bizde 5 de takıldıkkson dakikada kaçırmısız,aman iyikide kaçırmışız, zaten çok sorunumuz vardı, evlendiğimizde daha da artacaktı.. ama bunu şimdi anlıyorum, ister istemez ikisini kıyaslıyorum..
''bu işler sırayla olmuyor malesef diyip kendimi asansöre attım''
aynen öyle sırayla olmuyo maalesef... kaç yasındasın canım sen
26 yaşıma girdim bikaç ay önce, henüz alışamadım malesef 25 i bile kabullenememiştim oysa ki
Ya bizde zırt pırt ayrılıp barışıyorduk zaten.. Hatta bu kesin ayrılıktan kısa süre önce ben yine bitirdim bu sefer buda kabul etmişti şaşırdım bende oda demiştiki e seni mutlu edemiyorum bari gölge etmiyeyim diye düşündüm demişti
Ama beni tavlayana kadar boyundan büyük laflar etmişti onları çabuk unuttu ey gidiii.. Kanmam ama bir daha
al birini, vur ötekine dedikleri böyle bişey olsa gerek
yasıt sayılırız, bende 25im.. 88 doğumlu değilsin de mi?
Yok değilim sene sonundayım ben :)
Siz ne zamandır berabersiniz? Diğeriyle biteli ne kadar olmuştu başladığınızda?
günaydın herkese. uzun süredir üyeyim ama genelde sessizce takip edenlerdenim. ama bu topiği görünce yazmadan edemedim. bende sizdenim arkadaşlar. 27 yaşındayım. hemen hemen 5 yıllık bir ilişkim var ama hala tık yok :) planlardan öteye geçebilmiş değiliz:)
Günaydın kızlarrrr
günaydın herkese. uzun süredir üyeyim ama genelde sessizce takip edenlerdenim. ama bu topiği görünce yazmadan edemedim. bende sizdenim arkadaşlar. 27 yaşındayım. hemen hemen 5 yıllık bir ilişkim var ama hala tık yok :) planlardan öteye geçebilmiş değiliz:)
Antonyom aramış mesaj atmış duymamızın şimdi kızacak bana
bşy olmaz cnm işim vardı görmemişimde amann
hoş buldummmmteşekkür ederim. Allah hepimizin ilişkilerini nazarlardan saklasın ve hepimizi biran önce sevgililerimize kavuştursun inşallah
ama aramış cnm geri dönmelisin benceBen o arasın diye bekliorum bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?