20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

bakın ben birazdan işten çıkıcam eve geçicem he haberiniz olssun bırakıp kaçtı fln demeyin

kız dayanamıcak bişey yok ki, adam böyle yasamak istiyo benimle.. yapış yapış olmadan.. uzaktan uzaktan... Arada arayıp soracak, gece msnden görüşecek arada, ben ne zmn istersem kalkıp bursaya gelecek o haftasonu, onun kızacağı hareketleri yapmayacaksın, hepsi bu ! adam evlenmek istiyo kısaca evlenincezaten çok güzel şeyler yasayacağız, hep birlikte olacağız, bişeylere simdiden doymayalım diyo.... bende evleneceğimiz garanti mi sanki, ya evlenmezsek, evlenince mutlu olcaz die neden ben şimdi mutsuz oluyorum diyordum, artık demiyorum

hadi özletme çok kendini, cabuk gel

hee o konuda brz haklı ama saf bir odunda olmasın bunu bahane ederektenn yaniiiii

hee o konuda brz haklı ama saf bir odunda olmasın bunu bahane ederektenn yaniiiii

ilk maaş hediyemmiş

işe girme hediyesi de; hypnotic poison

bu adam kendi beğendiği şeyleri sey ediyo bana ya... ben sevmem harley dedim, bence çok yakışır dedi daha önce konuştuğumuzda, ilk maaş hediyesi olarakda bunu uygun görmüş, giyersin nolcak, yakışayacağını düşünsem zaten almazdım falan filan dedi.. Ben kendi kokumu seviyorum dedim, boşversene dedi

odun diil saolsun arkadaş ama hep kendi beğendiklerini şey ediyo, ses çıkarmıyorum bende, napim

Ben Canan Tan İz'i bitirdim, Aşkım kapışmak Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan'ı aldım merak ettim bakalım nasıl bişiy :)
Ahmet Ümit Bab-ı Esrar'ı okumuştum bende güzeldi..

canan tan hiç okumadım eğlenmek istiyorsan pucca oku derim

hilalcim almasa da odun deriz boşver alsın baltalama çocuğun isteğini

ya orası da öyle.. ben zaten bana hediye almasına kesinlikle izin vermiyorum da bu iş muhabbetine alınacak artık, bişey demiyorum, bozuluyo çünkü hediye aldırmayıncada
harley sevmem ama giyilmeyecek bişey değil sonuçta, sonra parfümde onun sevdiği olsun ne yappayım, en çok ona güzel kokmak isteyeceğim sonuçta
öyle işte, alsın artık ne yapalımm

ama poisonu gecen sıktırmıştım, harbiden buram buram kokuyo, ilk basta sevmemiştim ama sonradan hoşuma gitti doğrusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…