antonyonun kendi şirketi de vr cnmmmm malesef kendi izinlerini kendi belirliyorve borcumuz var bu ara çalışmamız şart
at kayaları topiğe
eveeettttt
anzerim çok iyiymiş cvbı hiçbişi olmamış gibi günaydn aşkım dn gece saçmalamışsın demesi komikmiş
Sormayın ben rezil olduğumla kaldımSiz bize çok benziyorsunuz
Hmm kendi işi olunca işte çok zor oluyor izin mizin yalan oluyorkolaylık diliyorum
Topik yarılır vallaha
Hmm kendi işi olunca işte çok zor oluyor izin mizin yalan oluyorkolaylık diliyorum
Topik yarılır vallaha
Sormayın ben rezil olduğumla kaldım
Stil benimkide karadenizli zaten yabancı değil ondandır
senden önmli mi
yaa bende istiorum kiii bari haftasonları beraber olalım ama işteeee borçda var araba aldık işte çalışcak mecbur çare yok
Demek ki iki karadenizli anlaşamıyor
Ben de senin hesap gece saydırırım ederim sabah bi bakarım hiç bişey yok gibi arar gece ne saçmaladın sen öyle der
Juli kızar sonra
yaa bende istiorum kiii bari haftasonları beraber olalım ama işteeee borçda var araba aldık işte çalışcak mecbur çare yok
Demek ki iki karadenizli anlaşamıyor
Ben de senin hesap gece saydırırım ederim sabah bi bakarım hiç bişey yok gibi arar gece ne saçmaladın sen öyle der
Juli kızar sonra
eee napsın çocukkk çalışcak ki sana bakabilsin
Olsun canım ne yapacaksın borçlar bitane kadar idare sonra düğün borçları başlar zaten
Orası kesin..
Baktılar baş edemiyolar takmamaya başladılar..
kızmam cnm korkmaaaaaaa
bişi dediğim yok zaten cnm şu saatte bile çalışıooonun için üzülüorum ben dinlenemio hiç
bünyesi alışmıştır artık ya bnce
çok lazımmış gibi gitti araba aldı arabamız vardı zaten değişti keyfi olduuuuonun yerine ev lalım dedimmmm tokiden falan dinlemedi beniii
ne kadar alışsadaaa insan sonucta cnm yoruluo kör kütük hastaydı bugun midesi çok fenaydı ama mecbur gittiii kaynatasının yapmasını istediği bir iştiiiii ona hyır diyemedi
Erkekler ve arabalar
Sorsan ilişkimize dair o kadar ayrıntı bilmezler ama hangi markanın hangi versiyonunun ne özellikleri olduğunu tek tek sayarlar
Kuma gibi bişey
öyle tabi ama yapması gerekiyosa da yapacak
beetle gri gri bizi kesio alttan kızben oına karışma kimsenin sakalına ayranına demiştim .60:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?