julim sevgilin daha önce aldatılmış mı biliyor musun? yaptığı davranışlar bunu gösteriyor.
lütfen sıkma canını hayırlısı dile dua et bazen biz olmasını çok istiyoruz ama olmuyor zaman geçince görüyoruz ki hayırlı değilmiş sabır tatlım
hilalim onlara suç bulsakta bizde de var daha fazla anlayışlı olmak gerekiyor belki çok zor ama onların beklentisi bu ben anlayışlı olmak için uğraşıyorum yoksa biter. dün konuştuk anlattık kendimizi hiç farkında olmadığım şeyleri söyledi baya zorladım dün onu duygularını açmasını için. ve fark ettim ki ben önemsemeden fevri bir şekilde söyledğim her şey onu çok etkilemiş.
selam kızlar nasılsınız bakalım???
Julia deme öyle seven insan ne olursa olsun devam eder.Hatasını anlayacak sadece biraz zaman geçsin yaaaa:26:
Bize de misafir gelecek canım ev topluyorum ben de iyiyim
Hoşgeldin limon. sen nasılsın? Neler yaptın? Ben kahve içtim bir de kapadım. kendi falıma bakıcam sanki çok anlıyorumda
Ben de selam verip aranıza geleyim istedim ama önemli ve üzücü bir durum konuşulduğunu gördüm:26:
Giremedim pat diye.
lımon beetleee merhaba
evdeydim canım sunum flan hazırladım sıkıldımbirazdan keke yapacağım
ne çıktı falında bakalım
Ben de selam verip aranıza geleyim istedim ama önemli ve üzücü bir durum konuşulduğunu gördüm:26:
Giremedim pat diye.
ıdare eder ıste cnm sen naslsınMerhaba canım nasılsın?
ıdare eder ıste cnm sen naslsın
hoşgeldin canım:)
bu kadar hatunun olduğu bi ortamde hepimizin başına üzücü şeyler geliyor, inş hayırlısıyla arkadaşımız atlatır.
sen kimsin necisin ?
Hoşgeldin masal
lımon beetleee merhaba
Bu sefer neyli yapıcan keki limonumm?
Hoşbuldum kızlar
Can yakmayan ayrılık olmuyor maalesef...Ama sabır ve zaman her şeyin ilacıdır..
Bir garip k.k üyesiyim işte, yaş sınırınızı 2 yaş aşıyorum gerçi ama, hala taş gibi çıtırım ayıptır söylemesi
kakaolu cevizli falan galiba
okula evden götürüyorum da o açıdan bu saatte kek yapıyorum
selam kızlar nasılsınız?
hilalim sen sevindiysen bizde sevindik
julim nasılsın?
kızlar anzerim balım napıyorsunuz
ist.da gideceğim kesindi, biletlerim bile alınmıştı da samsun konusunda kesin sorun yasayacağım ailemleama bunu şimdiden düşünmek istemiyorum, ben zayıflayayım da bi şekilde gierim insallah.. annem biliyo sonuçta bu çocuğu,görüşemediğimizi falan anne acı bana derim yaa acır insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?