seni varya seni uşşş![]()
noldu kıss, kanın mı kaynadı bana

adam bana cvp vermedi yaa, bide o kadan içimden gelerek güzel seyler yazmıştım, daha da son olsun bu, hayatta yazmam, hep aynı seyi diyorum de mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni varya seni uşşş![]()
noldu kıss, kanın mı kaynadı bana
adam bana cvp vermedi yaa, bide o kadan içimden gelerek güzel seyler yazmıştım, daha da son olsun bu, hayatta yazmam, hep aynı seyi diyorum de miama bu defa kavga çıkarmam neden cvp vermedin die, bidaha da yazmam...
üff, sorma, pişmanım.. daha da tutucam kendimi.. zaten yarın araziye gidiyor, araziden gec geliyo zaten, hemen otobüse binecek, anneciğine gidiyo.. yarın oyle, cuma-cmt-pazar orda-pazar gecesi yolda, pazarteside iş bası... yani 4-5 gün falan hiç dokunmayacağım ona, ne yaparsa yapsın, ararsa acarım o kadar... insallah o arada da alışırım da bidaha üstüne düşmem böyle salak gibibelki cvp verir hiç bşy yazdımı... hem sana dedik tut kendini yazma brz diye aaaa gel bize gel yazdında cevp vermedikmi aaaa![]()
kızlar aklıma gelmişken bi olayı davranışı paylaşmak istiyorum sevgilimle tartıştığımızda yada gerçekten çok sinirlendiğinde yanında olsam mesela beni görmüyo beni dışlıyor diyim kısaca size uzak duruyor mesela elimi tutmuyor yüzüme bakmıyor koluna giremiyorum yani tahmin edersiniz ki bu benim için hiç hoş bi durum değil gurur kırıcı ki ben öyle yapış yapış bi insan kesinlikle değilim...şimdi bu aklıma geldi ve ona açıkladımm bu durumu ilerde bu benim tarafımdan sorun olur dedim dikkat et onun cevab şu şekilde oldu.. kızdığım zmn naptığımı bilmiyorum çok daha kırıcı olabiliyorum ondan öylesi daha güzel ve bilmiyorum bakıcaz dedi şarja takıcam teli grsz dedi... sizde böyle bi durum yaşadınızmı yada dışardan ne görüyorsunuz tavsiye verebilirmisiniz aksi halde hala böyle devam ederse bidaha asla yakınlaşmam ona çünkü ilerdeki yaşantımızdada sorun olur diye düşünüyorum![]()
bişi olmasss julia, negatif düşünme heencecik yaa, iki tatlı dille konuş, bişi etmez
bak ben benimkine saat 8 olmadan msj attım, ne cvp ne bişii![]()
ama aramış cnm geri dönmelisin bence![]()
kızlar aklıma gelmişken bi olayı davranışı paylaşmak istiyorum sevgilimle tartıştığımızda yada gerçekten çok sinirlendiğinde yanında olsam mesela beni görmüyo beni dışlıyor diyim kısaca size uzak duruyor mesela elimi tutmuyor yüzüme bakmıyor koluna giremiyorum yani tahmin edersiniz ki bu benim için hiç hoş bi durum değil gurur kırıcı ki ben öyle yapış yapış bi insan kesinlikle değilim...şimdi bu aklıma geldi ve ona açıkladımm bu durumu ilerde bu benim tarafımdan sorun olur dedim dikkat et onun cevab şu şekilde oldu.. kızdığım zmn naptığımı bilmiyorum çok daha kırıcı olabiliyorum ondan öylesi daha güzel ve bilmiyorum bakıcaz dedi şarja takıcam teli grsz dedi... sizde böyle bi durum yaşadınızmı yada dışardan ne görüyorsunuz tavsiye verebilirmisiniz aksi halde hala böyle devam ederse bidaha asla yakınlaşmam ona çünkü ilerdeki yaşantımızdada sorun olur diye düşünüyorum![]()
üff, sorma, pişmanım.. daha da tutucam kendimi.. zaten yarın araziye gidiyor, araziden gec geliyo zaten, hemen otobüse binecek, anneciğine gidiyo.. yarın oyle, cuma-cmt-pazar orda-pazar gecesi yolda, pazarteside iş bası... yani 4-5 gün falan hiç dokunmayacağım ona, ne yaparsa yapsın, ararsa acarım o kadar... insallah o arada da alışırım da bidaha üstüne düşmem böyle salak gibi
canım ben öyle bişi yasamadım, kızınca ben kendim uzak kalırım, trip attığımdan yaklaşmam benimkide ona kızar :26:
tartışmak ister benimki, bırakıp kaçmam o ortamdan daha çok sinirlendirir onu, sesim çıkmalıymış, çalışmaya basladığımda insanlarla sorunum olduğunda hep geri mi çekilecekmişim ben, düşüncelerimi savunmalıymışım..
