20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

hilalcim bir rekor kırdık 3 saat 15 dakika konuştuk

hey masallaahhhh

bizde bi 15 dk konuştuk, konuşcak bişi bulamadık hatta kapattık.. sonra ben sinirlendim tabi ve buna 2 tane msj yazdım uzun uzun, 3. yü yazarken aradı, mesgule attım yazdım okusun die bekledim sonra aradım... üstüne bi 40 dk konuştuk.. güzel kapattık teli, ayrılalım da demedim bu defa... gecen günde yemin etmişim zaten ayrılalım demeyeceğim die 3 gün oruç tutacağım :26:

dediğim gibi gayet güzel kapatttık,mutlu kapattık.. size anlattığım seylerin hepsini bi bir söyledim, ben böyle böyle düşünüyorum die.. içimde ne varsa söyledim.. oda düşündüğüm gibi olmadığına inandırmak için elinden geleni yaptı...

biran önce 16 mart gelsin, bzim acilen görüşmemiz lazım bişeylerin düzelmesi için.. ben uzak kaldıkça kafayı yedim bire hem sehirler farklı, hem eskiden eveydi işe basladı falan filan birden bire fazla geldi bana bunlar..

sonuç olarak umarım bidaha böyle düşünmem

Herkez mutlu ne güzelll tek mutsuz olan benım sanırım pazar günümü ilk kez yanlıZ geçiriyorum çok dokundu bana Antonyoyaa bısi sormam gerektiii is için aradım teli kapalı ben aramayayım die kapadı sanirimmm demek hala beni suçluyor

kızlar uyudunuz mu bakayım

julim ya inş anlar hatasını

hilalcim bir rekor kırdık 3 saat 15 dakika konuştuk

Selamlar... Julia'm naptın canım, nasılsın ?

Kızlar son dakika haberi... bizim 16 marttaki ist.daki buluşma iptal oldu... 19 nisanda samsunda görüşeceğiz inşallah... 19-20-21 yani

görüşmemiz ertelendi ama olsun ben çok mutluyumm şu an yine de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…