20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

canım sonuçta onun içinden geliyor alıyor sen istesen belki kendini kötü hissederdin ama o alıyo kasma tatlım

iyiyiz canım sen nasılsın?
9 günlük sözlü olmak nasıl bi duygu acepp bende görecek miyim ki o günleri acaba

Çok şükür canım iyiyim.
Çok güzel bi duygu , tez zamanda göstersin rabbim inşallah canım benim
Birde yanlış anlamadım dimi iş bulmuşsun galiba

Çok şükür canım iyiyim.
Çok güzel bi duygu , tez zamanda göstersin rabbim inşallah canım benim
Birde yanlış anlamadım dimi iş bulmuşsun galiba

yok cnm yanlış anlamışsın

o işe girdi ya, bir ay önce atandı da, ilk maasını aldı , ilk maaş hediyesi ondan bana

AA öylemi yorgunum yanlış anlamışım
Hayırlı uğurlu olsun , Allah sanada hayırlı işler nasip etsin

saol canım, onun çalışması geleceğimiz için daha ii tabi... amin inşallah canım, bu devlet işide zor, nereye atanırım, nasıl yaparız, evlenmek için atanmamı beklemek istemez, atanmadan evlenirsem ondan baska sehre göndermez, bi sürü sıkıntı...

Başka bi arkadaşa daha önermiştim canım şunları:
Komedi olarak:How I met your mother,The big bang theory, Hot in cleveland,Two and a half men (sonuncusunda çoğu zaman +18 olabiliyor espriler ama :) )

Polisiye (artı içinde komedi de olur dramda olur): Endgame,Rizzoli & isles,The closer,Person of interest
Gerilim korku fantastik ve tabi aşk olarak: The vampire diaries,Teen wolf,Being Human

Son düzenleme:

bi bakayım tatlım komedileri biliyoruz how ı met your motheri izliyorum teşekkür ederim

off ya çok sinir oldum aradım odunumu 10 dakika konuşmadık resmen bi muhabbet açılmaz mı? konuşalım mı konuşmayalım mıyla geçti sıkıldım kapattım. bazen niye konu bulunmaz ki

onun modu yokken o kadar sıkıcı oluyor ki püff bir de ders çalışıyo mutsuz kendisi

ya telefonda biraz öyle oluyo, biz konuşalım mı konuşmayalımmı ya kalmadan direk kapatıyoruz konuşacak bişey bulamadığımızda ama haklısın bazen 5 dk da kapatıyoruz bazen 1 saat konusuyoruz, birazcık keyiflerin yerinde olmasına bağlı ki arkadaşın ders çalışıyo, pek keyifli bi olay değil ne yazık ki

msn de-skype da konuşsanız daha çok muhabbet edebilirsiniz aslında, ders çalışıyo evetama tele ayıracağınız zamanı görüntülü konusun bence..

ya bzen o teli bi açıyosun 2 saat geçmiş fark etmiyorsun. o kırgın bana hala bunu hissediyorum üzüldüm diye çok sert çıktım bile isteye canını yaktım

evet ders çalışıyo bide modu yokken zorlamamak lazım.

canım onun neti sınırlı birde kalkıp pcyi açmaz. sınava kadar ya sabır modundayım bakalım

bunu yapıcam ona

naptın da sert çıktın ki? evet zorlama canım, biraz zaman geçince paşam, canım die yağla balla, güldür yüzünü çocuğunn..
sınava kadar evet,sende onunla birlikte stres altında olacaksın.. seneye de benimki senin gibi sabır cekecek çokk

bazı düşüncesizlikleri vardı bende uyardım ama etkili olmadı baya sert çıktım çünkü çok kötü olmuştum kendimi değersiz hissettim, özel günümde baya ağır konuştum. bu sefer o ben kazmayım, seni mutsuz ediyorum moduna geçti. Şimdş böyle hissediyor şimdi de ben onun gönlünü almaya çılışıyorum

canım biz alışkınız sınav dönemlerine. 2011 mayısta başlamıştık o zaman benim kpssme az kalmıştı psikopata bağlamıştım. Geçen yıl(2012) onun okulun uzama ihtimali vardı alttan baya dersi vardı onun stresi. bu yılda kpss stresi püff.

bi taraftan hep uzaktık görüşememe. o da yoğun şimdi ben her boş vaktinde bana koşsun istiyorum ama onun da bir hayatı var derken. devam ediyor böyle.

bi gün evlenir miyiz merk ediyorum ya. herkes çeyiz hazırlığı yapıyor bakıyorum ben o kadar uzağım ki. hayal bile kuramıyorum

anladım cnm, alırsın gönlünü uyumadan, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış
sınav sınav sınav... hayatımız sınav! durumun benden daha iyi aslında, ben yakınım ama uzağım.. inan daha kötü.. sizin askerlik falan var, bizde hiçbişi yok, evlensek hemen evlenebiliriz aslında (hemen evlenmek olmaz tabi pat die ama durum müsait die diyorum) ama bende hayalini bile kuramıyorum, gerçekten uzağız hemde bu kadar evlenmek isterken uzağız

Bende benimkine sinir oldum yaaa, evlenince evde pasta börek yapmam yasakmış, direk kilo yapıyormuş, misafir gelince dısarıdan hazır alırmızı, insanlara o söylermiş, ben yasakladım die pazar sabahı sözmüş, börek, poğça vs. ne istersem üşenmicekmiş alıp gelecekmiş.. adam daha simdiden evlendşkten sonra kilomu nasıl koruyacağımı düşünüyo, off yaa of... kilolu olmak ne kadar kötü bişey ya, sanki ben mutluyum bu halimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…