20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

selam tatlım nasılsın o uyuz adam arıyor mu hala?

dun aksam ısten cıkıs saatımde aradı acmadm snra hala nıye arıyosun nevar dıye msj attım dha aramadı umarım aramaz bıde yuzsuz ısyerıme gelıyo ya bıdha gelırse napcam ısyerımdekı adamlar cok kıtlar halden anlayacak tıpten ınsanlar deıler cok canım sıkkın
iyi bende canım. yeni yeni tasarımlarımı yapıyorum Sen naptın işi baktın mı başka ilanlara?
bakıyorum bıyandan cnm daha bısey cıkmadı

masal merhabaaa

benimde canım çekti su böreği istedi şu an ya olaydı iyidi :d

Yarından itibaren sıkı bir diyete başlayıp şu lanet olası 5 kiloyu vericem kızlar. Arkadaşımı gördüm 11 kilo vermiş gaza geldimYaşasın haşlanmış sebze, ızgara et Bugün son kez yiyeyim bari bişeyler

canım sert bi şekilde mesaj ay bi daha ararsa rahatsız edersen şikayet edicem de sonuçta adam sapık mıdır ned,r nerden bileceksin ki çok sinir oldum

hep biz çekmek zorundayız zatem bu pislik insnları
https://www.youtube.com/watch?v=BHcd_bHUWRo bu video çok etkilemişti beni

sen bsarırsın cnmmm eminim ben

cocugu reddetmıstım arayıp druyodu ... snra laf arasnda kardesımle konsuurken abla o evlı dedı ... bende sen evlıymıssın dedım oyle dedıkten snra dha cok aramaya basladı bn evlı deılm ıstersen kımlıgme bak ıstersen nufusa gdelım bılmem ne dedı ... gecen de elıne bı boru almıs bzm dukkana geldı elındede altın yuzuk cok ıyı blıyorm ındgı arabada kımse yoktu ... o gttıkten snra bnde msj attım dedımkı yuzugunu cıkarmayı unutmussun senın kdr serefsznı gormedm dedım ... bn arabada yanımda arkadasm vardı onun yuzugydu bılerek aldım hatta yuzufgu sana gostermek ıcın elımı kaldrdım bılerek bakalım ne dıyceksn dıe ne zannedıyosa kendını dedımkı arama benı ne olursan ol bı dha karsıma da cıkma bde yuzsuz yuzsuz karsına cıkmam yanında dururum dıyoumarım kendını dha fazla dusurmezsn dedım bende aksamına yne aradı terbıyesız ...
bdaa gelıp eger terbıyeszlk yaparsa yapıstrcam elımın tersıyle salak ya

Zelemele dikkat et ya Allah korusun ama güven olmaz bu tiplere..
Bu arada kızlar merak ettimde herkes nickinin anlamını yazbilir mi?
Mesela Zelemele ne demek bilmiyorum limonu hepimiz biliriz ama neden onu seçtin vs vs bunları merak ediyorum.. :)

Beetle juice- beter böcek filmini çok severim. Küçüklüğümün filmi. Gerçi hala seviyorum O yüzden nickim beetlee

zelemele agıt anlamına gelıyo zazaca bı kelıme

evet guven olmaz tabıkı ama hep benı buluyo bole mallar bıktım gebzeden burdakı beyınsız ınsanlardan

canım ben bu kadar takılacağımı bilmiyordum öylesine üye olmuştum düşündüm düşündüm bulamamıştım annem limon bitmi dedi bende limon yaptım

seninkinin anlamı nedir?

Beetle juice- beter böcek filmini çok severim. Küçüklüğümün filmi. Gerçi hala seviyorum O yüzden nickim beetlee

Beter böceği çağrıştırdı zaten ama oradaki bi karakter diye aklımda kalmış nedense.. :)

zelemele agıt anlamına gelıyo zazaca bı kelıme

Hımm tamam canım :)

canım ben bu kadar takılacağımı bilmiyordum öylesine üye olmuştum düşündüm düşündüm bulamamıştım annem limon bitmi dedi bende limon yaptım

seninkinin anlamı nedir?

Ahaha komik olmuş seninki
Bende balı çok severim, e en güzel balda anzer balıdır ondan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…