yakşamlar buyrunuzzİyi akşamlar kızlar.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yakşamlar buyrunuzzİyi akşamlar kızlar.![]()
bakın ben birazdan işten çıkıcam eve geçicem he haberiniz olssun bırakıp kaçtı fln demeyin![]()
adım gibi eminim dayanamazzzzz çıkınca dersin ama sende ilgilenme aynı şekilde devam ediceksin bak sonnraa dicekki şeyy ee önce brz iltifat eder sana sende hıı fln diceksin hemen karşılık vermek yok çünkü bu senden bşyler duymak içindir sonra kızıcak tavır yapıcak bşy yok dicek keyfi kaçıcak sonra yine arada şansını denicem sen bi cnm fln dersin sonnra sennehh yani iyiyiz ben çok coolum yani
![]()
iyidir canum seni sormalııNaber pis bocuk![]()
kız dayanamıcak bişey yok ki, adam böyle yasamak istiyo benimle.. yapış yapış olmadan.. uzaktan uzaktan... Arada arayıp soracak, gece msnden görüşecek arada, ben ne zmn istersem kalkıp bursaya gelecek o haftasonu, onun kızacağı hareketleri yapmayacaksın, hepsi bu ! adam evlenmek istiyo kısacaevlenincezaten çok güzel şeyler yasayacağız, hep birlikte olacağız, bişeylere simdiden doymayalım diyo.... bende evleneceğimiz garanti mi sanki, ya evlenmezsek, evlenince mutlu olcaz die neden ben şimdi mutsuz oluyorum diyordum, artık demiyorum
hadi özletme çok kendini, cabuk gel![]()
iyidir canum seni sormalıı![]()
Çok şükür iyiyim bende bal.. arada bi yokluyorum buraları![]()
görünüp kaçim deme heeee özlerizz![]()
gel gel gellllllllllllllÖzlerim diyosan hep gelirim bak![]()
hee o konuda brz haklı ama saf bir odunda olmasın bunu bahane ederektenn yaniiiii![]()
Ben Canan Tan İz'i bitirdim, Aşkım kapışmak Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan'ı aldım merak ettim bakalım nasıl bişiy :)
Ahmet Ümit Bab-ı Esrar'ı okumuştum bende güzeldi..
gel gel gellllllllllllll![]()
Merhaba kuzular ben geldiimm![]()
canan tan hiç okumadımeğlenmek istiyorsan pucca oku derim
![]()
hilalcim almasa da odun derizboşver alsın baltalama çocuğun isteğini
![]()
Hoşbulduk tatlım , nasılsınız bakalım![]()
Canan Tan'ı okumanı tavsiye ederim karşimpucca'yı sevmiştim ama yarıda kaldı, güzel kitaptı yave.
Okumayı sevdiğim için daldım konuya, kusura bakma![]()