ya orası da öyle.. ben zaten bana hediye almasına kesinlikle izin vermiyorum da bu iş muhabbetine alınacak artık, bişey demiyorum, bozuluyo çünkü hediye aldırmayıncada
harley sevmem ama giyilmeyecek bişey değil sonuçta, sonra parfümde onun sevdiği olsun ne yappayım, en çok ona güzel kokmak isteyeceğim sonuçta
öyle işte, alsın artık ne yapalımm
ama poisonu gecen sıktırmıştım, harbiden buram buram kokuyo, ilk basta sevmemiştim ama sonradan hoşuma gitti doğrusu...
yok canım atla ne olacak bi ara okurum bakalım teşekküler önerin için
iyiyiz canım sen nasılsın?
9 günlük sözlü olmak nasıl bi duygu aceppbende görecek miyim ki o günleri acaba
Çok şükür canım iyiyim.
Çok güzel bi duygu , tez zamanda göstersin rabbim inşallah canım benim
Birde yanlış anlamadım dimi iş bulmuşsun galiba
yok cnm yanlış anlamışsın
o işe girdi ya, bir ay önce atandı da, ilk maasını aldı , ilk maaş hediyesi ondan bana
AA öylemi yorgunum yanlış anlamışım
Hayırlı uğurlu olsun , Allah sanada hayırlı işler nasip etsin
canan tan hiç okumadımeğlenmek istiyorsan pucca oku derim
Başka bi arkadaşa daha önermiştim canım şunları:
Komedi olarak:How I met your mother,The big bang theory, Hot in cleveland,Two and a half men (sonuncusunda çoğu zaman +18 olabiliyor espriler ama :) )
Polisiye (artı içinde komedi de olur dramda olur): Endgame,Rizzoli & isles,The closer,Person of interest
Gerilim korku fantastik ve tabi aşk olarak: The vampire diaries,Teen wolf,Being Human
off ya çok sinir oldum aradım odunumu 10 dakika konuşmadık resmen bi muhabbet açılmaz mı? konuşalım mı konuşmayalım mıyla geçti sıkıldım kapattım. bazen niye konu bulunmaz ki
onun modu yokken o kadar sıkıcı oluyor ki püff bir de ders çalışıyo mutsuz kendisi
ya telefonda biraz öyle oluyo, biz konuşalım mı konuşmayalımmı ya kalmadan direk kapatıyoruz konuşacak bişey bulamadığımızdaama haklısın bazen 5 dk da kapatıyoruz bazen 1 saat konusuyoruz, birazcık keyiflerin yerinde olmasına bağlı ki arkadaşın ders çalışıyo, pek keyifli bi olay değil ne yazık ki
msn de-skype da konuşsanız daha çok muhabbet edebilirsiniz aslında, ders çalışıyo evetama tele ayıracağınız zamanı görüntülü konusun bence..
ya bzen o teli bi açıyosun 2 saat geçmiş fark etmiyorsun. o kırgın bana hala bunu hissediyorum üzüldüm diye çok sert çıktım bile isteye canını yaktım
evet ders çalışıyo bide modu yokken zorlamamak lazım.
canım onun neti sınırlı birde kalkıp pcyi açmaz. sınava kadar ya sabır modundayım bakalım
bunu yapıcam ona
naptın da sert çıktın ki? evet zorlama canım, biraz zaman geçince paşam, canım die yağla balla, güldür yüzünü çocuğunn..
sınava kadar evet,sende onunla birlikte stres altında olacaksın.. seneye de benimki senin gibi sabır cekecek çokk
bazı düşüncesizlikleri vardı bende uyardım ama etkili olmadı baya sert çıktım çünkü çok kötü olmuştum kendimi değersiz hissettim, özel günümdebaya ağır konuştum. bu sefer o ben kazmayım, seni mutsuz ediyorum moduna geçti. Şimdş böyle hissediyor şimdi de ben onun gönlünü almaya çılışıyorum
canım biz alışkınız sınav dönemlerine. 2011 mayısta başlamıştık o zaman benim kpssme az kalmıştı psikopata bağlamıştım. Geçen yıl(2012) onun okulun uzama ihtimali vardı alttan baya dersi vardı onun stresi. bu yılda kpss stresi püff.
bi taraftan hep uzaktık görüşememe. o da yoğun şimdi ben her boş vaktinde bana koşsun istiyorum ama onun da bir hayatı var derken. devam ediyor böyle.
bi gün evlenir miyiz merk ediyorum ya. herkes çeyiz hazırlığı yapıyor bakıyorum ben o kadar uzağım ki. hayal bile kuramıyorum
kızlar yabancı dizi önerir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?