- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
Erkekler ve arabalar![]()
Sorsan ilişkimize dair o kadar ayrıntı bilmezler ama hangi markanın hangi versiyonunun ne özellikleri olduğunu tek tek sayarlar
Kuma gibi bişey![]()
alemsin hee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkekler ve arabalar![]()
Sorsan ilişkimize dair o kadar ayrıntı bilmezler ama hangi markanın hangi versiyonunun ne özellikleri olduğunu tek tek sayarlar
Kuma gibi bişey![]()
o rabayı aldığındakiiiiii mutluluğunu sna anlatamam cnm yaaaa öyle bir koştu geldi ki yanımaaaa gezmeye gidioz dieee koca gece gezdik arabanın içindeeee![]()
Mesela bugün hiç aramadı fena takmıyorama elinde sonunda arayacak beni biliyor burnum düşse yere eğilip almam
erkekler iyi var ya neyle stres atacağız stres topu gibiler![]()
bide terketmeseler
![]()
durmuyor ki rahat sen niye gidip elin ayranlısının cübbesine basıyorsun
![]()
Arbalarla aralarında ki ilişkiyi çözebilmiş değilim henüz![]()
Benimkide öyle o mesajdan sonra yazmadı keyfi bilir döndüğünde de ben olmam
Sizin hiç büyük ayrılığınız oldu mu ?
eheheh demi demi bende tam onu diodum işte ama dinlemio kiii beni dinlemiooo
bi daha ayrı düşüozzz![]()
yok bnm de işime gelio alsınnnn gezmeyi çok seviorum çünküüüüüü hem de çokkkkk![]()
Yok biz hiç ayrılmadık.Fakat çok kavga ederiz hobi gibi etmezsek olmaz eksik hisederiz.![]()
maşallah kııızzzz
nazar değer dikkat et![]()
Yok biz hiç ayrılmadık.Fakat çok kavga ederiz hobi gibi etmezsek olmaz eksik hisederiz.![]()
Beetlee artık siyasi başlıklara girmemeli
Oh sanada yarıyor desene![]()
Böyle derken bu adam ayrılalım diyormuş![]()
Aynı şehirde olmakta etkili tabi bunda maşallah diyeyimde![]()
demez üstüne çullanır döverz onu![]()
Tabi canım vardır elbet.Ama biz çok ayrı zamanlar geçirdik 15 ay askerlik ondan önce ben 5 ay annanemde kaldım 1 ay da başka bir ilde nereden baksan bu 3 senenin 2 senesi ayrı geçti
Nasıl tanıştınız peki
Stilin aşk günlüğü![]()
İş yerindeÇok değişik bi aşk hikayem yoktur aslında sıradan herkes gibi
![]()