- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #4.401
Hoşgeldin cnmKalori yazmadı bu sefer ama meyve ve sebze çok var akşam bi bakarım
Günaydınnnn
Ay ben yine hastane yollarından geldim çok yoruldum. Daha birşey yemedim.
Afiyet olsunHoşgeldin cnm
Şekersiz mamül kurabiye ile yyk içiyorum
Sana da afiyet olsun balımAfiyet olsunbana da kurabiye verdi ara öğüne tarifini de verdi ilk kez duydum dut kurusu kurabiyesiymiş.
Ben de şimdi tostlu kahvaltımı yaptım kahve içiyorum
Muhteşemmmİyi akşamlaaarrr
Bugün kalori 1235
Karbonhidrat 122
Sabah limonlu su
Kahvaltı 2 tam tah.ekmeğe süzme peynirli tost,5 kiraz domates,5 zeytin,1 salatalık
Öğle 150 gr haş.brokoli,150 gr yarım yağlı yoğurt,50 gr haşlanmış maş fasulyesi
Ara 3 mandalina,3 ceviz
Akşam 200 gr ızgara tavuk göğsü,karışık yeşil salata (1 yk zeytinyağlı), 1 dilim tam tah.ekmek
Arada 2-3 kupa sütlü filtre kahve içtim
3 lt su
7000 adım
Ben de resim atarım ama yazarım bazılarını yanına mesela yarınki kahvaltım görüntüde bulamaç gibi bir ben eksiğim sütün içindeMuhteşemmm
Ben de toparlayıp atıcam geçen haftayı
Resimleri tamam
Tablo kaldı
Vuuu tmm cnmBen de resim atarım ama yazarım bazılarını yanına mesela yarınki kahvaltım görüntüde bulamaç gibi bir ben eksiğim sütün içinde
iyi geceler tatlişkommİyi geceler
Karb.81 kalori 782LenaG im salıya kalori kh ne yazayım
Gün | 16 ekim | 17 ekim | 18 ekim | 19 ekim | 20 ekim | 21 ekim | 22 ekim |
Menü | *şekersiz mamul kurabiye, büyük yyk * lorlu körili omlet, domates, salatalık, 1 wasa üzeri tahin, dereotu,nar, limon sulu herby elma sirkeli fit çay * süzme yoğurt, yulaf ezmesi, toz zencefil, keten tohumu ve su bızt * hindi fileto konserveli, burger soslu, zeytinyağlı ve limonlu salata | *stevialı bitter, yer fıstığı,büyük yyk * zerdeçallı mercimek çorbası, 2 haşlanmış yumurta, süzme yoğurt, baharatlı özbek pilavı * çilek, ceviz,siyah çay * mandalina, burger soslu,limonlu ve zeytinyağlı, sumaklı, lorlu salata | *kaşarlı beyaz sandviç, küçük sade türk kahvesi * latte, delly bar * biscolata nirvana gofret, büyük yyk * falafel çorbası , mastemacher ay çekirdekli çavdarlı ekmek 70 gr, süzme yoğurt, kıymalı pırasa yemeği * lifalif bitterli bar, sade nescafe | *büyük yyk, uniq2go xxl bar *kepekli ekmeğe beyaz peynir, domates, acı biberli sandviç, siyah çay *filtre kahve ,tiramisu *çikolata, elma, karışık kuruyemiş, ikea köfte ve garnitür *fırında tavuk but,marul, süzme yoğurt, fırın sebze | *sade nescafe, cinnamon roll *çavdar kraker, yumurta, söğüş,beyaz peynir, barbunya pilaki, küçük sade türk kahvesi *az yağlı patates cipsi, süt *kıymalı börek,siyah çay, 1/2 uniq2go xxl bar *ayran,patsolu tavuk döner ekmek *kazandibi, profiterol *elma,erik ,mandalina, peynirli kraker *mr no beyaz, salamlı sandviç | *büyük yyk, şekersiz mamul kurabiye *kaşarlı ve fesleğen soslu tavuk, salata,cacık *muz,yer fıstığı, tarçınlı latte *rice up bitterli bar *kabaklı tereyağlı omlet, domates,70 gr mastemacher çavdarlı ay çekirdekli ekmeğe dana jambonlu, sürülen lorlu sandviç kırmızı çay | *küçük sade türk kahvesi, delly protein bar *muz, kupta tiramisu *simit, zeytin, havuç, pancar turşusu, beyaz peynir, dana jambon, kırmızı çay *büyük yyk, kuruyemiş *1/2 wasa french herbs sandviç, siyahçay, çikolata kaplı cake ball *palamut tava,çiğ brokoli, zeytinyağlı salata |
Valla nolsun canım işte 58.65 i gördükten sonra ayı gibi yeme versiyonum yüklendi bugün yine diyete giriyorum regl de oldum dün spora 2 gün ara veriyorum siz nasılsınız bakalım?Niloyatospikk naber canım
O konuda hiç şüpheniz olmasın mesela şöyle örnek vereyim; bir porsiyon mevsim salata ile karnınızın doyması ile aynı kalorideki bir parça böreğin vereceği tokluk ikisi aynı değildir eş değer değildir 1 porsiyon mücver yemeniz ile aynı kalorideki pirinç pilavının vereceği tokluk eşit değildir birbirine o yüzden sağlıklı beslenerek doyunca diyette korkmayın yakacağınız kadar yemeniz şartıylaYa diyet yaparken sağlıklı yiyeceklerle karnınız doyduğunda sizde kendinizi suçlu hissediyor musunuz diyetde aç olunur ama karnım doydu diye
Doğru diyorsunuz diyetde karnım doyunca kötü oluyordum bende o zaman seve seve sağlıklı yiyeceklerle doymaya devamO konuda hiç şüpheniz olmasın mesela şöyle örnek vereyim; bir porsiyon mevsim salata ile karnınızın doyması ile aynı kalorideki bir parça böreğin vereceği tokluk ikisi aynı değildir eş değer değildir 1 porsiyon mücver yemeniz ile aynı kalorideki pirinç pilavının vereceği tokluk eşit değildir birbirine o yüzden sağlıklı beslenerek doyunca diyette korkmayın yakacağınız kadar yemeniz şartıyla
Tabii ki de rahatça yiyin mesela mücveri abartarak yiyorum ben gece yatarken de acıkmış oluyorum çünkü kalorisi düşükDoğru diyorsunuz diyetde karnım doyunca kötü oluyordum bende o zaman seve seve sağlıklı yiyeceklerle doymaya devam
Anladım teşekkür ederim canımTabii ki de rahatça yiyin mesela mücveri abartarak yiyorum ben gece yatarken de acıkmış oluyorum çünkü kalorisi düşük