20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Sağolun canlarım. Nişanlımdan ayrıldıktan sonra denemelerdeyim biliyorsunuz.
Hayırlısı bakalım kızlar. Hepimiz için.
Hepimiz mutlu olalım inşallahh...

AMin canımm aminn hepimizzz mutlu huzurlu yuvalar kuralım
Bua ra culi antonyoyla barıştı ben yazayım culi yazana kadarr

ayy ben gitmişimm tuğçee aplamızz gelmişş amaa
çok mutlu ol inşallah sen

ben bi garibim yaa... İlişkilerde hep fazlasını istiyorum. herşey eksik kalıyor.
Demekki mesafeli ilişkiler yaşamam lazım.
Erkekler yüz vermekten ilgiden milgiden anlamıyorlar.
şımarıyorlar hemen yada rahata bağlıyorlar.
Çok arayan soran var ama görüştüğüm kişiye de bir anda ben sıkıldım dedim.
ben bebek gibi bakılmak istiyorum dedim.
O da iyi şanslar koca bebek demiş. :) hey allahım ya gülüyimmi ağlıyımmı şaşırdım valla.

Canım son görüştüğün mü dedi bunu :26:

evet canım.
Ben şöyle birini isterim böyle birini isterim deyince. o da iyi şanslar koca bebek dedi.
Bende güle güle dedim.

Canım ne olduki böle bir diyalog yaşandı?
Ya hayırlısı olsun senin için cnm. Yanında şimdi duramayan insan ilerde zaten çok üzer.
Senin için inş hayırlı kişi tez zamanda karşına çıksın inş.

Ben kendimden şüphe etmeye başladım artık. neden böyle oldum ben?
bİR Yaştan sonra böyle mi oluyor yoksa ben mi sorun yaratıyorum?
neyse bana ders oluyor herşey.

Canım ben yalnız kalıcam evde. bir de rahatsızım. hiç sormuyor sen nasıl kalca ne ne yapçan diye.
Kuzenim gelcek dedi o kadar. pEKİ dedim.
Ya dedim insan bir sorar eder. boşluğuma gelmiş dedi.
bir de ilk günkü coşkusunu kaybetti.
TÜm gün maç izlesin, ps3 te futbol oynasın öyle.
Konuşçak bir muhabbet olmuyor. Sıkıldım yaaa.

Canım ya kıyamam. İnsan sevgiyi bir türlü bulmayınca sorunlu yorucu ilişkiler yaşayınca bence gerçek sevgiye çok dha fazla ihtiyaç duyuyor. Hayatta herşeyin sevgisi bana göre ayrıdır. Ben senî çok iyi anlıyorum. Sende herkes gibi îlgi alska sevgi görmek istiyorsum. Ama sorunlu süreçden çıktığın için yaralısın ve yaraların sevgiyle sarılsın istiyorsun bence.
Hakkında hayırlısı olsun cnm.
Ama şuda bana göre gerçekki erkeklerin çok üstüne düşmiceksin. Kaçan kovalanır. İlgi gösterince bulunmaz sanıyorlar kendini.

Canım o ilişkinin sorumluluğunu alamazmış bence.
Zaten bilgisayar başında kala kala insanları tuhaflaşıyor.beyinleri sadece bilg odaklı oluyor herhalde sürekli gününü öyle geçirince demekki.
Hayırlısı olsun cnm. Üzülme baştan gördün yüzünü. Daha fazla ilerleseydi çok daha fazla üzülürüsn.

Evet canım orası doğru.
Ben bunu uygulamaya çalışıyordum ama herzaman yapabildiğim birşey değil.
Hayırlısı olsun canım yaa... ben monotonluk sevmiyorum.

Canım senden küçük biri olarak benim haddime değil sana öneri vermek ama şunu söylemek istedim, erkeklere ilgi istediğini belli etmemek gerek. Mesela sen demişsin ya bebek gibi bakılmak istiyorum diye, işte onlar bunu ilgiye muhtaç biri olarak algılıyorlar. Aslında sana ilgi gösteren çok kişi var ama sen onu seçmişsin o bunun bilincinde olmuyor malesef.
O yüzden onun anladığı dilden konuşmalısın, diğerlerinin ilgisinden bahset mesela. İşte atıyorum Selim hasta olduğumu duymuş aradı nasıl olduğumu sordu o yüzden geç cevap verdim sana telefondaydım çünkü falan de. Erkekler bundan anlıyor inan, o olmasa da olurmuş gibi davran. Emin ol işe yarayacaktır

evet canım aslında yaparım öyle şeyler ama kıskanç olduğu için yapamıyordum.
Neyse biten bitmiştir.
bende taviz vermem pek.
sağol canım tavsiyen için. bundan sonra ilgi isteğimi saklarım artık. Hasta olunca böyle oluyorum ne yazıkki.
Ama bundada vardır bir hayır.

evet canım.
Ben şöyle birini isterim böyle birini isterim deyince. o da iyi şanslar koca bebek dedi.
Bende güle güle dedim.

bebeklikle ne alakası varmış bunun

Yaşla çok alakası var canım.İnsan 18-19 yaşındaki gibi aklı bi karış havada gözü kara olamıyor
Belli beklentiler oluyor hesap ettiğin düşündüğün bir sürü ayrıntılar
Boşuna dememişler 25 ine kadar evlendin evlendin evlenemedin üzümün çöpü armudun sapı evde kalırsın
Ben bile 3 yıllık sevgilimi sorguluyorum acaba bu haraketi ne olur şunu dedi vs akıl başa düştükçe çok şey değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…