcak ki sana bakabilsin

bişi dediğim yok zaten cnm şu saatte bile çalışıoo onun için üzülüorum ben dinlenemio hiç

Olsun canım ne yapacaksın borçlar bitane kadar idare sonra düğün borçları başlar zaten

çok lazımmış gibi gitti araba aldı arabamız vardı zaten değişti keyfi olduuuu onun yerine ev lalım dedimmmm tokiden falan dinlemedi beniii

Orası kesin..
Baktılar baş edemiyolar takmamaya başladılar..

Mesela bugün hiç aramadı fena takmıyor ama elinde sonunda arayacak beni biliyor burnum düşse yere eğilip almam

erkekler iyi var ya neyle stres atacağız stres topu gibiler bide terketmeseler

çok lazımmış gibi gitti araba aldı arabamız vardı zaten değişti keyfi olduuuu onun yerine ev lalım dedimmmm tokiden falan dinlemedi beniii

Erkekler ve arabalar

Sorsan ilişkimize dair o kadar ayrıntı bilmezler ama hangi markanın hangi versiyonunun ne özellikleri olduğunu tek tek sayarlar

Kuma gibi bişey

Erkekler ve arabalar

Sorsan ilişkimize dair o kadar ayrıntı bilmezler ama hangi markanın hangi versiyonunun ne özellikleri olduğunu tek tek sayarlar

Kuma gibi bişey

o rabayı aldığındakiiiiii mutluluğunu sna anlatamam cnm yaaaa öyle bir koştu geldi ki yanımaaaa gezmeye gidioz dieee koca gece gezdik arabanın içindeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…