iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar canım, ne yaptınız, anlat bakalım.. iyimisiniz sevdiceğinle ?
En azından bi sevdiğiniz var benim oda yok, 3 seneden sonra boşlukta gibi oluyorum bazen..
rabbim sana da nasıp etsin en kısa zamanda inş cnmm
Selam gençlik
Aslında olmasını da istemem artık da erkek arkadaşlarım rahat bırakmıyor o sorun, yalandan ilişkisi var yapıcam yakında
Selam canım hoşgeldin..
Naber anzer
Selamlar.. bende katılabilirmiyim.
İyiyim sen nasılsın?
Sadece çok çok yorgunum.. Sabahtan beri çok az iş yaptığım halde mevsim geçişi falan da değil niye böyle oldum acaba yaaa
Katıldın bile :)
Hoşgeldin kendini tanıt bakalım..
iyiyim canım bende hastalığa yakalanma aman ha dikkat et
22 yaşındayım izmirden. sevqilim var ama bu yaza kadar bekarım :)
En azından bi sevdiğiniz var benim oda yok, 3 seneden sonra boşlukta gibi oluyorum bazen..
allah karsına hayırlı insanlar çıkarsın inşallah, bende 5 yıldan sonra senden daha kötüydüm ama çok sükür şimdi mutluyum (tartışıyoruz tabi ama diğeriyle olduğu gibi hiç büyük büyük sorunlarımız yok).. kaderinde olan çıkar nşallah karsınaçok gecikmeden...
Zaten şu an öyle acı çekmiyorum ama bazen üzülüyorum nasıl bu hale geldik diye :)
Arada aklıma ben evde mi kalıcam diye geliyorAma eğer kaderimde hayırlı kişi yoksa varsın öyle olsun napim diyorum.. :)
Amin bu arada çokk teşekkür ettim :)
evde kalmazsın tabiki deistesen hayatına bisürü kişi de girer.. ama önemli olan hayırlı birinin karsına çıkması.. sende benşm gibi uzun soluklu bi ilişkiden geçmişsin,benzer sekilde düşünüyorsundur, tabiki ask-sevgi-heyecan vs. önemli ama 3 yıl sonra bitecekse hiç olmasın daha ii... geç olsun, daha iyisi olsun, hayırlısı olsun...
Buralarda okurdum hep ilişkinin 1 3 ve 5. seneleri çok öenmliymiş onları atlatınca korkmamak gerekirmiş neye istinaden söylendiyse artıkBiz 3te kaldık demekki o kadarda sağlam değilmiş
Valla benle yaşıt kuzenim çıtır sevgili yaptı ve 3 ay içinde nişanlandılar onun anneside bana sıra sende dedi öle kaldım sonrada bu işler sırayla olmuyor malesef diyip kendimi asansöre attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?