2 yillik evlilik bitiyor ve akla ihtiyacım var

bence kurtuldugunuza sevinin sizi anlamayan bir es ve sizi aile gibi hissettirmeyecek bir es ailesi mevcutmus. Bence kendinizi cezalandirmak yerine odullendiirin. yas 37 olabilir ama onunuzde bir 50 yil daha olabilir dusunsenize bu insanlari ne kadar sure cekebilirsiniz ki ! bosverin allah askina cocuk dediginiz ki elinizde haziri varmis ki guc zor birsey birde dogursaniz aman daha da zor! bence keyfinize bakin

Büyük konuşmayayım ama çocuklu biri ile evlenmezdim. İyi bir karar vermişsiniz. Çocuk olunca herşey daha zor olacaktı. Önünüze bakın. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.

Eeee siz karı koca olamadan anne olmuşsunuz. O çocuğun annesi siz değilsiniz ki. Ödevleri, öz bakımı bunlar sizin değil babamın sorumluluğu çünkü onun çocuğu. Aynı evde yaşamak farklı sorumluluğun tamamen sizde olması farklı.

Size tavsiyem dönemeyin. Bu kadar hakaretle dönsenizde bu yürümez. Yada ben yürüyeni görmedim. Kendinize bunu yapmayın. Lütfen kendinizi düşünün biraz. Adam terapiye tamam dese geri dönecek noktadasınız, sizce bu mantıklı mı?

Ablanızı da anlayabilirim, bir noktadan sonra insan sorun yaşadığı kişi kendini dinlemeyip hala aynı hataları yapınca konuşmak istemiyor. Sizin üzüldüğünüzü görmek onu sinirlendir bile olabilir. Kendinize bu rezilliği yaşatıypr olmanız.

Çocuklu biriyle çocuksuz biri olmaz diyorum bosa denmiyor olmaz arkadaş hatta çocuğu olsa da iki tarafın yine olmuyorrrrr çocuğu aldirmakla iyi yapmışsınız kimse polyannacilik oynayamaz zaten boşanmış erkekler sıkıntılı oluyor lutfen psikolojisinizi kendinizi önemseyip yolunuza bakin sizin ki pek evlilik değilmiş ayrica burda sizi eleştiren arkadaslar başkasının cocuguna annelik yapamazsiniz kusura bakmayin hele ki sinirsiz yetistirilmis ozelinizin kalmadigi bir evde üstüne birde aileler dahil oluyor psikolojinizin bozulmasi cok normal iki sene sizi tüketmiş lutfen çalışın yiyin icin gezin psikolojik destek de alin hicbir kadin durup dururken boşanma karari almiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…