selam tatlım nasılsın o uyuz adam arıyor mu hala?
bakıyorum bıyandan cnm daha bısey cıkmadıiyi bende canım. yeni yeni tasarımlarımı yapıyorumSen naptın işi baktın mı başka ilanlara?
Offff bayılırım kakaolu, çikolatalı mis missssYarın sıkı diyete giricem de, bugünden yiyim bari son kez bişiler. Evde kurabiye vardı, bide senin kekten olaydı fena olmazdı yani Bir de peynirli börek olsa İyice abarttım galiba son kez yicem ya gözüm dönüverdi
benimde canım çekti su böreği istedi şu an ya olaydı iyidi :d
dun aksam ısten cıkıs saatımde aradı acmadm snra hala nıye arıyosun nevar dıye msj attım dha aramadı umarım aramaz bıde yuzsuz ısyerıme gelıyo ya bıdha gelırse napcam ısyerımdekı adamlar cok kıtlar halden anlayacak tıpten ınsanlar deıler cok canım sıkkın
Yarından itibaren sıkı bir diyete başlayıp şu lanet olası 5 kiloyu vericem kızlar. Arkadaşımı gördüm 11 kilo vermiş gaza geldimYaşasın haşlanmış sebze, ızgara et Bugün son kez yiyeyim bari bişeyler
Olaydı da son kez yiyeydim
sen bsarırsın cnmmm eminim ben
bende o 5 kiloyu vermek istiyorum 15 ttailde 2 kilo gitmişti ama şimdi bozdum yine ya açım ben aç çok seviyorum yemek yemeği
canım sert bi şekilde mesaj ay bi daha ararsa rahatsız edersen şikayet edicem de sonuçta adam sapık mıdır ned,r nerden bileceksin ki çok sinir oldum
hep biz çekmek zorundayız zatem bu pislik insnları
https://www.youtube.com/watch?v=BHcd_bHUWRo bu video çok etkilemişti beni
Zelemele dikkat et ya Allah korusun ama güven olmaz bu tiplere..
Bu arada kızlar merak ettimde herkes nickinin anlamını yazbilir mi?
Mesela Zelemele ne demek bilmiyorumlimonu hepimiz biliriz ama neden onu seçtin vs vs bunları merak ediyorum.. :)
sevgı abla nasılsın
Zelemele dikkat et ya Allah korusun ama güven olmaz bu tiplere..
Bu arada kızlar merak ettimde herkes nickinin anlamını yazbilir mi?
Mesela Zelemele ne demek bilmiyorumlimonu hepimiz biliriz ama neden onu seçtin vs vs bunları merak ediyorum.. :)
Beetle juice- beter böcek filmini çok severim. Küçüklüğümün filmi. Gerçi hala seviyorumO yüzden nickim beetlee
zelemele agıt anlamına gelıyo zazaca bı kelıme
canım ben bu kadar takılacağımı bilmiyordum öylesine üye olmuştum düşündüm düşündüm bulamamıştım annem limon bitmi dedi bende limon yaptım
seninkinin anlamı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?