seninkinden çok farklı benimki, o yüzden bilemiyorum...
ama işşte herkes farklı,b izde bu yüzden sorun yasıyoruz, ben bırakıp gidiyorum, o daha çok sinirleniyo, sonuç olarak bizimde sonumuz kötü oluyo![]()
aradım kızlar beni yanına çağırdıııııaama ne olduuuu antonyooo asansörde kaldı zor cıkardık
indi asansörden direk senin yüzünden kaldım dedı banaaaa
beni üzmüş bendeeee ah etmişim öle diooooo ohhhh deddim bende etme bulma dünyası sora sarıldık kocamannnnnn soradaa o işine devam etti bende dükkana döndümm
![]()
canım kızgınlık anında olabilio böle seyler çok fazlaaa kafana takmaa yaaaabnmki de kızınca tutmaz elimiiii ama 10 dk soraaa kendi tutuyorrr haa bazen bu 4 gunde sürebilio tabiiiii erkeklerin doğası böleee
![]()
Ehehe gene de koyamadık kızgüzel olmuş ohh olmuş brzcık kızma aman aman msh msh![]()
![]()
heh aynen öyle 5 10 dk sonra kendi tutuyo sarılıyo fln one öyle yaa olduuu![]()
Ehehe gene de koyamadık kızhemen sarildimm uyuz falan ama çok tatlı çok şeker
Ehee idare etcez onları napalim Cnm erkekler boyle ıste yanlıZ senin ki değil hepsi boyle
Zelemele beetlee nerelerde bugün yoklar![]()
ben bu konuda onu idare edebiliceğimi sanmıyorum cnmevet işleri yoğun sanırım hilalde ztn işi vardı biz bizeyiz cnm
![]()
Napalımm yaa akşamları sen neden gelmiorum bakayım sohbet edemedik kaç gundur
Bizde senle sohbet ederiz kuzumm![]()
evt cnm kendi odamda var masaüstü kablolu int oraya pek gitmiyorum laptop var bi tane int sorun oldu gelemedim yani.. evet cnm bizde edelim sohbet nasıl durum gidişat iyide ayrıntıları ver bakim çeyize bşyler daha aldınmı durumu nasıl snnkinin![]()
Beyaz eşyalarım mobilyalarım alınsak sadece bnm ama söyle etrafımda bakınca eksik bulunur tabi Cnm erkek arkadaşımın durumumu iyi Allah'a şükür Cnm arabası var evide var Allah'a şükür ikimizde çalışıyoruz gecinip gideriz bı sekildesizde durumlar nasıl
![]()
off ya, anamınn misafirleri yüzünden sporada gidemedim, akşam gidersin demişti sabah öğleden sonra gitsen dedi, kavga çıkacak die ses çıkarmadım artık..
sabah boş oluyo salon, şimdi tıklım tıklımdır, hiç sevmiyorum kalabalıkta spor salonunu ve istediğim kadar yürüyemiyorum, millet bekliyo çünkü..
kızlar bu arada 93.5 im.. ve bugün dahil olmak üzere toplam 24 günüm var.. dua edin ne olur ya güzel bi kilo vereyim, benimkiyle işim var yoksa ki![]()
hayırlısı cnm yeşil çayınıda ihmal etme yanından ve su bol bol dualarımız snnle![]()