• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

bizde 5 de takıldıkk :1::1: son dakikada kaçırmısız,aman iyikide kaçırmışız, zaten çok sorunumuz vardı, evlendiğimizde daha da artacaktı.. ama bunu şimdi anlıyorum, ister istemez ikisini kıyaslıyorum..

''bu işler sırayla olmuyor malesef diyip kendimi asansöre attım'' :1::1::1:

aynen öyle sırayla olmuyo maalesef... kaç yasındasın canım sen

26 yaşıma girdim bikaç ay önce, henüz alışamadım malesef 25 i bile kabullenememiştim oysa ki :27:
Ya bizde zırt pırt ayrılıp barışıyorduk zaten.. Hatta bu kesin ayrılıktan kısa süre önce ben yine bitirdim bu sefer buda kabul etmişti şaşırdım bende oda demiştiki e seni mutlu edemiyorum bari gölge etmiyeyim diye düşündüm demişti :37:
Ama beni tavlayana kadar boyundan büyük laflar etmişti onları çabuk unuttu ey gidiii.. Kanmam ama bir daha :19:

26 yaşıma girdim bikaç ay önce, henüz alışamadım malesef 25 i bile kabullenememiştim oysa ki :27:
Ya bizde zırt pırt ayrılıp barışıyorduk zaten.. Hatta bu kesin ayrılıktan kısa süre önce ben yine bitirdim bu sefer buda kabul etmişti şaşırdım bende oda demiştiki e seni mutlu edemiyorum bari gölge etmiyeyim diye düşündüm demişti :37:
Ama beni tavlayana kadar boyundan büyük laflar etmişti onları çabuk unuttu ey gidiii.. Kanmam ama bir daha :19:

al birini, vur ötekine dedikleri böyle bişey olsa gerek :1::1::1:

yasıt sayılırız, bende 25im.. 88 doğumlu değilsin de mi?

Yok değilim sene sonundayım ben :)
Siz ne zamandır berabersiniz? Diğeriyle biteli ne kadar olmuştu başladığınızda? :31:

sene sonundayım ben, ne demek yahu, sabah sabah beynim çalışmıyo galiba, anlamadım :1::1::1:

2-3 aydır beraberiz, öbürüyle de 4-5 aydır ayrıyız :1:
arada pek bi zmn yok yani:1: ayrıldığımızda da görüşüyoduk zaten, benim üniv.den arkadasım-üst dönemlerden..

Günaydın kızlar, bugün benim için oldukça yorucu bir gün olacak... uyuyabilsemde 1 saat uyusam keşke ama uyuyamıyorum namazdan sonra ben ya:26:

günaydın herkese. uzun süredir üyeyim ama genelde sessizce takip edenlerdenim. ama bu topiği görünce yazmadan edemedim. bende sizdenim arkadaşlar. 27 yaşındayım. hemen hemen 5 yıllık bir ilişkim var ama hala tık yok :) planlardan öteye geçebilmiş değiliz:)

günaydın herkese. uzun süredir üyeyim ama genelde sessizce takip edenlerdenim. ama bu topiği görünce yazmadan edemedim. bende sizdenim arkadaşlar. 27 yaşındayım. hemen hemen 5 yıllık bir ilişkim var ama hala tık yok :) planlardan öteye geçebilmiş değiliz:)

Hosgeldin cnmm :16: bu topikte kalıcı olmanı dilerimm :16: 5 yıllık bır iliskin varmış ne güzel Allah nazarlardan korusun :nazar:

Günaydın kızlarrrr :29::16:

kuzucukkkk, nasılsınn ?

hoşgeldin canım, 5 yıl dile kolay :nazar::nazar: planlarınızın biran önce gerçekleşmesi dileğiyle diyorum o zmn sana :34:

evet şöyle bir okudum geçmiş sayfaları yeni gelenler hoşgelmişler sefa gelmişler hepsine :nazar::nazar::nazar: ve mutluluklar diliyorum :16:
ihdd hevesini kırma snnkinin boşver arada değişiklikler olabilir uy sende ona brz cnmmm :32:

hoş buldummmm :3: teşekkür ederim. Allah hepimizin ilişkilerini nazarlardan saklasın:nazar: ve hepimizi biran önce sevgililerimize kavuştursun inşallah :16:

Antonyom aramış mesaj atmış duymamızın şimdi kızacak bana :17:

bişi olmasss julia, negatif düşünme heencecik yaa, iki tatlı dille konuş, bişi etmez :1:

bak ben benimkine saat 8 olmadan msj attım, ne cvp ne bişii :1:

Back
X