20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

26 yaşıma girdim bikaç ay önce, henüz alışamadım malesef 25 i bile kabullenememiştim oysa ki
Ya bizde zırt pırt ayrılıp barışıyorduk zaten.. Hatta bu kesin ayrılıktan kısa süre önce ben yine bitirdim bu sefer buda kabul etmişti şaşırdım bende oda demiştiki e seni mutlu edemiyorum bari gölge etmiyeyim diye düşündüm demişti
Ama beni tavlayana kadar boyundan büyük laflar etmişti onları çabuk unuttu ey gidiii.. Kanmam ama bir daha

al birini, vur ötekine dedikleri böyle bişey olsa gerek

yasıt sayılırız, bende 25im.. 88 doğumlu değilsin de mi?

al birini, vur ötekine dedikleri böyle bişey olsa gerek

yasıt sayılırız, bende 25im.. 88 doğumlu değilsin de mi?

Yok değilim sene sonundayım ben :)
Siz ne zamandır berabersiniz? Diğeriyle biteli ne kadar olmuştu başladığınızda?

Yok değilim sene sonundayım ben :)
Siz ne zamandır berabersiniz? Diğeriyle biteli ne kadar olmuştu başladığınızda?

sene sonundayım ben, ne demek yahu, sabah sabah beynim çalışmıyo galiba, anlamadım

2-3 aydır beraberiz, öbürüyle de 4-5 aydır ayrıyız
arada pek bi zmn yok yani ayrıldığımızda da görüşüyoduk zaten, benim üniv.den arkadasım-üst dönemlerden..

Günaydın kızlar, bugün benim için oldukça yorucu bir gün olacak... uyuyabilsemde 1 saat uyusam keşke ama uyuyamıyorum namazdan sonra ben ya:26:

günaydın herkese. uzun süredir üyeyim ama genelde sessizce takip edenlerdenim. ama bu topiği görünce yazmadan edemedim. bende sizdenim arkadaşlar. 27 yaşındayım. hemen hemen 5 yıllık bir ilişkim var ama hala tık yok :) planlardan öteye geçebilmiş değiliz:)

Hosgeldin cnmm bu topikte kalıcı olmanı dilerimm 5 yıllık bır iliskin varmış ne güzel Allah nazarlardan korusun

Günaydın kızlarrrr

kuzucukkkk, nasılsınn ?

hoşgeldin canım, 5 yıl dile kolay planlarınızın biran önce gerçekleşmesi dileğiyle diyorum o zmn sana

evet şöyle bir okudum geçmiş sayfaları yeni gelenler hoşgelmişler sefa gelmişler hepsine ve mutluluklar diliyorum
ihdd hevesini kırma snnkinin boşver arada değişiklikler olabilir uy sende ona brz cnmmm

hoş buldummmm teşekkür ederim. Allah hepimizin ilişkilerini nazarlardan saklasın ve hepimizi biran önce sevgililerimize kavuştursun inşallah

Antonyom aramış mesaj atmış duymamızın şimdi kızacak bana

bişi olmasss julia, negatif düşünme heencecik yaa, iki tatlı dille konuş, bişi etmez

bak ben benimkine saat 8 olmadan msj attım, ne cvp ne bişii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…