20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Hoşgeldin limon. sen nasılsın? Neler yaptın? Ben kahve içtim bir de kapadım. kendi falıma bakıcam sanki çok anlıyorumda

Ben de selam verip aranıza geleyim istedim ama önemli ve üzücü bir durum konuşulduğunu gördüm:26:
Giremedim pat diye.

Hoşgeldin limon. sen nasılsın? Neler yaptın? Ben kahve içtim bir de kapadım. kendi falıma bakıcam sanki çok anlıyorumda

evdeydim canım sunum flan hazırladım sıkıldım birazdan keke yapacağım

ne çıktı falında bakalım

Ben de selam verip aranıza geleyim istedim ama önemli ve üzücü bir durum konuşulduğunu gördüm:26:
Giremedim pat diye.

hoşgeldin canım:)
bu kadar hatunun olduğu bi ortamde hepimizin başına üzücü şeyler geliyor, inş hayırlısıyla arkadaşımız atlatır.

sen kimsin necisin ?

hoşgeldin canım:)
bu kadar hatunun olduğu bi ortamde hepimizin başına üzücü şeyler geliyor, inş hayırlısıyla arkadaşımız atlatır.

sen kimsin necisin ?

Hoşgeldin masal

Hoşbuldum kızlar
Can yakmayan ayrılık olmuyor maalesef...Ama sabır ve zaman her şeyin ilacıdır..

Bir garip k.k üyesiyim işte, yaş sınırınızı 2 yaş aşıyorum gerçi ama, hala taş gibi çıtırım ayıptır söylemesi

neler yapıyorsun masalcım evli miisn bekar mı kalsik kk soruları

kakaolu cevizli falan galiba

okula evden götürüyorum da o açıdan bu saatte kek yapıyorum

Offff bayılırım kakaolu, çikolatalı mis missss Yarın sıkı diyete giricem de, bugünden yiyim bari son kez bişiler. Evde kurabiye vardı, bide senin kekten olaydı fena olmazdı yani Bir de peynirli börek olsa İyice abarttım galiba son kez yicem ya gözüm dönüverdi

selam kızlar nasılsınız?

hilalim sen sevindiysen bizde sevindik

julim nasılsın?

kızlar anzerim balım napıyorsunuz

Gezdim geldim napim içim açıldı biraz her ne kadar hava kapalı olsa da :)

Bencede halledersin bi şekilde..
Aranızın düzeliyor olmasına sevindim bu arada Hep böyle olun inşallah.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…