20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Son düzenleme:
Hmm kendi işi olunca işte çok zor oluyor izin mizin yalan oluyor :31::31: kolaylık diliyorum

Topik yarılır vallaha :27::27:

yaa bende istiorum kiii bari haftasonları beraber olalım ama işteeee borçda var araba aldık işte çalışcak mecbur çare yok :31::31:

Demek ki iki karadenizli anlaşamıyor :27::27:
Ben de senin hesap gece saydırırım ederim sabah bi bakarım hiç bişey yok gibi arar gece ne saçmaladın sen öyle der :27::27:

Juli kızar sonra :5::5:

kızmam cnm korkmaaaaaaa :54::54:

eee napsın çocukkk çalışcak ki sana bakabilsin :27::27::27:

bişi dediğim yok zaten cnm şu saatte bile çalışıoo :31::31: onun için üzülüorum ben dinlenemio hiç :25::25:

Olsun canım ne yapacaksın borçlar bitane kadar idare sonra düğün borçları başlar zaten :1::1:

çok lazımmış gibi gitti araba aldı arabamız vardı zaten değişti keyfi olduuuu :31::31: onun yerine ev lalım dedimmmm tokiden falan dinlemedi beniii :31::31:

Orası kesin..
Baktılar baş edemiyolar takmamaya başladılar..
:27:

Mesela bugün hiç aramadı fena takmıyor :9: ama elinde sonunda arayacak beni biliyor burnum düşse yere eğilip almam:63:

erkekler iyi var ya neyle stres atacağız stres topu gibiler :60: :60: bide terketmeseler :27::27:

çok lazımmış gibi gitti araba aldı arabamız vardı zaten değişti keyfi olduuuu :31::31: onun yerine ev lalım dedimmmm tokiden falan dinlemedi beniii :31::31:

Erkekler ve arabalar :31:

Sorsan ilişkimize dair o kadar ayrıntı bilmezler ama hangi markanın hangi versiyonunun ne özellikleri olduğunu tek tek sayarlar

Kuma gibi bişey :63:

Erkekler ve arabalar :31:

Sorsan ilişkimize dair o kadar ayrıntı bilmezler ama hangi markanın hangi versiyonunun ne özellikleri olduğunu tek tek sayarlar

Kuma gibi bişey :63:

o rabayı aldığındakiiiiii mutluluğunu sna anlatamam cnm yaaaa öyle bir koştu geldi ki yanımaaaa gezmeye gidioz dieee koca gece gezdik arabanın içindeeee :1::1:

Back
X