Selamlar... Julia'm naptın canım, nasılsın ?
Kızlar son dakika haberi... bizim 16 marttaki ist.daki buluşma iptal oldu... 19 nisanda samsunda görüşeceğiz inşallah... 19-20-21 yani
görüşmemiz ertelendi ama olsun ben çok mutluyumm şu an yine de..
Başka bişey istesen olacakmış
selam kızlar nasılsınız?
hilalim sen sevindiysen bizde sevindik
julim nasılsın?
kızlar anzerim balım napıyorsunuz
Selam kızlar
Selam kızlar nasılsınız?Julia cığım konuştunuz mu iyi misin ?
Selamlar... Julia'm naptın canım, nasılsın ?
Kızlar son dakika haberi... bizim 16 marttaki ist.daki buluşma iptal oldu... 19 nisanda samsunda görüşeceğiz inşallah... 19-20-21 yani
görüşmemiz ertelendi ama olsun ben çok mutluyumm şu an yine de..
Selam gençler
selam kızlar
Kızlar hic bır degisiklik yok biraz mesajlastik bugün beni silmiş fakat oda üzülüyor belli ama sonuc beni artık istemiyor benım rüyam daha başlamadan bitiyor o kadar çok sevmiştim ki onu ama anlamadı bizim askımız evlilikle sonuçlanmasın diye herkes ugrasti başardılar bizi ayırdılar bu ask bittikbende bitti hakkınızı helal edin ....
canım bitti deme ya bak hepimiz ne kavgalar tartışmalardan sonra tekrar devam ediyoruz:26:.Severken ayrılmak çok zor. Biraz bekle o sana dönecek yaaa
ıyı ıste ıdare edıyorum cnm senden nbrselam kızlar nabersiniz ?
Selam gençler
Sedusum beni bitirdiler bizi bitirdiler ask bitti artık
ıyı ıste ıdare edıyorum cnm senden nbr
Beni sildiğini söyle di öyle zoruma gitti ki ben ne yaptimda beni siliyor ona davranışlarımı bır görseniz nasıl sevgi dolu yaklaşıyorum ona olmadı olmuyor etrafımda ki insanlar engel olmayı başardı bunaa evimizin eşyalarını aliyorduk artık oturacağımız evin kapılarının siparişini vermiştik ne istediler bizden yaaa ne
canım bitti deme ya bak hepimiz ne kavgalar tartışmalardan sonra tekrar devam ediyoruz:26:.Severken ayrılmak çok zor. Biraz bekle o sana dönecek yaaa
Sedusum beni bitirdiler bizi bitirdiler ask bitti artık
yürekten katılıyorum buna..
julia, kolay mı öyle severken ayrılmak... ayrılmazsınız canım, senin sucsuz olduğunuda biliyo artık.. haksız olmayı hazmedemiyor, sen haklısın diyemiyor, özür dileyemiyor... o yüzden bekle azıcık, sabırlı ol, barısırsınız, üzme kendini..
ist.da gideceğim kesindi, biletlerim bile alınmıştı da samsun konusunda kesin sorun yasayacağım ailemleama bunu şimdiden düşünmek istemiyorum, ben zayıflayayım da bi şekilde gierim insallah.. annem biliyo sonuçta bu çocuğu,görüşemediğimizi falan anne acı bana derim yaa acır insallah
ben aslında üzülmedim desem yalan olur ama seviim de bi yandan.. o kadar tatlı konuştuk ki bugün benimle (dün geceden sonra büyük değişim gösterdi) çok mutluyum gerçekten...
selammm canım, nasılsın ? umarım iyisindir, bende felaket bi bas ağrısı var, ölüyorum sanırım
İstemio beni Cnm öyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?